rrmi 22.04.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Zapomnialam dodac, ze to ja jako mloda hexa. rrmi Ty juz mnie wydzialas na zywo, fryz prawie taki sam. Nie mam jeszcze nowej fotki bo maz nie robi mi zdjecia a ja sama nie wiem jak. To ja Ci zrobie , nic sie nie martw Kochaniutka razem se zrobimy ps. Na zywo ladniejsza jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.04.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 ps. Na zywo ladniejsza jestes no wiadomo, z krwi i kosci a nie tylko fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.04.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 22.04.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 To macie jednego chudzielca. Tak mnie urzadzila moja siostra.., za zwyczaj chodze w spodniach albo dresie... http://www.mojastrona.photosite.com/~photos/tn/8645_348.ts1087315089000.jpg A gdzieś Ty Zeljka wycięła tamtą fotkę. To ona nie była najlepsza ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.04.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 No dobra juz daje ta fotke http://www.mojastrona.photosite.com/~photos/tn/8786_348.ts1156686694000.jpg Oto ja co prawda dzis troche inaczej mam na glowie ale... No cudna jesteś I buciki masz śliczne , czerwoniutkie I sie kurna nie załapałam Na szczęściw tamtą fotkę doskonale pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.04.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 To macie jednego chudzielca. Tak mnie urzadzila moja siostra.., za zwyczaj chodze w spodniach albo dresie... http://www.mojastrona.photosite.com/~photos/tn/8645_348.ts1087315089000.jpg A gdzieś Ty Zeljka wycięła tamtą fotkę. To ona nie była najlepsza ?? Moze i byla, ale ta powyzej to prawdziwa ja. a jak Ty myslales, po co mnie siostra przerabiala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.04.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 No cudna jesteś I buciki masz śliczne , czerwoniutkie W dodatku Maxi to w Twoim sasiedztwie fotka robiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 22.04.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 ... Moze i byla, ale ta powyzej to prawdziwa ja. a jak Ty myslales, po co mnie siostra przerabiala? Żeby sie na Cibie chopaki tak od razu nie rzuciły ? Tamtą fotkę też dobrze pamiętam... te buciki ... i zawartość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.04.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Pamietliwi ci forumowicze... ............................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.04.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 No cudna jesteś I buciki masz śliczne , czerwoniutkie W dodatku Maxi to w Twoim sasiedztwie fotka robiona. Byłaś koło mnie i nawet znać nie dałaś ? No sama nie wiem co powiedzieć Żeby mnie to było ostatni raz A gdzie zdjątko zrobione było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.04.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Maxi ja bylam na Swieta. Nie wypadalo mi w ten szczegolny okres spotkan rodzinnych zawracac komus glowe. ale pamietalam, ze jestes w poblizu. Aaaa, na majowe swieta moze sie wybiore to kto wie.., dawaj komorke. Moja tesciowa mieszka w Fordonie. Fotka ta byla zrobiona w Ostromecku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.04.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Maxi ja bylam na Swieta. Nie wypadalo mi w ten szczegolny okres spotkan rodzinnych zawracac komus glowe. ale pamietalam, ze jestes w poblizu. Aaaa, na majowe swieta moze sie wybiore to kto wie.., dawaj komorke. Moja tesciowa mieszka w Fordonie. Fotka ta byla zrobiona w Ostromecku. No chyba Cię zabiję Mieszkam 8km od Fordonu I pracuję właśnie w Fordonie Na majowe święta nigdzie sie nie wybieram więc serdecznie zapraszam Zaraz Ci wyślę namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.04.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 No widzisz, a jak Twoja fotke widzialam w "gebach" to od razu sobie pomyslalam, ze ja gdzies ta kobitke widzialam. Moze i widzialam. Jak bede tam to sie odezwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 22.04.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 ... od razu sobie pomyslalam, ze ja gdzies ta kobitke widzialam. Moze i widzialam. ... Pewnie mijałyście się na ulicy. I pomyślałaś "Ma ładniejsze buty ode mnie, co za fladra" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.04.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 No to teraz ja http://www.olkalybowa.republika.pl/hmmm/ola.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.04.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Cześć ślicznotko Za każdym razem jestes w nowej odsłonie La donna e mobile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 22.04.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Jak za każdym razem ?Ja widział tylko dwie odsłony. Tu i na RW Cze Olafajny wisiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.04.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Jak za każdym razem ? Ja widział tylko dwie odsłony. Tu i na RW Cze Ola fajny wisiorek Kiedyś było jeszcze chyba na jachcie , o ile coś mi się nie pokiciało . I z Bezanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.04.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 a całkiem możliwe,że na jachcie z Bezanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.04.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 ... od razu sobie pomyslalam, ze ja gdzies ta kobitke widzialam. Moze i widzialam. ... Pewnie mijałyście się na ulicy. I pomyślałaś "Ma ładniejsze buty ode mnie, co za fladra" No co Ty, zawisc mi obca jest totalnie... Najwyzej moge zalowac ze ja tak nie mam, ale ciesze sie jesli ktos ma. p.s. traba ze mnie bo Olki nie widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts