kuleczka 29.06.2007 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 wydaje mi się, że go ukręca no a potem jeszcze upuszcza...... I to mnie właśnie martwi. Jabko bez ogonka, tylko na kompot ewentualnie na szarlotkę od razu mi się nasuwa American Pie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 29.06.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 od razu mi się nasuwa American Pie Dlatego nie wypada wypowiadać sie bez obecności "szarlotki". Faktycznie, Arcobaleno na następnym zdjeciu cos nogami gniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
różowe okulary 29.06.2007 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Czas abys zapodał foto,,,takie normalne,takie od siebie,takie swojskie Zaczne od serwisowki. http://img340.imageshack.us/img340/4046/p1010386rh4.jpg Jakos sie tak glupio czuje, wyszlo jakbym sie chwalil i ukartowal to wszystko podczas zmiany na nowy woz. W poniedzialek bedzie nowy i moze ja za kierownica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.06.2007 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Q, całe szczęście, bo już nam się ten luksus opatrzył wiesz, kobiety czasem potrzebują odmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 29.06.2007 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Q, całe szczęście, bo już nam się ten luksus opatrzył wiesz, kobiety czasem potrzebują odmiany Fakt, bo leciwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
różowe okulary 29.06.2007 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Q, całe szczęście, bo już nam się ten luksus opatrzył wiesz, kobiety czasem potrzebują odmiany To tylko taki zbieg okolicznosci, ze pisze o LCD jak go kupuje, wklejam i dyskutuje o samochodzie kiedy jest czas zmiany, itp. .... ze kobiety potrzebuja czasami zmiany to i widac po zdjeciach, a ze jakos wszystko tak sie zlewa w calosc to moj pech.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.06.2007 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 czasem tak już jest nic nie poradzisz ot życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.06.2007 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Dobra arcobaleno wspomógłszy się kilkoma lampkami wina białego oraz jedną szklaneczką martini z sokiem grejpfrutowym wklejam u siebie na wsi http://images27.fotosik.pl/12/3531f7f37b1af9e4med.jpg trochę za dużo flesza, ale przynajmniej zmarszczek nie widać http://images27.fotosik.pl/12/44098de274e726d0med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
różowe okulary 30.06.2007 02:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Yes!!!, Yes!!!, Yes!!!, tak myslalem. Odebrac natychmiast tytuly innym Forumowiczkom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 30.06.2007 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Kuleczka !! Pięknie !! W końcu się doczekałam Normalnie jesteś w moim typie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 30.06.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 jabko - przytulanie było wcześniej tylko się na zdjecie nie załapało I proszę tu bez żadnych insynuacji o jakimś ukręcaniu ogonka czy coś...gdzież bym śmiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.06.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 kulka , jestes niezwykle atrakcyjna kobieta arco juz mowilam , ze mi sie podoba tyle ladnych pan na tym forum ...chyba zmienie orientacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.06.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Yes!!!, Yes!!!, Yes!!!, tak myslalem. Odebrac natychmiast tytuly innym Forumowiczkom. cos piles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.06.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 cos piles? I chce wziąć udział w konkursie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.06.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Yes!!!, Yes!!!, Yes!!!, tak myslalem. Odebrac natychmiast tytuly innym Forumowiczkom. Ale fajowo to opisaleś..Ty chiba chcesz wystąpić w tych wyborach To było po pierwsze.A po drugie to czegoś tu nie kumam.Piszesz dzisiaj dostalismy serwisowke do czasu odbioru. a potem przepraszam , ze nasz stary samochod tak jakos tutaj sie znalazl.Ten lexus to wasz stary "rumun" czy "serwisantka".Mowa oczywiście o fotkach. Wreszcie wklej tą fotke, może być nawet w twoim prywatnym samolocie .To było po trzecie serde.pozdr.nsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.06.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 http://images26.fotosik.pl/12/588eed4220e91064.jpg moj rumak i moje rumaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.06.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Dzięki kochani za miłe słowo Arco, Ty też jesteś w moim typie, serio Musimy wespół z Froschką założyć klub wzajemnej adoracji Ja tam cześciej się na ulicy za fajną kobitką obejrzę, niż za przystojniakiem kurde, może powinnam się martwić albo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
różowe okulary 30.06.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 cos piles? I chce wziąć udział w konkursie. Tylko z przyjemnosci , mozna jeszcze z rozpaczy jak corka sie zdyma i brzucha dostanie. Obecnie u mnie nie ma takiej obcji . P.S." I chce wziąć udział w konkursie" - ale tylko za kierownica samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.06.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Ja tam cześciej się na ulicy za fajną kobitką obejrzę, niż za przystojniakiem kurde, może powinnam się martwić albo co Ech , przyczyna jest chyba inna niż myślisz, ale nie napiszę jaka bo się tu panom narażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.06.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 mów Verka mów mam też pewne przemyślenia w tej kwestii, ale ja przemówię po Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts