niktspecjalny 30.05.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 enesek , nominuje cie do tytulu mister obiektywizmu zawsze miła,zawsze obiektywna,zawsze wiedząca jak znalesc sie w temacie. odbijając Ci piłeczkę ...nominuje Cie do tytułu miss tolerancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.05.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 enesek , nominuje cie do tytulu mister obiektywizmu zawsze miła,zawsze obiektywna,zawsze wiedząca jak znalesc sie w temacie. odbijając Ci piłeczkę ...nominuje Cie do tytułu miss tolerancji czyli .......slodkopierdzaca? .... dziekuje niepotrzebne mi tytuly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 30.05.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 ns - moim skromnym zdaniem Kropeczka jest bardzo fotogeniczna i stąd pomysł. Na zlocie nie byłam , ale oglądałam zdjęcia i przyznaję, ze mamy wiele pieknych forumowiczek ale Kropeczka w tym względzie wygrywa Moim zdaniem - powtarzam - ale jak widzać nie tylko Z resztą - to już nie ode mnie zależy czy potraktujecie to serio czy z przymrużeniem oka Zaraz Kropeczka mnie pewnie ochrzani za to zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 30.05.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Czy te zdjecia ze zlotu mozna gdzies zobaczyc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.05.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 enesek , nominuje cie do tytulu mister obiektywizmu zawsze miła,zawsze obiektywna,zawsze wiedząca jak znalesc sie w temacie. odbijając Ci piłeczkę ...nominuje Cie do tytułu miss tolerancji czyli .......slodkopierdzaca? .... dziekuje niepotrzebne mi tytuly Chyba powinienem powiedzieć tak jak Ty.....Tak dla elegancji wypowiedzi by w konsekwencji stała sie podobna do Twojej. czyli...............dzący? dziękuje również niepotrzebne mi tytuły Joshi to bardzo trafnie już opisała(kto,jak,po co itp wypowiada sie na dany temat) wiec powtarzam ,że jest to tylko moje zdanie na temat takiego tytułu dla kropeczki.Każdy ma prawo do wypowiedzi zgodnie z regulaminem tego zacnego foruma co niniejszym czynie. A na koniec dodam ,że w tym poscie winny znajdować miejsce "gęby" a nie dyskusje nad tym czy( .....ble ble ma czarne oczy).Są inne miejsca na tego rodzaju sprzeczności. serde.pzdr KS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.05.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Czy te zdjecia ze zlotu mozna gdzies zobaczyc ? Tutaj są redakcyjne zdjęcia ze zlotu http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=102891 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 31.05.2007 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 A na koniec dodam ,że w tym poscie winny znajdować miejsce "gęby" a nie dyskusje nad tym czy( .....ble ble ma czarne oczy).Są inne miejsca na tego rodzaju sprzeczności. serde.pzdr KS Więc po co ta cała pisanina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.05.2007 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 A na koniec dodam ,że w tym poscie winny znajdować miejsce "gęby" a nie dyskusje nad tym czy( .....ble ble ma czarne oczy).Są inne miejsca na tego rodzaju sprzeczności. serde.pzdr KS Więc po co ta cała pisanina? Pytasz mnie czy ogółu?Jeżeli mnie to odpowiem tak. Dawno dawno temu autor tego watku chciał aby nowi i starzy bywalcy tego zacnego forum mieli możliwość pokazania się nie tylko pisząc do siebie i tak się poznając ale również pokazujac swoja jak to określił gębe.Jeżeli temat się rozjeżdża i nie jest to fotka to w tym miejscu mija sie to z celem.Sam podaje się temu wiec chyba taka już natura tego forum.Ot i wsio. pzdr NS,KS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 31.05.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 A na koniec dodam ,że w tym poscie winny znajdować miejsce "gęby" a nie dyskusje nad tym czy( .....ble ble ma czarne oczy).Są inne miejsca na tego rodzaju sprzeczności. serde.pzdr KS Więc po co ta cała pisanina? Pytasz mnie czy ogółu?Jeżeli mnie to odpowiem tak. Dawno dawno temu autor tego watku chciał aby nowi i starzy bywalcy tego zacnego forum mieli możliwość pokazania się nie tylko pisząc do siebie i tak się poznając ale również pokazujac swoja jak to określił gębe.Jeżeli temat się rozjeżdża i nie jest to fotka to w tym miejscu mija sie to z celem.Sam podaje się temu wiec chyba taka już natura tego forum.Ot i wsio. pzdr NS,KS Właśnie o to mi chodziło. Zwracasz komuś uwagę,a potem dalej robisz coś, co według Ciebie nie powinno mieć miejsca w tym wątku. Odrobina konsekwencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.05.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Pytasz mnie czy ogółu?Jeżeli mnie to odpowiem tak. Dawno dawno temu autor tego watku chciał aby nowi i starzy bywalcy tego zacnego forum mieli możliwość pokazania się nie tylko pisząc do siebie i tak się poznając ale również pokazujac swoja jak to określił gębe.Jeżeli temat się rozjeżdża i nie jest to fotka to w tym miejscu mija sie to z celem.Sam podaje się temu wiec chyba taka już natura tego forum.Ot i wsio. pzdr NS,KS Miałem tego nie robić, ale jednak odpisze Szanownemu Panu Przede wszystkim proszę zwrócić uwagę, że dopóki Szanowny Pan nie pozwolił sobie na polemikę z pomysłem tytułu dla Kropeczki27 panowała tu miła i przyjazna atmosfera. Gdyby miał Szanowny Pan przyjemność poznać osobiście Kropeczkę27 raczej nie napisał by o niej Szanowny Pan 'Gwiazda'. Odebrałem to określenie jako złośliwe, a wiem że Kropeczka27 jest miłą, sympatyczną i skromną osobą, nie ma w sobie nic z 'gwiazdorstwa'. A potem poszło już dalej z obrażaniem Froschki. Podejrzewam, że chciał Szanowny Pan rozpocząć dyskusje o tym komu ewentualnie można by przyznać tytuł miss foto, tudzież inne tytuły, ale styl w jakim Szanowny Pan to zrobił pozostawia wiele do życzenia. To samo można napisać na wiele sposobów, niestety wybrał Szanowny Pan jeden z tych nieciekawych. A przecież można było robić to zupełnie inaczej. W sposób miły, humorystyczny i zabawny. Ten wątek z założenia miał być wątkiem lekkim i zabawnym. Stawia Szanowny Pan wiele pytań, tylko po co? Ledwie Szanowny Pan się pojawił i już próbuje ustawiać wszystko pod siebie, to niegrzeczne. A wystarczyło napisać, że głosuje Szanowny Pan np. na Kleo lub kogoś innego, oraz zaproponować wybór w jakiejś innej kategorii. Żeby zakończyć tą wypowiedź, obecny stan głosowania: 9 głosów na Kropeczke27, 1 głos na kogoś innego. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.05.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 maksiu , mnie ciezko obrazic jestem.... tolerancyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.05.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 maksiu , mnie ciezko obrazic jestem.... tolerancyjna chodzi o zasadę pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.05.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 maksiu , mnie ciezko obrazic jestem.... tolerancyjna chodzi o zasadę pozdrawiam m. dziekuje sciskam i sle buziaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 31.05.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 To ja żeby uspokoić nerwy...piwo poleję http://images21.fotosik.pl/319/5cb020d7b735ba35med.jpg autorstwo Froscha, mam nadzieję, że się nie obrazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.05.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 9 głosów na Kropeczke27 powiadam, ze 10! Na razie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.05.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Jest Pan z grona ludzi bardzo grzecznych,miłych,,,,ludzi ktorzy maja wielki wkład w istnienie tego zacnego forum.Wreszcie osobą bardzo rozpoznawalną merytorycznie i kimś kto wie i zna znaczenie słów szacunek i poważanie.Razi mnie tylko styl w jaki Pan zaakcentował Gdyby miał Szanowny Pan przyjemność poznać osobiście Kropeczkę27 raczej nie napisał by o niej Szanowny Pan 'Gwiazda'. Odebrałem to określenie jako złośliwe, a wiem że Kropeczka27 jest miłą, sympatyczną i skromną osobą, nie ma w sobie nic z 'gwiazdorstwa'. (prosze zwrócić uwage na kontekst uzycia słowa gwiazda bo to Pan ewidentnie przeoczył ale mniejsza o to) np. to określenie "naszej gwiazdy"Otóż drogi Panie wiele jest przykladów na to ,że gwiazdą być to cos naprawdę powtarzam naprawdę wzniosłego.Nie miałem na celu obrażania kropeczki,froschki tylko wyrazilem w inny sposob swoje spostrzeżenia a jak widać bardzo źle odebrane przez Pana.Boli fakt ,że nie ma nic bardziej przykrego jak opiniowanie publiczne bez uzasadnienia co niniejszym Pan uczynił.I jest pan w błędzie mówiacPodejrzewam, że chciał Szanowny Pan rozpocząć dyskusje o tym komu ewentualnie można by przyznać tytuł miss foto, tudzież inne tytuły, ale styl w jakim Szanowny Pan to zrobił pozostawia wiele do życzenia. .Wyrazilem swój poglad na to ,że na forum sa inne piekne kobiety ,które zasługuja na miano tak czesto poruszanej tu miss foto czy obiektywu.Widząc fakt złej interpretacji z Pana strony pozostaje mi tylko głośno przeprosić obie Panie z zaznaczeniem ,że nie było to moim celem. A wystarczyło napisać, że głosuje Szanowny Pan np. na Kleo lub kogoś innego, oraz zaproponować wybór w jakiejś innej kategorii. .Jeda rzecz ,która ma w tym cytacie sens,że należy ,krotko i węzłowato opisywać co chce się wyrazić,czego do końca niestety Pan nie zrozumiał. serdecznie pozrdawiam i przepraszam jeżeli źle zrozumiał Pan moje intencje. NS,KS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 31.05.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Wow, dwa dni forum mi nie działalo a tu takie cuda Chyba w ogóle nie powinnam tej dyskusji komentować W każdym razie dziękuję za głosy kochani. Nie sądzę jednak, żebym na nie zasłużyła, więc zapomnijmy o temacie I to co teraz piszę nie jest żadną udawaną skromnością "Gwiazdy". NS Niestety, ale określenie "gwiazda" odebrałam tak samo jak maksiu. Przynam, zrobiło mi się przykro, bo "gwiazdą" nie jestem, ale każdy ma prawo wyrażać swoją opinię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 31.05.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 pięć..... dodałbym od siebie że nie tylko prześliczna ale przede wszystkim przesympatyczna pozdrawiam m. I jaki ma kształtny ... yyy metek Tylko ta zdrada jabuszko, .... wiesz, ze ja ciebie............. Kasia Ty jedna ... kropeczka nie przejmuj się "pierdołami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.05.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 "gwiazdą" nie jestem Alez Kropeczko, co Ty gadasz? Masz taki piekny usmiech, ze az swieci jak slonko, a slonko to gwiazda, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 31.05.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Tylko ta zdrada jabuszko, .... wiesz, ze ja ciebie............. Kasia Ty jedna ... jabuszko.... zdrada zdradą, ale wiesz... Dołączam do Kasi Chyba wybaczysz mi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts