Gość 08.06.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Dziewczyny, jak wy to robicie ze takie piękne jestescie To od mieszania zaprawy i maziania izolbetem Ooo, trzeba sie wziąć do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.06.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Verunia, Ty nie ściemniaj tylko dawaj fotę ! Widziałam na tych ze zlotu, że sama mogłabyś sobie zadać to pytanie Chyba sobie żartujesz, po tym co tu zobaczyłam to ja juz nic nie wklejam. Idę mieszac tą zaprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.06.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Chyba sobie żartujesz, po tym co tu zobaczyłam to ja juz nic nie wklejam. no rzeczywiście ! wymigujesz się i tyle Mówiłam,że avatar za duży reprymendę dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 08.06.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Chyba sobie żartujesz, po tym co tu zobaczyłam to ja juz nic nie wklejam. no rzeczywiście ! wymigujesz się i tyle Mówiłam,że avatar za duży reprymendę dostałam Verunia się wykręca, ale już nie wspomnę kto tu się bardziej wymiguje arcobaleno zdjęcie z avatarka wklejaj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.06.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 ja proponuję prawą ręką podeprzeć się z tyłu, jak w avatarku i git będzie Jak zwykle krulik ma racje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 08.06.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 arcobaleno a te zdjęcia to przed ciążą czy po były robione? Bo jeśli po to szybko wróciłaś do formy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 08.06.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 arcobaleno a te zdjęcia to przed ciążą czy po były robione? Nieważne kiedy były robione ważne kiedy będą pokazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.06.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 arcobaleno a te zdjęcia to przed ciążą czy po były robione? Bo jeśli po to szybko wróciłaś do formy. Zdjęcia z wczoraj. A czy szybko to bym nie powiedziała - córcia ma już 15 m-cy a ja wróciłam "do siebie" dopiero kilka m-cy temu - choć biorąc pod uwage te ponad 20 kg to może rzeczywiście szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.06.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 arcobaleno a te zdjęcia to przed ciążą czy po były robione? Bo jeśli po to szybko wróciłaś do formy. Zdjęcia z wczoraj. A czy szybko to bym nie powiedziała - córcia ma już 15 m-cy a ja wróciłam "do siebie" dopiero kilka m-cy temu - choć biorąc pod uwage te ponad 20 kg to może rzeczywiście szybko Chorowałaś na anoreksję? Ta ciąża Cię wyleczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.06.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Chorowałaś na anoreksję? Ta ciąża Cię wyleczyła Ja i anoreksja Tomku, chciałam powiedzieć po prostu, że od jakiegoś czasu znowu wyglądam normalnie a nie jak Gruba Berta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 08.06.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 .. och acrobalenohttp://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/59.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 .. och acrobaleno http://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/59.gif och jabko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.06.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 A... tu jesteście Jabko Ty kolację o tej porze jesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 08.06.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 ... Jabko Ty kolację o tej porze jesz?? Jeśli byłabyś daniem głównym to zjadłbym nawet o 24tej Cześć Kasiulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.06.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Jeśli byłabyś daniem głównym to zjadłbym nawet o 24tej Co Ty....ja cięzkostrawna dziś podobno jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Jeśli byłabyś daniem głównym to zjadłbym nawet o 24tej Cześć Kasiulka zdrada a tak mówiłeś, że ci się starsze podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 08.06.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 zdrada a tak mówiłeś, że ci się starsze podobają Mówiłem że lubie starsze Co nie zmienia faktu że zcrobaleno to seksowna lala A poza tym nastolatką to ona nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Co nie zmienia faktu że zcrobaleno to seksowna lala ano tyz prowda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.06.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Bez lal mi tu prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Bez lal mi tu prosze trza się było w worek jutowy ubrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts