Q 19.04.2007 02:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 To bardzo wygodne brać garść leków z rana i nie myśleć o trybie życia jaki się prowadzi. Może lepiej zadać sobie odrobinę trudu i prowadzić zdrowszy tryb życia? Jaką garść? Napisałam o jednym, zapobiegającym udarom u mężczyzn. Moc Acardu jest równa 1/4 tabletki Polopiryny S, tej dla dzieci. Jeśli zażywałoby się duże ilości, to jak w przypadku każdego leku, mogą wystąpić działania uboczne. Dlatego też wspomniałam o poradzie u lekarza. Swiete slowa, cialo jest nasza swiatyniom i trzeba o nie dbac. Dziennie dla dobrego samopoczucia powinno sie zrobic 10 000 krokow. To nie jest cwiczenie , to jest regula zycia. Lekki trening o dosc wolnej szybkosci okolo 5 km dziennie i 1.5 godziny silowni. Od wiosny do jesieni okolo 1 godziny plywania dziennie.Oczywiscie zdrowa dieta uzupelniona mineralami i vitaminami. Obowiazkowo srodki na ulastycznienie skory. Pozwolcie , ze ja senior tez sie wkleje. goraco bylo. czas emisji zdjecia wygasl.jpg Regularne cwiczenia powinny byc czyms nieodzownym po 40-ce.Inaczej czlowiek zmieni sie w rupiecia w ciagu 10 lat. P.S muszle zbierane wlasnorecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.04.2007 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 19.04.2007 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 śliczny Jak to mawial Elvis, dziekuje, dziekuje bardzo. Zaznaczam, ze jest to ostatnia szanasa na kopiowanie. Za okolo 10 minut zamykam wszystko i zwijam majdan. Wiec prosze sie spieszyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 19.04.2007 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Wszystkie pytania kierowac do uzytkownika jabko. Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.04.2007 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Nie nabijam się. Macie takie znajome twarze, jakbyśmy kiedyś, gdzieś się spotkali Już sobie przypomnialaś?Powiem Ci ,że pokazałem twe lico mojej małż.Gosia powiedziala ,że przypominasz jej jedna z osób z mojej rodziny. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.04.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 No laski płaczcie z rozpaczy. Takiego ciałka na forum jeszcze nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 19.04.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 jabko Tobie się podobał ? Myśłlałam, że Ty kobiety lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.04.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 No laski płaczcie z rozpaczy. Takiego ciałka na forum jeszcze nie było Już płaczemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.04.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 jabko Tobie się podobał ? Myśłlałam, że Ty kobiety lubisz Moze Q sprawiał na zdjeciu wrażenie pięknego i uległego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.04.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Ja nie widziałam więc... bez emocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.04.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Pewnie żadna atrakcja... ciekawe czym się jabko zachwycił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.04.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 nie widzialam phii tego kwiata to pol swiata :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.04.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Pewnie żadna atrakcja... ciekawe czym się jabko zachwycił Prowokacja ?? Chcesz żeby Q jeszcze raz się wkleił ? Dopsz ze zapisałem fotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.04.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Pewnie żadna atrakcja... ciekawe czym się jabko zachwycił Prowokacja ?? Chcesz żeby Q jeszcze raz się wkleił ? Dopsz ze zapisałem fotę Pewnie tylko czy wlepi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.04.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Pewnie żadna atrakcja... ciekawe czym się jabko zachwycił Prowokacja ?? Chcesz żeby Q jeszcze raz się wkleił ? Dopsz ze zapisałem fotę Pewnie tylko czy wlepi? Całkiem możliwe. Choć musisz mieć mocno ukierunkowany i ugruntowany stosunek do kobiet zeby się na niego nie złapać. Taki śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.04.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 jabko , skoro sie zachwyciles , to Q na bank jest kobieta albo ......tranwestyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.04.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 jabko , skoro sie zachwyciles , to Q na bank jest kobieta albo ......tranwestyta i takie fajowe buciki ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.04.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 I kaloryfer W odniesieniu do wpisu pp w "Tylko dla samców" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 19.04.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 No tak... znowu ominęło mnie zdjęcie Ale jak będę mieć urlop, to będę tu siedzieć w nocy i polować na znikające fotki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.04.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 No jo, znow mnie cos ominelo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts