Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

G?by, g?by, dawajcie g?by...

Recommended Posts

To bardzo wygodne brać garść leków z rana i nie myśleć o trybie życia jaki się prowadzi.

Może lepiej zadać sobie odrobinę trudu i prowadzić zdrowszy tryb życia?

Jaką garść? :o

Napisałam o jednym, zapobiegającym udarom u mężczyzn.

Moc Acardu jest równa 1/4 tabletki Polopiryny S, tej dla dzieci.

Jeśli zażywałoby się duże ilości, to jak w przypadku każdego leku, mogą wystąpić działania uboczne. Dlatego też wspomniałam o poradzie u lekarza.

Swiete slowa, cialo jest nasza swiatyniom i trzeba o nie dbac. 8) Dziennie dla dobrego samopoczucia powinno sie zrobic 10 000 krokow. :p To nie jest cwiczenie , to jest regula zycia.

Lekki trening o dosc wolnej szybkosci okolo 5 km dziennie i 1.5 godziny silowni. :p

Od wiosny do jesieni okolo 1 godziny plywania dziennie.Oczywiscie zdrowa dieta uzupelniona mineralami i vitaminami. :p Obowiazkowo srodki na ulastycznienie skory. :D

Pozwolcie , ze ja senior tez sie wkleje. :D

goraco bylo. 8)

czas emisji zdjecia wygasl.jpg

Regularne cwiczenia powinny byc czyms nieodzownym po 40-ce.Inaczej czlowiek zmieni sie w rupiecia w ciagu 10 lat. :(

P.S muszle zbierane wlasnorecznie. :p

• Odpowiedzi 5,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pewnie żadna atrakcja...

ciekawe czym się jabko zachwycił 8) :wink:

Prowokacja ??

Chcesz żeby Q jeszcze raz się wkleił ?

Dopsz ze zapisałem fotę :lol:

Pewnie :lol:

tylko czy wlepi?

Całkiem możliwe.

Choć musisz mieć mocno ukierunkowany i ugruntowany stosunek do kobiet zeby się na niego nie złapać.

Taki śliczny :wink: