niktspecjalny 19.06.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 ... masz rację, dywan jest do ..doopy niepodobny Szorstki ?? A jak mają się kolanka męża ? Zapewne normalnie....Jabko to nie to co myślisz stary zbereźniku NS, no co z tą kolacją w gebach Cie nie zapraszałem za dużo tu adoratorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.06.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 w gebach Cie nie zapraszałem za dużo tu adoratorów no fakt, ale w psycholu też cię nie ma a głodna się robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.06.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Idziesz z nim na kolację ? Chyba z rozpaczy rzucę się w kulki .... yyy znaczy w perełki kuleczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.06.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Idziesz z nim na kolację ? Chyba z rozpaczy rzucę się w kulki .... yyy znaczy w perełki kuleczki jabko, weź i ty mnie zaproś to pójdę z tobą na kolację, ofkors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.06.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 ... na kolację, ofkors oj A jak sie skusisz i zostaniesz na śniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.06.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Idziesz z nim na kolację ? Chyba z rozpaczy rzucę się w kulki .... yyy znaczy w perełki kuleczki Jabko, wybacz Jej, albowiem nie wie co czyni ale porozpaczać trochę możesz przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.06.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 w gebach Cie nie zapraszałem za dużo tu adoratorów no fakt, ale w psycholu też cię nie ma a głodna się robię Mam taka fajna knajpke............wszysto robisz w niej sama.Dostajesz produkty i pod okiem kucharza pitrasisz jak chcesz.Zajefajne.Ostatnio na imieniny Robercika robiliśmy szuwary zapiekane z serem..........nie pamietam niestety czy były pikantne .Jeśli chcesz ?to..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.06.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 ... na kolację, ofkors oj A jak sie skusisz i zostaniesz na śniadanie jak kolacja będzie dobra.... sam zobacz czym kusi mnie NS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.06.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Nie słuchaj jabka on tak tylko mówi ,mówi,mówi a potem milczy.Co by zrobił ze swoja cudną ?Kozak to on tylko tu.Szmery bajery ,zostan do rana moja ty Kasieńko kochana...to cały łon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.06.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Jabko, wybacz Jej, albowiem nie wie co czyni ale porozpaczać trochę możesz przecież ...porozpaczać oczywiscie Dobra opuszczam wątek... podróbki siakieś Do usłyszenia w poniedziałek po powrocie z urlopiku. Buźka dziewczęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.06.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Nie słuchaj jabka on tak tylko mówi ,mówi,mówi a potem milczy.Co by zrobił ze swoja cudną ?Kozak to on tylko tu.Szmery bajery ,zostan do rana moja ty Kasieńko kochana...to cały łon. znaczy się, erotoman gawędziarz??????? jabko, matko jedyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.06.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Mam taka fajna knajpke............wszysto robisz w niej sama.Dostajesz produkty i pod okiem kucharza pitrasisz jak chcesz.Zajefajne.Ostatnio na imieniny Robercika robiliśmy szuwary zapiekane z serem..........nie pamietam niestety czy były pikantne .Jeśli chcesz ?to..... a ta knajpka to gdzie się znajduje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.06.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Mam taka fajna knajpke............wszysto robisz w niej sama.Dostajesz produkty i pod okiem kucharza pitrasisz jak chcesz.Zajefajne.Ostatnio na imieniny Robercika robiliśmy szuwary zapiekane z serem..........nie pamietam niestety czy były pikantne .Jeśli chcesz ?to..... a ta knajpka to gdzie się znajduje?? przed Lublinem ...zależy tylko z ktorej strony wjedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.06.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 przed Lublinem ...zależy tylko z ktorej strony wjedziesz? chyba z lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.06.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 przed Lublinem ...zależy tylko z ktorej strony wjedziesz? chyba z lewej mam wyjechać? Tylko jak się zdecydujesz to powiedz jak bedziesz ubrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.06.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 chyba z lewej mam wyjechać? Tylko jak się zdecydujesz to powiedz jak bedziesz ubrana Mój małż był w zeszłym roku na kursie w Lublinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.06.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 chyba z lewej mam wyjechać? Tylko jak się zdecydujesz to powiedz jak bedziesz ubrana Mój małż był w zeszłym roku na kursie w Lublinie Chcesz przyjechać z nim? http://images23.fotosik.pl/1/609326e7c4723f1e.jpg zamyśliłem się czy aby mnie nie czarujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.06.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Chcesz przyjechać z nim? http://images23.fotosik.pl/1/609326e7c4723f1e.jpg zamyśliłem się czy aby mnie nie czarujesz. a sama mam być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.06.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Przecież go jeszcze nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.06.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Przecież go jeszcze nie ma... no nie ma, hej??????????? marcepan?????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts