kaśka maciej 19.06.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Przecież go jeszcze nie ma... poza tym mam kawał do Lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.06.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Przecież go jeszcze nie ma... no nie ma, hej??????????? marcepan?????????????????? Niby ,że ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.06.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Przecież go jeszcze nie ma... no nie ma, hej??????????? marcepan?????????????????? Niby ,że ja? tak mi się pomyślało, że to ty na czacie byłeś jako marcepan jeśli się mylę to sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.06.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Przecież go jeszcze nie ma... no nie ma, hej??????????? marcepan?????????????????? Niby ,że ja? tak mi się pomyślało, że to ty na czacie byłeś jako marcepan jeśli się mylę to sorki jestem nie do podrobienia i nie jestem kameleon http://images26.fotosik.pl/1/5ae31df1ddee40ce.jpg. to ja tu z kolacja a Ty mi tu "marcepan" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.06.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Jeszcze 9 min. masz świeto jeszcze raz wszystkiego najlepszego i Twoje zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.06.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 dzieki za życzenia a małżem masz rację, jak go nie było tak go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.06.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 dzieki za życzenia a małżem masz rację, jak go nie było tak go nie ma Trzeba było sobie zatrzymac jabko ...tego gawedziarza itd. zapełniłby Ci czas do powrotu małża. Miałem Ci jeszcze powiedziec co by zabardzo nie nakadzic ,że masz bardzo delikatną urode.Czekaj na Maćka. Narazieńko i dobrej nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.06.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 dzieki za życzenia a małżem masz rację, jak go nie było tak go nie ma Trzeba było sobie zatrzymac jabko ...tego gawedziarza itd. zapełniłby Ci czas do powrotu małża. Miałem Ci jeszcze powiedziec co by zabardzo nie nakadzic ,że masz bardzo delikatną urode.Czekaj na Maćka. Narazieńko i dobrej nocy. czekam, czekam, dobranoc, do następnego razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 20.06.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Kasica...ale z Ciebie fajna Kocica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.06.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 hej, w gębach nie obiecywałam wersji blond, ale co mi tam, macie http://images28.fotosik.pl/2/5a5ad901527f08bam.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.06.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 o to i ja się pokażę w akualnym ugębieniu http://i47.photobucket.com/albums/f184/Akna/annadream.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.06.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 hej Trini, ty nawet podobna jesteś do się w tym avatarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 20.06.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 o to i ja się pokażę w akualnym ugębieniu aaaallleeee laska , no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.06.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 o to i ja się pokażę w akualnym ugębieniu aaaallleeee laska , no no nooo i sztuczki robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.06.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 o to i ja się pokażę w akualnym ugębieniu aaaallleeee laska , no no nooo i sztuczki robi hmmm ja takich nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 20.06.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 o to i ja się pokażę w akualnym ugębieniu aaaallleeee laska , no no nooo i sztuczki robi a jakie ? a wlasciwie to chcialem zapytac jaka technika ?podoba mni sie bardzo ta sztuczka ...tez tak chce umiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.06.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 a jakie ? a wlasciwie to chcialem zapytac jaka technika ?podoba mni sie bardzo ta sztuczka ...tez tak chce umiec przecież ty umiesz robić takie sztuczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.06.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 a jakie ? a wlasciwie to chcialem zapytac jaka technika ?podoba mni sie bardzo ta sztuczka ...tez tak chce umiec przecież ty umiesz robić takie sztuczki takich numerków, to chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 20.06.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Ooo nowe laseczki tu widzę :) A panów jak nie było, tak nie ma.... Tylko NS jeden porządny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.06.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Ooo nowe laseczki tu widzę :) A panów jak nie było, tak nie ma.... Tylko NS jeden porządny hej kropeczka, jakie nowe, jakie nowe, ja t stara d..a jestem jakbyś poszukała kilkadziesiąt stron wstecz to byś znaazła moje foty a co do NS, to fakt, jedynie on daje dobry przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts