niktspecjalny 28.06.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 NS -"bylyśmy" na wczasach w tych góralskich lasach? i jak było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 28.06.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 coś jabka dawno nie było...a ja mam coś dla niego jabko - mam Cię w garści http://img409.imageshack.us/img409/4958/werij8.jpg oooo....uciekł mi...pewnie do innej...drań http://img409.imageshack.us/img409/5429/jfkd0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 28.06.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Arco, wyglądasz na 15 lat ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 28.06.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Arco, wyglądasz na 15 lat ślicznie Bo ja tak wygladam u siebie na wsi Dopiero do mniasta sie odstawiam i wtedy wyglądam jak trza - czyli na swoje lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.06.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Arco, wyglądasz na 15 lat ślicznie Bo ja tak wygladam u siebie na wsi Dopiero do mniasta sie odstawiam i wtedy wyglądam jak trza - czyli na swoje lata Ja tak nawet u siebie na wsi nie wyglądam Teraz jabol z pewnością się pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 28.06.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Teraz jabol z pewnością się pojawi pomylka .... ale sliczna , ach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.06.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Kobiety powinny pokazywać tylko swoje lico. .arcobaleno obiecaj ,że jak bedzie spotkanie muratora za rok to weźmiecie sie w kupe i spotkamy sie by o tym porozmawiać p.s......bardzo ładne masz......drzewa owocowe iiiiii....itd. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 28.06.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 ns - a z kim mam się w tą kupę brać ? No i nie obiecuje bo jeszcze słowa nie będę mogła dotrzymać i głupio będzie A poza tym, dlaczego tylko lico? Celowo taki wakacyjny plenerek zostawiłam No i moją zieloną trawką się chciałam pochwalic co to się w końcu wzieła i rośnie Tygrysku - Ty jak zawsze miły jea - pokazałbyś się na tej wsi - bo do tej pory to tylko zza biurka...Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.06.2007 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 ns - a z kim mam się w tą kupę brać ? No i nie obiecuje bo jeszcze słowa nie będę mogła dotrzymać i głupio będzie A poza tym, dlaczego tylko lico? Celowo taki wakacyjny plenerek zostawiłam No i moją zieloną trawką się chciałam pochwalic co to się w końcu wzieła i rośnie Tygrysku - Ty jak zawsze miły jea - pokazałbyś się na tej wsi - bo do tej pory to tylko zza biurka...Prezes W kupie znaczy razem z tymi koleżankami forumowymi z którymi widzisz się tylko z fotek na tym forumie .Skoro nie możesz obiecać to nic się nie dzieje. A poza tym, dlaczego tylko lico?To taka moja przenośnia w ,której doszukuje sie nie patrzenia na całość tylko na fragment(lico) bo mie ciarki przechodzą po pleckach na widok nie pleneru(wschodzacej trawki) tylko....... jabko by to fajnie ujął po swojemu. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 29.06.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Noo - duży plus dla arcobaleno - trochę tajemnicza, niby zakryta a taaaka kobieca- i to jabłko- kusicielko - i ten kontakt z naturą... PS - długo ci ten trawniczek rósł? Ja czekam już prawie tydzień - jest mokro - trochę słońca - i nie wzeszło jeszcze żadno nasionko!nie moge sie doczekac - a marzę, żeby stąpać boso po świeżo ściętej trawce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.06.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 acobaleno: no jestem w szoku... znaczy się mam na mysli trawniczek... dopiero co niedawno ogladałem twoją posiadłość w wersji błoto po horyzont... a tu prosze... taki trawnik... bede wracam do domu to zajade po nauki do ciebie :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 29.06.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 A ja wkleję swoją gębulkę jak przytyję KULKA wie o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.06.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 A ja wkleję swoją gębulkę jak przytyję KULKA wie o co chodzi tiaaaa, srali muszki będzie wiosna dawaj buźkę bez wymigiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 29.06.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 joan - przy takiej pogodzie jak teraz nie będziesz chyba musiała czekać tak długo jak ja U nas będzie już chyba ze 2 miesiace od posiania, jak nie lepiej, ale przez te susze co były to nic wschodzić dłuuugo nie chciało..myśleliśmy już , ze cała robota na marne pójdzie...na szczęście przyszły deszcze i ożywiły naszą trawę Maksiu no i gdzie Ty? Ale rzeczywiście odmiana jest nieziemska - jak sobie przypomnę to błocko wszędzie to....brrrr !! Kuleczka...........weź się wklej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 29.06.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 coś jabka dawno nie było...a ja mam coś dla niego jabko - mam Cię w garści http://img409.imageshack.us/img409/4958/werij8.jpg oooo....uciekł mi...pewnie do innej...drań http://img409.imageshack.us/img409/5429/jfkd0.jpg Specjalnie for me ?? mniami Słodziutka jak zwykle Jeśli możesz to unieś mnie troszke w tej "garści" i przytul ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.06.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 jabuszko ...ale ty to łumiesz...zawsze delikatny i cudowny w swoich opiniach..zazdraszczam ci tej ogłady wzgledem kobiet...bravo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 29.06.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Arcobaleno, co robisz z ogonkiem "jabłka" na pierwszym zdjeciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
różowe okulary 29.06.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Q...wstydź sie u nas lexusami to Rumuny jeżdżą kup se kabrio ,to te szwaje se przy-okazji wymyjesz a tak a propos -to moze byś.. tak odpowiedział na zadane pytanie ?..fujaro jedna odpowiadam na niezapytanie. Lubie sie "rumunic". Ciekawy jestem, kto Tobie doniosl , ze wymieniamy samochod? Nowy rumun bedzie w poniedzialek, dzisiaj dostalismy serwisowke do czasu odbioru. P.S przepraszam , ze nasz stary samochod tak jakos tutaj sie znalazl. Prosze nie podejrzewac mnie o przechwalstwo, chodzilo o dobre podkreslenie opalenizny. Kolor mial odpowieni ku temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.06.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Kuleczka[/b]...........weź się wklej entliczek pentliczek czerwony stoliczek Arcobaleno, co robisz z ogonkiem "jabłka" na pierwszym zdjeciu? wydaje mi się, że go ukręca no a potem jeszcze upuszcza...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 29.06.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 wydaje mi się, że go ukręca no a potem jeszcze upuszcza...... I to mnie właśnie martwi. Jabko bez ogonka, tylko na kompot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts