długi 03.07.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 [skoro tak mówisz to na pewno tak jest ,któż by inny lepiej od nas samych znał anatomie naszego ciała . ktoś by się taki znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.07.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Kulka bardzo ladna z Ciebie dziewczynka! Tak mlodziutko wygladasz i romantycznie jakos..., no i nie tylko spodnie sa ladne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 [skoro tak mówisz to na pewno tak jest ,któż by inny lepiej od nas samych znał anatomie naszego ciała . ktoś by się taki znalazł żartowniś z ciebie ." lustereczko,lustereczko ...powiedz przecie kto jest najpiękniejszy na świecie".Oczywiście ten "ktoś by" to nasza ukochana "kobieta"....niekoniecznie żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 03.07.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 [skoro tak mówisz to na pewno tak jest ,któż by inny lepiej od nas samych znał anatomie naszego ciała . ktoś by się taki znalazł żartowniś z ciebie ." lustereczko,lustereczko ...powiedz przecie kto jest najpiękniejszy na świecie".Oczywiście ten "ktoś by" to nasza ukochana "kobieta"....niekoniecznie żona nie demonizuj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.07.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Kulka bardzo ladna z Ciebie dziewczynka! Tak mlodziutko wygladasz i romantycznie jakos..., no i nie tylko spodnie sa ladne. Dziękuję Zeljko Z tego miejsca się zapytuję, gdzie Twa romantyczna fotka w zwiewnej spódnicy i sexy szpilkach, no gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 [skoro tak mówisz to na pewno tak jest ,któż by inny lepiej od nas samych znał anatomie naszego ciała . ktoś by się taki znalazł żartowniś z ciebie ." lustereczko,lustereczko ...powiedz przecie kto jest najpiękniejszy na świecie".Oczywiście ten "ktoś by" to nasza ukochana "kobieta"....niekoniecznie żona nie demonizuj:) Nie demonizuję, tylko pokazuję mniej uroczą, czystą i prawą stronę zagadnienia ,ktora czasami przesłania nam oczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.07.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Nie demonizuję, tylko pokazuję mniej uroczą, czystą i prawą stronę zagadnienia ,ktora czasami przesłania nam oczki. masz na myśli tesknotę za Zieloną, czy np kolację z Kasią, ew drzewa owocowe arcobaleno? Wiem wiem, Ty po prostu chciałbyś tak jak jabko....... bez urazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 03.07.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 03.07.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Nie demonizuję, tylko pokazuję mniej uroczą ?????????????, czystą i prawą stronę zagadnienia ,ktora czasami przesłania nam oczki. a tu przyznam nie poraz pierwszy cię nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.07.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 http://images27.fotosik.pl/12/3531f7f37b1af9e4med.jpg Kuleczko piekną masz figurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Nie demonizuję, tylko pokazuję mniej uroczą ?????????????, czystą i prawą stronę zagadnienia ,ktora czasami przesłania nam oczki. a tu przyznam nie poraz pierwszy cię nie rozumiem Widzisz nie wszystko trzeba rozumieć,takie życie ale lustereczko powie ci prawde .Zajrzyj do niego i oprócz Ja mam jedno i nie wyglądam jak kuleczka ??????????? mam mniejsze piersi i owłosione nogi ale tyłek też mam zgrabny zobaczysz jeszcze coś.Tylko wiesz musisz sie skupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.07.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 znaczy zobaczę długiego??? super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.07.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Kuleczko piekną masz figurę Żaba z Twoich ust to naprawdę komplement, bo Twa figurka, to jest ach.....sama zresztą wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.07.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Kulka bardzo ladna z Ciebie dziewczynka! Tak mlodziutko wygladasz i romantycznie jakos..., no i nie tylko spodnie sa ladne. Dziękuję Zeljko Z tego miejsca się zapytuję, gdzie Twa romantyczna fotka w zwiewnej spódnicy i sexy szpilkach, no gdzie??? Aj, to taka przebieranka była tylko, ja na co dzień nie jestem taka ciekawa... To było tylko po to aby udowodnić mi, ze taka tez mogę być..., i więcej w tym było chęci mojej siostry niż mojej, wiec uznaje, ze to trochę oszukiwanie rzeczywistości... Gdzie mi tam do Was wszystkich, pożartować tylko sobie mogę i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.07.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Dobra arcobaleno wspomógłszy się kilkoma lampkami wina białego oraz jedną szklaneczką martini z sokiem grejpfrutowym wklejam u siebie na wsi http://images27.fotosik.pl/12/3531f7f37b1af9e4med.jpg wow... kuleczka... ale z Ciebie laska... co za figura.. dlaczego tak długo sie ukrywałaś? :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.07.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 kulkaa, a czemu Ty ten slupek podpierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 03.07.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 kulkaa, a czemu Ty ten slupek podpierasz? to nie słupek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 03.07.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 znaczy zobaczę długiego??? super i to już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.07.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 kulkaa, a czemu Ty ten slupek podpierasz? a tak se stanęłam do zdjęcia a propo oszukiwania rzeczywistości, to wszystkie mamy w tym udział, robiąc makijaż, farbując włosy, ubierając fatałaszki....... taki lajf maksiu wcale się nie ukrywałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.07.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 maksiu wcale się nie ukrywałam hmmm tak sobie pomyślałem... że skoro śmiałość wzięła Cię dopiero po kilku lampkach białego wina, no to może zrobimy z Długim zrzutkę na jakieś winko dla Ciebie, coby dalej ta śmiałość Ciebie trzymała i abyś jeszcze jakieś fotki nam pokazała.... :D co Ty na to Długi?? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts