Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

G?by, g?by, dawajcie g?by...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

premiumpremium - bardzo lubię to zdjecie - nawet nie pamiętam, który z gosci weselnych je zrobił, ale jest takie klimatyczne - jakby uchwycona chwila..

selimm - merol fajny był 8) Miał być jeszcze bardziej stylowy, ale czasu zabrakło na poszukiwania bo wszystko dośc nagle wynikło (czy wyniknęło ? - nigdy nie wiem :roll: )

jabko - Ty się chłopie przypatrz dobrze - po pierwsze model w czarnym jest młody a nie stary 8) a po drugie jest w brązowym a nie w czarnym :roll: :lol:

Arcobaleno, śliczna jesteś, a w tej białej sukni to już w ogóle mrrr 8)

Ta pierwsza fotka też bardzo przypadła mi do gustu :wink:

Zazdroszczę Ci, że możesz pochwalić się swoimi zdjeciami ślubnymi :D

gdybym ja Wam pokazała swoje, to pospadalibyście ze stołków ze śmiechu :lol:

i tak jestem z siebie dumna, że oparłam się ówczesnej modzie na atłasowe sukienki bezy, z bufkami, kokardami, koralikami, wstążeczkami.................

miałam dość klasyczną suknię, ale ta fryzuraaaaaa :oops:

Arcobaleno, śliczna jesteś, a w tej białej sukni to już w ogóle mrrr 8)

Ta pierwsza fotka też bardzo przypadła mi do gustu :wink:

Zazdroszczę Ci, że możesz pochwalić się swoimi zdjeciami ślubnymi :D

gdybym ja Wam pokazała swoje, to pospadalibyście ze stołków ze śmiechu :lol:

i tak jestem z siebie dumna, że oparłam się ówczesnej modzie na atłasowe sukienki bezy, z bufkami, kokardami, koralikami, wstążeczkami.................

miałam dość klasyczną suknię, ale ta fryzuraaaaaa :oops:

Się nie kryguj tylko pokazuj :wink:

Arcobaleno, jak patrzę na Twoje zdjęcia ślubne, to już bardziej myślę o ślubie swojej córki, niż o własnym :roll: pięknie, pięknie :D

Kulka, ja jak wyszłam od fryzjera, to wiedziałam, że jak czegoś z tym nie zrobię, to przyszły małżonek w życiu nie powie TAK. Pędem do domu, głowa pod kran i na 2 godziny przed ślubem moja koleżanka upinała mi coś na głowie :roll:

A fotograf do kościoła zawitał tuż przed zakończeniem ceremonii :evil:

Arcobaleno, ja też byłam w 4 miesiącu ciąży, i twarz mam taką nie tego :roll: bardzo chudą, bo ja o dziwo na początku chudłam (za to potem nadrobiłam z nawiązką :oops: )

fryzura byla a'la koczek babuni hi hi do tego dwa zakręcone pejsiki po bokach :lol:

co do sukienki to cofam wczesniejsze słowa, właśnie obejrzałam fotki..........była strraszna :o

i pomyśleć, że chciałam wyglądać jak panna młoda w teledysku bodajże Aerosmith, z rozwianymi włosami, ale rodzice........ :roll:

miałam wtedy 18 lat, a zrobili mnie na starą babę....eh

Tola, współczuję tego stresu, ale ciekawam czy koleżanka spisała się lepiej od fryzjerki??? :wink:

A jak sukienka, kiedy teraz na nią patrzysz??? :D

Ja bralam ślub 12 lat temu, tak się tłumaczę jak ktoś oglada te nasze jarmarczne fotki od fotografa na tle kiczowatych fototapet :lol:

Kulka, o sukience to aż boję się pisać :lol:

Pani z wypożyczalni sukien ślubnych postanowiła uszyć mi sukienkę, którą ja włożę pierwszy raz, a potem ona u niej w wypożyczalni zostanie. Projekt był z francuskiego żurnala, tiuli i koronek nie mało :o

Wszystko by było może jeszcze znośnie, gdyby te tiule były takie jak w projekcie, ale były niestety tylko "prawie" :roll: sukienkę kończyła po północy....czyli w dzień ślubu (koszmarek, jak dziś na to patrzę 8) )