Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

G?by, g?by, dawajcie g?by...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Arco, wyglądasz na 15 lat 8)

ślicznie :wink:

:lol: :lol: :lol: Bo ja tak wygladam u siebie na wsi :lol: :lol:

Dopiero do mniasta sie odstawiam i wtedy wyglądam jak trza - czyli na swoje lata :wink:

Ja tak nawet u siebie na wsi nie wyglądam :roll:

Teraz jabol z pewnością się pojawi 8) :wink:

ns - a z kim mam się w tą kupę brać ? No i nie obiecuje bo jeszcze słowa nie będę mogła dotrzymać i głupio będzie :wink:

A poza tym, dlaczego tylko lico? Celowo taki wakacyjny plenerek zostawiłam :D No i moją zieloną trawką się chciałam pochwalic co to się w końcu wzieła i rośnie :wink:

Tygrysku - Ty jak zawsze miły :D

jea - pokazałbyś się na tej wsi - bo do tej pory to tylko zza biurka...Prezes :roll: :wink:

ns - a z kim mam się w tą kupę brać ? No i nie obiecuje bo jeszcze słowa nie będę mogła dotrzymać i głupio będzie :wink:

A poza tym, dlaczego tylko lico? Celowo taki wakacyjny plenerek zostawiłam :D No i moją zieloną trawką się chciałam pochwalic co to się w końcu wzieła i rośnie :wink:

Tygrysku - Ty jak zawsze miły :D

jea - pokazałbyś się na tej wsi - bo do tej pory to tylko zza biurka...Prezes :roll: :wink:

W kupie znaczy razem z tymi koleżankami forumowymi z którymi widzisz się tylko z fotek na tym forumie :wink: .Skoro nie możesz obiecać to nic się nie dzieje.

A poza tym, dlaczego tylko lico?
To taka moja przenośnia w ,której doszukuje sie nie patrzenia na całość tylko na fragment(lico) bo mie ciarki przechodzą po pleckach na widok nie pleneru(wschodzacej trawki) tylko....... :roll: :roll: :wink: jabko by to fajnie ujął po swojemu. :D :D

pzdr.

Noo - duży plus dla arcobaleno - trochę tajemnicza, niby zakryta a taaaka kobieca- i to jabłko- kusicielko :wink: - i ten kontakt z naturą...

PS - długo ci ten trawniczek rósł? Ja czekam już prawie tydzień - jest mokro - trochę słońca - i nie wzeszło jeszcze żadno nasionko!nie moge sie doczekac - a marzę, żeby stąpać boso po świeżo ściętej trawce...

joan - przy takiej pogodzie jak teraz nie będziesz chyba musiała czekać tak długo jak ja :roll: U nas będzie już chyba ze 2 miesiace od posiania, jak nie lepiej, ale przez te susze co były to nic wschodzić dłuuugo nie chciało..myśleliśmy już , ze cała robota na marne pójdzie...na szczęście przyszły deszcze i ożywiły naszą trawę :D

Maksiu no i gdzie Ty? :wink: :lol: Ale rzeczywiście odmiana jest nieziemska - jak sobie przypomnę to błocko wszędzie to....brrrr !! :-?

Kuleczka...........weź się wklej 8)

coś jabka dawno nie było...a ja mam coś dla niego 8)

jabko - mam Cię w garści 8)

http://img409.imageshack.us/img409/4958/werij8.jpg

oooo....uciekł mi...pewnie do innej...drań :roll: :wink: :lol:

http://img409.imageshack.us/img409/5429/jfkd0.jpg

Specjalnie for me ??

mniami :D

Słodziutka jak zwykle

Jeśli możesz to unieś mnie troszke w tej "garści" i przytul ... :lol:

Q...wstydź sie

u nas lexusami to Rumuny jeżdżą

kup se kabrio ,to te szwaje se przy-okazji wymyjesz :lol:

a tak a propos -to moze byś.. tak odpowiedział na zadane pytanie ?..fujaro jedna :lol:

odpowiadam na niezapytanie. 8)

Lubie sie "rumunic".:p

Ciekawy jestem, kto Tobie doniosl , ze wymieniamy samochod? :p

Nowy rumun bedzie w poniedzialek, dzisiaj dostalismy serwisowke do czasu odbioru.

P.S przepraszam , ze nasz stary samochod tak jakos tutaj sie znalazl.:p Prosze nie podejrzewac mnie o przechwalstwo, chodzilo o dobre podkreslenie opalenizny.8) Kolor mial odpowieni ku temu.