joan 13.06.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Fun jest z pewnością - chyba muszę męża zmienić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 13.06.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Niekoniecznie. I Ty też się nie zmieniaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 13.06.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Noooo - arcobaleno - wyrozumiałego masz męża (no chyba że to bez jego wiedzy... ) - mój mężczyzna nie pozwoiliłby mi na takie publiczne kuszenie... Oj tam... Toć tu sami swoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.06.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Noooo - arcobaleno - wyrozumiałego masz męża (no chyba że to bez jego wiedzy... ) - mój mężczyzna nie pozwoiliłby mi na takie publiczne kuszenie... Oooo, to nie Ty kręcisz się w awatarku? http://www.avatary.ork.pl/avatary/3284.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.06.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Niekoniecznie. I Ty też się nie zmieniaj Słońce ...pikne i odważne te nasze forumowiczki.Takie naturalne i bez środków dopingujacych brawo drogie Panie. Chciałbym tak jak jabko ale niepotrafiem... ....dlaczego nie ma cukrowania na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.06.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 eeee tam, odważniejsze się po pijaku wklejało Chwalipięta...wklej, to ocenimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.06.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 eeee tam, odważniejsze się po pijaku wklejało Chwalipięta...wklej, to ocenimy ja już wkleiłam, było wtedy oceniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.06.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 ... było nie spać ... i kulki oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.06.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 eeee tam, odważniejsze się po pijaku wklejało Chwalipięta...wklej, to ocenimy ja już wkleiłam, było wtedy oceniać ale wykasowałaś i się nie liczy możesz się zrehabilitować ...co było a nie jest nie liczy się w rejestr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.06.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Wkleiła i chwała jej za to.A to ,że nie ma fotek widocznych w tym watku to sprawa wklejajacego."Krótko wklejone nie zobaczone" . pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 13.06.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Kurczę joan...zmusiłaś mnie do refleksji.. Serio wygląda na kuszące? Toż to zwykłe wygłupy były a zdjęcie "górze" od bikini to chyba nic takiego - Kulka lepsze ponoć wklejała, ale nie było dane mi zobaczyć i bardzo żałuję Ostatni obraz Kulki to w jakimś sweterku co się już wziął sfilcował - czyli wniosek z tego, że zdjęcie stare... Kuuulka..nie daj się prosić, no! Nie musi być w stroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.06.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 ... było nie spać ... i kulki oglądać Jabko jak poprosic pewną forumowicze o wklejenie nowej "gęby"?Jestes takim spostrzegawczym facetem,który z niejednego pieca chleb jadł .Powiedz prosze tak swoimi zdaniami jak tego dokonać?Może być tak po Twojemu.Jeżeli sie wstydzisz to poprosze o odp na priva. Bez urazy. Bardzo Cie o to prosze . serdecznie Cie pozdrawiam NS,KS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.06.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Kurczę joan...zmusiłaś mnie do refleksji.. Serio wygląda na kuszące? Toż to zwykłe wygłupy były a zdjęcie "górze" od bikini to chyba nic takiego - Kulka lepsze ponoć wklejała, ale nie było dane mi zobaczyć i bardzo żałuję Ostatni obraz Kulki to w jakimś sweterku co się już wziął sfilcował - czyli wniosek z tego, że zdjęcie stare... Kuuulka..nie daj się prosić, no! Nie musi być w stroju Musze Ci powiedziec ,że gdybym ja był taki uroczy to też bym sie zmusił do refleksji.Kuszace to ono było jest i będzie.Bardzo ładnie na nim wygladasz.Sweterek u Ciebie nie zdaje egzaminu .To powinno wystarczyc ogladajacemu. Super.pzdr NS,KS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.06.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Kurczę joan...zmusiłaś mnie do refleksji.. Serio wygląda na kuszące? Toż to zwykłe wygłupy były a zdjęcie "górze" od bikini to chyba nic takiego - Kulka lepsze ponoć wklejała, ale nie było dane mi zobaczyć i bardzo żałuję Ostatni obraz Kulki to w jakimś sweterku co się już wziął sfilcował - czyli wniosek z tego, że zdjęcie stare... Kuuulka..nie daj się prosić, no! Nie musi być w stroju Arco, co ja się będę przy Tobie wygłupiać Jestem jak by nie patrzeć świeżo upieczoną trzydziestką nie ma to jak młodość i dziewczęcość nie żebym się czuła staro, o nie ale jakieś mnie refleksje dopadają ostatnio o przemijaniu....... eh, bredzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 13.06.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Eeee... nie gadaj...ja też mam ostatnio takie fazy Dziś nawet kupiłam sobie kremik do zadań specjalnych A z tą 30-ką to o co Ci chodzi?? Dawaj i nie gadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.06.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 arcobaleno Nic dodać nic ująć.Ladne z ciebie kacątko.Ktoś przemija ,żeby mogł zaistnieć ktoś. Jesteś bardzoooo ładna kobietą ,ktora powinna od czasu do czasu pokazać swoja urocza gebusie pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 13.06.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 ns - no dzięki, dzięki, bardzo to oczywiśćie miłe, ale ogólnie to dziwnie przedmiotowo się czuję jak ktoś mi słodzi, więc może już na tym poprzestańmy A tak w ogóle Ty to jak coś powiesz... A.... Kropka ! Tydzień mija a zdjęć nowych nie było ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.06.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Jasna sprawa.Nie zmienia to jednak faktu ,że jestes jedna z najładniejszych kobiet na tym forum.Takie jest moje zdanie i pamietaj żebyś czasami się przypominała jak wygladasz. Serdecznie pozdrawiam życząc miłych snow.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 13.06.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Serdecznie pozdrawiam życząc miłych snow.. Hahaaa, jak się domyślam, Tobie nie są już dziś potrzebne takie życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.06.2007 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Serdecznie pozdrawiam życząc miłych snow.. Hahaaa, jak się domyślam, Tobie nie są już dziś potrzebne takie życzenia Jasne ,że nie są. Bo ja żyje życzeniami jak ktoś to robi dla kogoś innego Widzisz a Tobie słońce życze szybkiego wstawania bo już po 7-mej.Kawusia siusiu i do pracuni. narazieńko KS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts