świercz1719500624 31.05.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 yyyy gadu gadu... a gdzie fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.05.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Wow, dwa dni forum mi nie działalo a tu takie cuda Chyba w ogóle nie powinnam tej dyskusji komentować W każdym razie dziękuję za głosy kochani. Nie sądzę jednak, żebym na nie zasłużyła, więc zapomnijmy o temacie I to co teraz piszę nie jest żadną udawaną skromnością "Gwiazdy". NS Niestety, ale określenie "gwiazda" odebrałam tak samo jak maksiu. Przynam, zrobiło mi się przykro, bo "gwiazdą" nie jestem, ale każdy ma prawo wyrażać swoją opinię... Skoro tak to widzisz to i przeprosiny nic nie daly.Ubolewam moze tylko nad tym ,że niedokładnie odczytałaś moje intencje a Pan maksiu tylko był tego dopełnieniem i wytłumaczył gdzie jest moje miejsce..Życzę Ci w dalszym ciagu by ta więdnąca charyzma do ktorej pozwolilem Cie dopasować trwala długo i dlugo i jeszcze raz długo choć w nazwie ma przemijajace słowo.Bez urazy "gwiazdeczko""żmijeczko". serde.pzdr. NS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 31.05.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 ...Życzę Ci w dalszym ciagu by ta więdnąca charyzma do ktorej pozwolilem Cie dopasować trwala długo i dlugo i jeszcze raz długo choć w nazwie ma przemijajace słowo...... można poprosić o przetłumaczenie powyższego czy kropeczka ma więdnącą charyzmę??? czy chodziło o coś innego..... z góry dziękuję kulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 ...Życzę Ci w dalszym ciagu by ta więdnąca charyzma do ktorej pozwolilem Cie dopasować trwala długo i dlugo i jeszcze raz długo choć w nazwie ma przemijajace słowo...... można poprosić o przetłumaczenie powyższego czy kropeczka ma więdnącą charyzmę??? czy chodziło o coś innego..... z góry dziękuję kulka To chyba tylko Freud byłby wstanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 31.05.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 ...Życzę Ci w dalszym ciagu by ta więdnąca charyzma do ktorej pozwolilem Cie dopasować trwala długo i dlugo i jeszcze raz długo choć w nazwie ma przemijajace słowo...... można poprosić o przetłumaczenie powyższego czy kropeczka ma więdnącą charyzmę??? czy chodziło o coś innego..... z góry dziękuję kulka To chyba tylko Freud byłby wstanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 31.05.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 ...Życzę Ci w dalszym ciagu by ta więdnąca charyzma do ktorej pozwolilem Cie dopasować trwala długo i dlugo i jeszcze raz długo choć w nazwie ma przemijajace słowo...... można poprosić o przetłumaczenie powyższego czy kropeczka ma więdnącą charyzmę??? czy chodziło o coś innego..... z góry dziękuję kulka To chyba tylko Freud byłby wstanie cóż, ciekawość rzeczą ludzką jest Freuda w to nie mieszajmy może lepiej zadzwonić do wróżki Jadzi http://www.gwiazdy.com.pl/astrologia/img/wielgoradesz_full_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 31.05.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Skoro tak to widzisz to i przeprosiny nic nie daly.Ubolewam moze tylko nad tym ,że niedokładnie odczytałaś moje intencje a Pan maksiu tylko był tego dopełnieniem i wytłumaczył gdzie jest moje miejsce..Życzę Ci w dalszym ciagu by ta więdnąca charyzma do ktorej pozwolilem Cie dopasować trwala długo i dlugo i jeszcze raz długo choć w nazwie ma przemijajace słowo.Bez urazy "gwiazdeczko""żmijeczko". serde.pzdr. NS NS a Ty nie chcialbys na rzecznika, np rzadu, zaaplikowac co ? Moim zdaniem Ty marnujesz talent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.05.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 [ NS a Ty nie chcialbys na rzecznika, np rzadu, zaaplikowac co ? Moim zdaniem Ty marnujesz talent. Moze lepiej Zosiu zaaplikuj jakas butelke . Moze wtedy te niezrozumiane intencje jakos latwiej bedzie pojac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.05.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Intencje intencjami, a uśmiech kropeczki bardzo mi sie podoba, wiec jesli ktos jeszcze głosy liczy to ja jak najbardziej za... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.05.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Dorzucam kolejny + dla Kropeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.06.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Kropeczka ma już 14 głosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 01.06.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Ale się uparliście to chyba jakaś zmowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.06.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 moze Redakcja z okazji Dnia Dziecka przyzna naszej slicznej dziewczynce tytul MIss Foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.06.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 moze Redakcja z okazji Dnia Dziecka przyzna naszej slicznej dziewczynce tytul MIss Foto ja jestem za !!!! znam Kropeczke tylko ze zdjęc -ale jakich śliczna dziewczyna i niezwykle fotogeniczna ładna byłaby synowa .....szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.06.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 moze Redakcja z okazji Dnia Dziecka przyzna naszej slicznej dziewczynce tytul MIss Foto spokojnie, juz nad tym pracuje od wczoraj m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.06.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 moze Redakcja z okazji Dnia Dziecka przyzna naszej slicznej dziewczynce tytul MIss Foto ja jestem za !!!! znam Kropeczke tylko ze zdjęc -ale jakich śliczna dziewczyna i niezwykle fotogeniczna ładna byłaby synowa .....szkoda Poznałem Kropeczkę osobiście na zlocie forum, jest bardzo miłą i sympatyczną osobą Tytuł MISS FOTO lub MISS UŚMIECHU jak najbardziej Kropeczce się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 01.06.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 "Gwiazda" zaczyna się czerwienić Ups wredna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.06.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 ja tez swoj glos dokladam . Na kropeczke , off course Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.06.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Czy w ogóle panuje na forum Miss Foto na 2007 rok? Nie rozumiem, skąd takie opory i milczenie Redakcji, jeśli takiej Miss nie mamy? To już przecież półrocze! No chyba, że mamy i coś mi umknęło Nie przypuszczam, by Kropeczka chciała detronizować kogokolwiek Nie znam Jej osobiście, ale na zdjęciach wygląda tak, że oczy się radują i jeśli nie ma przeciwskazań, oczywiście jestem ZA przyznaniem tytułu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.06.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Kropeczko, masz już 16 głosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts