Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

G?by, g?by, dawajcie g?by...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A do wszystkich: fantastyczny jest ten wątek.

Wasze gęby-gąbki-gębusie mi nie uciekną, bo każdą gębę-gąbkę-gębusię, która się ujawnia, od razu sejwuję w honorowym miejscu na twardym dysku :D (przynajmniej po jednym zdjęciu) !

Ale - mądry Polak po szkodzie ! - dopiero teraz, po awarii... i kroyeny w kolekcji nie mam ... :cry: a cóż to za kolekcja bez kroyeny ?

:(

Andrzej (Trach)

Wasze gęby-gąbki-gębusie mi nie uciekną, bo każdą gębę-gąbkę-gębusię, która się ujawnia, od razu sejwuję w honorowym miejscu na twardym dysku :D (przynajmniej po jednym zdjęciu) !

Żartujesz chyba? A ustawa o ochronie danych osobowych? Może ja sobie nie życzę przetwarzania i kopiewania moich danych, w tym wizerunku???

Twoją gębę-gąbkę-gębusię , Magdziu , widzi na ulicy, i może nawet przypadkowo mieć na zdjęciach, wiele osób, jako że twarz człowieka, zwana też przez coponiektórych trafnie facjatą, podobnie jak elewacja Twojego domku jest nie tylko Twoją prywatną własnością, ale - chcesz czy nie - Twoim punktem styku z Otaczającą Rzeczywistością i należy po trosze do obu tych światów - chyba że utożsamiając się z kręgiem kultury muzułmańskiej wychodzisz na miasto w czarczafie.

Poza zaś samą gębą-gąbką-gębusią moje pliki są podpisane tylko nickiem i nie zawierają w ogóle żadnych danych osobowych ...

Oczywiście, jeśli sobie tego życzysz, jeszcze dziś unicestwię Twoją gębę-gąbkę-gębusię istniejącą w postaci kopii na moim komputerze: urwę, pogniotę, podrę i zjem ten plik, żując drobno i popijając odpowiednim kwasem :o .

Pozdrawiam - Andrzej (Trach)

Wstyd mi o tym pisać ale Tobie, Magdziu, jako ELICIE FORUM się zwierzę i bez bicia przyznam: mam OKROPNIE słabą pamięć do kojarzenia twarzy i nazwisk.

Przez pierwszy rok-dwa na własnym ciągu wykładowym a nawet w grupie studenckiej nie kojarzyłem twarzy z nazwiskiem. W pracy lawirowałem jak mogłem aż zrobiłem sobie takie samo Who-is-who na komputerze. Pamięć wzrokową jako taką mam dobrą i wiem że ''skądś tę twarz znam'' , ale skąd ?... A ponieważ też lubię widzieć czy przynajmniej wyobrażać sobie rozmówcę na forum - a w dodatku może mi kiedyś się zdarzyć trafienie na jakieś spotkanie Forumowiczów ! - dałbym niezłą plamę i wolę się zawczasu Waszych gębuś trochę poduczyć...

Ot, życie.

Pozdrawiam -

Andrzej (Trach)

Wstyd mi o tym pisać ale Tobie, Magdziu, jako ELICIE FORUM się zwierzę (...).

O Jezusie! Pierwszy raz w moim skromnym życiu ktoś mnie zaliczył do elity... jakiejkolwiek... Wzruszyłam się :wink:

A tak nawiasem mówiąc, to w radiowej Zetce, czy Trójce, był, a może jest nadal taki program "Pani Magdo, Pani pierwszej to powiem..." :)

Trach -u a Ty niegrzeczny chlopczyku :oops:

dobrze ,ze mój Małż nie czyta Forum bo byśmy mieli przechlapane.......

Co do twarzy i nazwisk ....hmm....róznie to bywa ....z racji wykonywanego zawodu mam do czynienia z wieloma osobami i zdarzyło mi sie niedawno pomylic pewnego księdza z nauczycielem ..... powiedziałam mu ( a gaduła jestem ) ,że bardzo wzruszyłam sie na jego kazaniu a facet najpierw zmierzył mnie od stóp do głów a potem zrobił takaaa minę :o 8) :p :oops: :cry: :evil: :roll: :wink: i powiedział ,że on kazań na lekcjach nie wygłasza.........