Żelka 03.06.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Tesknota mu na oczy wpadla. Ale zobaczy na pewno, fotke rzuc a nie tylko galy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.06.2007 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 halo ns halo!!! no co? nie widzisz mnie? :D Widze,że jestes tylko nie wiem jak Cie ugryśc ,żeby Cie nie przesłodzić Jak masz to wklej bo już wygladasz na pewno inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.06.2007 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Tesknota mu na oczy wpadla. Ale zobaczy na pewno, fotke rzuc a nie tylko galy. Te duszek ! bez insynuacji mie tu prosze.Za twoja tyż tesknota mi spedza sen z powieków.A Ty masz jakies fotki mogą byc te teskniące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.06.2007 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Jak znam życie to zielonooka i Zeljka na pewno wkleją fotki A po nich nie bedzie już przepaści czasowej tylko sukcesywnie w gebach bedzie wiecej nowych oswieżonych fotek. serdecz.pozdro.NS,KS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 04.06.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 ooo, troche mnie nie bylo a tu jakies konkursy! jestem ZA!! gdzie głosować?? Halo, Radakcjo!! czekamy... Skoro ma byc Miss to musi tez byc Mister Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.06.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 ooo, troche mnie nie bylo a tu jakies konkursy! jestem ZA!! gdzie głosować?? Halo, Radakcjo!! czekamy... Skoro ma byc Miss to musi tez byc Mister Cuś mie to przypomina ale nie bendem tłumaczył co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.06.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 O godz. 15.30-17.00 nastapi przerwa techniczna.Macie szanse wklejenia swojej geby przed tą w/w.Mówie to dlatego gdyby im sie nie udało i przerwa trwała by,,,,, łooooooooo a moze i dłuzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.06.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Dziękujemy Redakcji za wysłuchanie głosu ludu i przyznanie kropeczce naleznego tytułu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 04.06.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 kropeczko - gratuluję Uśmiechaj się jak najczęściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.06.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Fajowa z Ciebie kobieta.A za komplementy dziękuje.Może źle Cie widzialem i źle to mogło wyglądać.Cofam to czym moglem Cie urazić.Acha... miło bylo takiej wymianie sie poddać. serd.pozroNS,KS. Mi również jest milo Nie jestem taka zła, jak mogłabym się wydawać I Ty z pewnością też nie! Pozdrówka Fajny ten podpis nad avatorkiem.Moje gratulacje. P.maksiu po czesci to Pana zasługa bo dopioł Pan swego.Chyle czoła. ładne kwiatki brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 04.06.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Kropka Jako prowodyrka całego przedsięwzięcia składam oficjalne gratulacje !! Fajny tytuł !! pasuje do Ciebie Maksiu - toś się spisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 05.06.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 http://free.of.pl/e/emots/zawstydzony.gif http://free.of.pl/e/emots/zawstydzony.gif Nie wiem co napisać... Z samego rana takie zaskoczenie Dziękuję kochani wszystkim Skoro uważacie, że zasłużyłam na taki tytuł, to niech tak będzie Maksiu jesteś wielki! Dzięki http://free.of.pl/e/emots/cmok.gif arcobaleno policzymy się Dzięki Redakcjo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.06.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Kropeczka27, przyjmij moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.06.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Kropeczko, gratuluję. Wiedziałem w którą stronę kierować obiektyw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.06.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Gratulacje serdeczne kropeczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 06.06.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Jakoś zdjęć mało więc dodamSzanowna małżonka z młodszą córką Urszuląhttp://images21.fotosik.pl/359/239105b70911ab91.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 06.06.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 A tutaj obie córki przy samodzielnie przez nie przygotowanym deserze na Dzień Dzieckahttp://images12.fotosik.pl/63/1536e305d60956e1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.06.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 To Ty taki babski król Fajnie masz, tyle piękna w domu ten polny wianuszek na głowie córeczki jest przeuroczy gratuluje udanej rodzinki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 06.06.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 No jestem i całkiem mi dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 06.06.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 No jestem i całkiem mi dobrze Ale ja ci zazdroszczę my mamy jedną córeczkę ale marzymy o drugiej gdybyśmy mieli pewność że będzie dziewczynka już byśmy się decydowali może masz jakiś przepis? A propo fajny wątek że też wcześniej go nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts