niktspecjalny 03.07.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Panie maksiu dlaczego te kobiety mają do "Pana takie ten teges" najpierw kuleczka27 a teraz frosch-ka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.07.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Panie maksiu dlaczego te kobiety mają do "Pana takie ten teges" najpierw kuleczka27 a teraz frosch-ka..... bo ja swój człowiek jestem kolego NS a jak już kolega zauważył nie mogę przejść obok jesli ktoś ma nie taki 'ten teges' do kogoś znajomego, a zwłaszcza kobitki zresztą najlepiej niech się wypowiedzą sami(same) zainteresowani(ne) pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 ja mam po prostu do Maksia slabosc jak go widze , od razu mi sie buzia ..........usmiecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Panie maksiu dlaczego te kobiety mają do "Pana takie ten teges" najpierw kuleczka27 a teraz frosch-ka..... chyba kropeczka27 chociaz kuleczka pewnie tez ....i nie teraz ...bylam przed kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Bravo Maksiu, kolejny odważny facet, który wkleił swoje zdjęcie. Zresztą bardzo fajne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Bravo Maksiu, kolejny odważny facet, który wkleił swoje zdjęcie. Zresztą bardzo fajne zdjęcie zdjecie jak zdjecie kasiu na zywo maksiu jest jeszcze fajniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Bravo Maksiu, kolejny odważny facet, który wkleił swoje zdjęcie. Zresztą bardzo fajne zdjęcie zdjecie jak zdjecie kasiu na zywo maksiu jest jeszcze fajniejszy pewnie tak, szkoda, że nie miałam okazji aleeeeeeeeee, kto wie, kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.07.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Bravo Maksiu, kolejny odważny facet, który wkleił swoje zdjęcie. Zresztą bardzo fajne zdjęcie zdjecie jak zdjecie kasiu na zywo maksiu jest jeszcze fajniejszy i jak konkursa prowadzi, to nie podpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Panie maksiu dlaczego te kobiety mają do "Pana takie ten teges" najpierw kuleczka27 a teraz frosch-ka..... bo ja swój człowiek jestem kolego NS a jak już kolega zauważył nie mogę przejść obok jesli ktoś ma nie taki 'ten teges' do kogoś znajomego, a zwłaszcza kobitki zresztą najlepiej niech się wypowiedzą sami(same) zainteresowani(ne) pozdrawiam m. kol. maksiu(swój człowieku) powiedziałeś: a zwłaszcza kobitki czy chciałeś powiedzieć ::nie mogę przejść obok jesli ktoś ma nie taki 'ten teges' do kogoś znajomego, a zwłaszcza do kobitek [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Bravo Maksiu, kolejny odważny facet, który wkleił swoje zdjęcie. Zresztą bardzo fajne zdjęcie zdjecie jak zdjecie kasiu na zywo maksiu jest jeszcze fajniejszy i jak konkursa prowadzi, to nie podpowiada cześć króliczku taki niedobry?????? jak ja bym była, to wiesz........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.07.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Panie maksiu dlaczego te kobiety mają do "Pana takie ten teges" najpierw kuleczka27 a teraz frosch-ka..... chyba kropeczka27 chociaz kuleczka pewnie tez ....i nie teraz ...bylam przed kropka Dzięki Frosch za sprostowanie a kuleczka pewnie że też, chociaż nie miałam okazji osobiście poznać, ale aż się boję sądząc po Waszej reakcji baby Kasia, a Ty wklej jakąś nową fotę, (koniecznie z dekoltem....może być w serek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.07.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Bravo Maksiu, kolejny odważny facet, który wkleił swoje zdjęcie. Zresztą bardzo fajne zdjęcie zdjecie jak zdjecie kasiu na zywo maksiu jest jeszcze fajniejszy i jak konkursa prowadzi, to nie podpowiada oj nie przesadzaj.. po prostu trafiłeś na ciężki zestaw pytań, zresztą raz Ci podpowiedziałem ... grunt żeby była fajna zabawa, wyniki są mniej istotne... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.07.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 kol. maksiu(swój człowieku) powiedziałeś: a zwłaszcza kobitki czy chciałeś powiedzieć ::nie mogę przejść obok jesli ktoś ma nie taki 'ten teges' do kogoś znajomego, a zwłaszcza do kobitek to właśnie miałem na myśli, wybacz.. skrót myślowy pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Bravo Maksiu, kolejny odważny facet, który wkleił swoje zdjęcie. Zresztą bardzo fajne zdjęcie zdjecie jak zdjecie kasiu na zywo maksiu jest jeszcze fajniejszy i jak konkursa prowadzi, to nie podpowiada krolikom ty zamiast na mnie patrzec , wpatrzony byles w Maksia on ma to cus w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Kasia, a Ty wklej jakąś nową fotę, (koniecznie z dekoltem....może być w serek ) kuleczka, przecież była nie dawno, z dekoldem, a jakże, zerknij 3 strony do tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.07.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Dzięki Frosch za sprostowanie a kuleczka pewnie że też, chociaż nie miałam okazji osobiście poznać, ale aż się boję sądząc po Waszej reakcji baby no to trzeba narobić zaległość a bać sie nie ma czego bo ja nie gryze, Froszka, nie dość że wróciła ze spotkania cała, to jeszcze zadowolona i z usmiechem na ustach. :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.07.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Bravo Maksiu, kolejny odważny facet, który wkleił swoje zdjęcie. Zresztą bardzo fajne zdjęcie zdjecie jak zdjecie kasiu na zywo maksiu jest jeszcze fajniejszy i jak konkursa prowadzi, to nie podpowiada krolikom ty zamiast na mnie patrzec , wpatrzony byles w Maksia on ma to cus w sobie Bo to było tak: Ty byłaś wpatrzona w Jea, on we mnie, a ja w Ciebie i kółko się zamknęło :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Kasia, a Ty wklej jakąś nową fotę, (koniecznie z dekoltem....może być w serek ) kuleczka, przecież była nie dawno, z dekoldem, a jakże, zerknij 3 strony do tyłu 2 strony .........to bardzo dawno bylo dawaj nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.07.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Kasia, a Ty wklej jakąś nową fotę, (koniecznie z dekoltem....może być w serek ) kuleczka, przecież była nie dawno, z dekoldem, a jakże, zerknij 3 strony do tyłu no pamiętam przecież, ale taaaaki piękny dekolt, to trzeba by częściej pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Kasia, a Ty wklej jakąś nową fotę, (koniecznie z dekoltem....może być w serek ) kuleczka, przecież była nie dawno, z dekoldem, a jakże, zerknij 3 strony do tyłu 2 strony .........to bardzo dawno bylo dawaj nowe eeeeeeee, znowu nie tak dawno, zdjęcie sprzed 2 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts