premiumpremium 23.04.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Oj widzę, ze Gęby lecą na łeb na szyję w dół Coby podratować wewontek wygrzebałam jakieś przykurzone już trochę ale jedno z moich ulubionych... http://img72.imageshack.us/img72/4839/7125az9.jpg Arco, fajowe to zdjęcie. Takie... nietypowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.04.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 http://img72.imageshack.us/img72/4839/7125az9.jpg ładny stary merol w wersji amerikanos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 24.04.2007 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 http://img72.imageshack.us/img72/4839/7125az9.jpg ładny stary merol w wersji amerikanos ten w czarnym ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 24.04.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 He He He dobre, ale zes sobie mesia wytrzasnela P.S. Chyba dawno nic nie wklejalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 24.04.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 premiumpremium - bardzo lubię to zdjecie - nawet nie pamiętam, który z gosci weselnych je zrobił, ale jest takie klimatyczne - jakby uchwycona chwila.. selimm - merol fajny był Miał być jeszcze bardziej stylowy, ale czasu zabrakło na poszukiwania bo wszystko dośc nagle wynikło (czy wyniknęło ? - nigdy nie wiem ) jabko - Ty się chłopie przypatrz dobrze - po pierwsze model w czarnym jest młody a nie stary a po drugie jest w brązowym a nie w czarnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 24.04.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 arcobaleno Ja tam z checia bym zobaczyl twoje ( ewentualnie wasze ))) zdjecie slubne ale en face robione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 24.04.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 celt - mówisz masz Cała nasza trójeczka http://img402.imageshack.us/img402/6002/3889dy7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 24.04.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 ... jabko - Ty się chłopie przypatrz dobrze - po pierwsze model w czarnym jest młody a nie stary a po drugie jest w brązowym a nie w czarnym Całkiem możliwe. Wzrok podświadomie ściaga mi na to ciałko w białym Poza tym widze tylko jakieś czarne plamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.04.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Arcobaleno, śliczna jesteś, a w tej białej sukni to już w ogóle mrrr Ta pierwsza fotka też bardzo przypadła mi do gustu Zazdroszczę Ci, że możesz pochwalić się swoimi zdjeciami ślubnymi gdybym ja Wam pokazała swoje, to pospadalibyście ze stołków ze śmiechu i tak jestem z siebie dumna, że oparłam się ówczesnej modzie na atłasowe sukienki bezy, z bufkami, kokardami, koralikami, wstążeczkami................. miałam dość klasyczną suknię, ale ta fryzuraaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.04.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Arcobaleno, śliczna jesteś, a w tej białej sukni to już w ogóle mrrr Ta pierwsza fotka też bardzo przypadła mi do gustu Zazdroszczę Ci, że możesz pochwalić się swoimi zdjeciami ślubnymi gdybym ja Wam pokazała swoje, to pospadalibyście ze stołków ze śmiechu i tak jestem z siebie dumna, że oparłam się ówczesnej modzie na atłasowe sukienki bezy, z bufkami, kokardami, koralikami, wstążeczkami................. miałam dość klasyczną suknię, ale ta fryzuraaaaaa Się nie kryguj tylko pokazuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 24.04.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Kuleczka - no to teraz podkręciłaś mi ciekawość A jaka to fryzura była? Co do moich zdjęć ślubnych - mam tylko kilka ulubionych, na resztę patrzeć nie mogę bo Gembe mam zmienioną i wyglądam jak nie ja Czwarty miesięc ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 24.04.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Fajne te foty. Malo sztampowe czyli takie jak lubie i czasami robie Jak odnajde jakies skany w domu wkleje z mojego slubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 24.04.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 arcobaleno ślicznie wyglądasz!!!! Pokaż jeszcze jakieś fotki ze ślubu! Kobieta w ciąży jest pdobno jeszcze piękniejsza, więc pokazuj! kuleczka Ty też pochwal się. Ciekawi mnie strasznie ta fryzura. I sukieneczka tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 24.04.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 kropeczka - wszystkie są prawie takie same Od robienia usmiechniętych min do zdjęć zdrętwiała mi twarz Ja w ciaży piękniejsza raczej nie byłam Może bardziej spokojna, usmiechnięta, jakaś taka uduchowiona..ale piękniejsza to bym nie powiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.04.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Arcobaleno, jak patrzę na Twoje zdjęcia ślubne, to już bardziej myślę o ślubie swojej córki, niż o własnym pięknie, pięknie Kulka, ja jak wyszłam od fryzjera, to wiedziałam, że jak czegoś z tym nie zrobię, to przyszły małżonek w życiu nie powie TAK. Pędem do domu, głowa pod kran i na 2 godziny przed ślubem moja koleżanka upinała mi coś na głowie A fotograf do kościoła zawitał tuż przed zakończeniem ceremonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.04.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Arcobaleno, ja też byłam w 4 miesiącu ciąży, i twarz mam taką nie tego bardzo chudą, bo ja o dziwo na początku chudłam (za to potem nadrobiłam z nawiązką ) fryzura byla a'la koczek babuni hi hi do tego dwa zakręcone pejsiki po bokach co do sukienki to cofam wczesniejsze słowa, właśnie obejrzałam fotki..........była strraszna i pomyśleć, że chciałam wyglądać jak panna młoda w teledysku bodajże Aerosmith, z rozwianymi włosami, ale rodzice........ miałam wtedy 18 lat, a zrobili mnie na starą babę....eh Tola, współczuję tego stresu, ale ciekawam czy koleżanka spisała się lepiej od fryzjerki??? A jak sukienka, kiedy teraz na nią patrzysz??? Ja bralam ślub 12 lat temu, tak się tłumaczę jak ktoś oglada te nasze jarmarczne fotki od fotografa na tle kiczowatych fototapet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.04.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 arcobaleno- to b-c zdjęcie myślalam ,że to z jakiej gazety !!!!!!! piekne ujęcie śliczna para niech Wam słonko całe życie świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 24.04.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Ale się kochane wykręcacie od pokazania tych zdjęć! Kulka pokazuj coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.04.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Kulka, o sukience to aż boję się pisać Pani z wypożyczalni sukien ślubnych postanowiła uszyć mi sukienkę, którą ja włożę pierwszy raz, a potem ona u niej w wypożyczalni zostanie. Projekt był z francuskiego żurnala, tiuli i koronek nie mało Wszystko by było może jeszcze znośnie, gdyby te tiule były takie jak w projekcie, ale były niestety tylko "prawie" sukienkę kończyła po północy....czyli w dzień ślubu (koszmarek, jak dziś na to patrzę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.04.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 przyszlam pooglądać gęby faaaaaaajne........ plecy też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts