Heath 08.06.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Dzięki Chłopaki A avatar i tak jakiś za duży wyszedł nad głową jest trochę zbędnego miejsca... poprosimy o "poprawne" skadrowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 08.06.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Kropka - tak sobie pomyślałam, ze jako Miss Foto to powinnaś nam tu co najmniej raz na tydzień "świeżą gębę" wklejać Kochana, znowu sobie grabisz Dawaj tu szybciutko swoje fotki!!! Szczególnie to z avatarka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.06.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Arcobaleno dawaj calosc z awatarka! To co widac piekne i nawet ta czerwien do Muratora pasuje! No chyba, ze dol awatarka do innego czasopisma ale to nic, i tak dawaj calosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.06.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Dzięki Chłopaki A avatar i tak jakiś za duży wyszedł Oj cos czuje, ze chlopaki powiedza, ze nie za duzy a w sam raz! Tylko czemu tylko czesc widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.06.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Kropeczka - no ale sama przyznaj,że moje pomysły są trafione Cieszę się, ze mój letni avatar Wam się podoba ale całośći nie pokażę bo się wstydzę Wklejam inne z tej samej serii (bardziej przyzwoite ) http://img176.imageshack.us/img176/8583/innenj1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 08.06.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 No to dopiero teraz się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.06.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 No to dopiero teraz się zacznie co się zacznie, co się zacznie ? rozumiem, ze wklejanie gęb ? ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 08.06.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Kropeczka - no ale sama przyznaj,że moje pomysły są trafione Tak, tak... Przyznaję Upieram się jednak, żebys wrzuciłam foto z avatarka Przecież tu nie trzeba dawać tylko przyzwoitych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.06.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Dziewczyny, jak wy to robicie ze takie piękne jestescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.06.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Kropeczka - no ale sama przyznaj,że moje pomysły są trafione Cieszę się, ze mój letni avatar Wam się podoba ale całośći nie pokażę bo się wstydzę Wklejam inne z tej samej serii (bardziej przyzwoite ) http://img176.imageshack.us/img176/8583/innenj1.jpg ja proponuję prawą ręką podeprzeć się z tyłu, jak w avatarku i git będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 08.06.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Dziewczyny, jak wy to robicie ze takie piękne jestescie No jak to jak? Zdjęcia robią i wklejają tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.06.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Verunia, Ty nie ściemniaj tylko dawaj fotę ! Widziałam na tych ze zlotu, że sama mogłabyś sobie zadać to pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 08.06.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Nie wiem co z resztą panów, ale mnie zatkało... ps. znowu za dużo z góry a za mało z dołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 08.06.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Nie wiem co z resztą panów, ale mnie zatkało... Nie tylko panów zatkało arcobaleno laseczko, czekamy na fotki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.06.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Nie wiem co z resztą panów, ale mnie zatkało... Nie tylko panów zatkało arcobaleno laseczko, czekamy na fotki!! mogą być bez opalaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.06.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Nie wiem co z resztą panów, ale mnie zatkało... Nie tylko panów zatkało arcobaleno laseczko, czekamy na fotki!! mogą być bez opalaczy... Popieram szanownego królika w całej rozciągłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.06.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Mnie totalnie zamurowało SUPER zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.06.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Oj chłopy, ale Wy wybredne Jedni chcą górę, drudzy dół a to przecież wątek o gębach A ogólnie dzięki za komplementa - niezmiernie mi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 08.06.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 No ale ta "gęba" wieńczy całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 08.06.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Dziewczyny, jak wy to robicie ze takie piękne jestescie To od mieszania zaprawy i maziania izolbetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts