Paty 30.09.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Ale poniewierają te nasze GĘBY po forum . Co chce sobie popatrzeć czy jakaś nowa przybyła to zmieniają miejsce pobytu.Redakcjo zlituj sie nad nami gębami i zostaw nas w jednym miejscu.Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.09.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Ew-ka: Trach - a nagroda będzie ? Może być... buziak ? Co ?... dawaj........................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 30.09.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Ew-ka: (tylko się rozejrzę, czy żona nie patrzy ) Cmmmmm...mmmmmok ! Dzięki (cała przyjemność po mojej stronie) ! Pa - Andrzej (Trach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 30.09.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 A do wszystkich: fantastyczny jest ten wątek. Wasze gęby-gąbki-gębusie mi nie uciekną, bo każdą gębę-gąbkę-gębusię, która się ujawnia, od razu sejwuję w honorowym miejscu na twardym dysku (przynajmniej po jednym zdjęciu) ! Ale - mądry Polak po szkodzie ! - dopiero teraz, po awarii... i kroyeny w kolekcji nie mam ... a cóż to za kolekcja bez kroyeny ? Andrzej (Trach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 30.09.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Może nie wszyscy tutaj dotarli http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=22143 Można tam znaleźć całe mnóstwo gęb, równiez redakcyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 30.09.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Zdjęcia są super ! O, Redakcja przeniosła nas (Gęby) niżej ! Trach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 30.09.2004 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Wasze gęby-gąbki-gębusie mi nie uciekną, bo każdą gębę-gąbkę-gębusię, która się ujawnia, od razu sejwuję w honorowym miejscu na twardym dysku (przynajmniej po jednym zdjęciu) ! Żartujesz chyba? A ustawa o ochronie danych osobowych? Może ja sobie nie życzę przetwarzania i kopiewania moich danych, w tym wizerunku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 30.09.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Twoją gębę-gąbkę-gębusię , Magdziu , widzi na ulicy, i może nawet przypadkowo mieć na zdjęciach, wiele osób, jako że twarz człowieka, zwana też przez coponiektórych trafnie facjatą, podobnie jak elewacja Twojego domku jest nie tylko Twoją prywatną własnością, ale - chcesz czy nie - Twoim punktem styku z Otaczającą Rzeczywistością i należy po trosze do obu tych światów - chyba że utożsamiając się z kręgiem kultury muzułmańskiej wychodzisz na miasto w czarczafie. Poza zaś samą gębą-gąbką-gębusią moje pliki są podpisane tylko nickiem i nie zawierają w ogóle żadnych danych osobowych ... Oczywiście, jeśli sobie tego życzysz, jeszcze dziś unicestwię Twoją gębę-gąbkę-gębusię istniejącą w postaci kopii na moim komputerze: urwę, pogniotę, podrę i zjem ten plik, żując drobno i popijając odpowiednim kwasem . Pozdrawiam - Andrzej (Trach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 30.09.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 trach - żartowałam, jakbym się nie chciała ujawniać publicznie, to bym się nie ujawniła. Ale tak poważnie - po co Ci te nasze buziuchny? Tak z czystej babskiej ciekawości pytam? I, zaklinam, nie pij żadnych kwasów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 30.09.2004 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Wstyd mi o tym pisać ale Tobie, Magdziu, jako ELICIE FORUM się zwierzę i bez bicia przyznam: mam OKROPNIE słabą pamięć do kojarzenia twarzy i nazwisk. Przez pierwszy rok-dwa na własnym ciągu wykładowym a nawet w grupie studenckiej nie kojarzyłem twarzy z nazwiskiem. W pracy lawirowałem jak mogłem aż zrobiłem sobie takie samo Who-is-who na komputerze. Pamięć wzrokową jako taką mam dobrą i wiem że ''skądś tę twarz znam'' , ale skąd ?... A ponieważ też lubię widzieć czy przynajmniej wyobrażać sobie rozmówcę na forum - a w dodatku może mi kiedyś się zdarzyć trafienie na jakieś spotkanie Forumowiczów ! - dałbym niezłą plamę i wolę się zawczasu Waszych gębuś trochę poduczyć... Ot, życie. Pozdrawiam - Andrzej (Trach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 30.09.2004 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Wstyd mi o tym pisać ale Tobie, Magdziu, jako ELICIE FORUM się zwierzę (...). O Jezusie! Pierwszy raz w moim skromnym życiu ktoś mnie zaliczył do elity... jakiejkolwiek... Wzruszyłam się A tak nawiasem mówiąc, to w radiowej Zetce, czy Trójce, był, a może jest nadal taki program "Pani Magdo, Pani pierwszej to powiem..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 30.09.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 No cóż, ELITĄ się stałaś czy tego chcesz czy nie już 64 posty temu . Hej! Andrzej (Trach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 30.09.2004 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Cóż to za nieoczekiwany, niespodziewany awans społeczny... Gdyby sąsiedzi wiedzieli... może by mi się na ulicy kłaniali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 30.09.2004 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 To jak Magdziu, następny awans na Lidera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.09.2004 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Trach -u a Ty niegrzeczny chlopczyku dobrze ,ze mój Małż nie czyta Forum bo byśmy mieli przechlapane....... Co do twarzy i nazwisk ....hmm....róznie to bywa ....z racji wykonywanego zawodu mam do czynienia z wieloma osobami i zdarzyło mi sie niedawno pomylic pewnego księdza z nauczycielem ..... powiedziałam mu ( a gaduła jestem ) ,że bardzo wzruszyłam sie na jego kazaniu a facet najpierw zmierzył mnie od stóp do głów a potem zrobił takaaa minę i powiedział ,że on kazań na lekcjach nie wygłasza......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 30.09.2004 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 To jak Magdziu, następny awans na Lidera ? Nie, brak mi zdolności przywódczych. Nie pretenduję do tytułu, nie chcę być liderem, nikomu przewodzić. "Za twoim przewodem..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 30.09.2004 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Magdziu skromna jeteś albo jeszcze nie pozwolili Ci się wykazać w tej roli. Można zawsze spróbować albo wręcz trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.10.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 A jak to się stało, że moja gęba zniknęła? Nie spełniałam norm UE czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.10.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 A jak to się stało, że moja gęba zniknęła? Nie spełniałam norm UE czy co? Faktycznie nie ma Agi A może usunęłaś sama zdjęcie z albumu na którym wcześniej je dałaś?/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.10.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Nic z tego Ewa. Jak nic to te normy, a może przefarbować się muszę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts