frosch 03.07.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Bravo Maksiu, kolejny odważny facet, który wkleił swoje zdjęcie. Zresztą bardzo fajne zdjęcie zdjecie jak zdjecie kasiu na zywo maksiu jest jeszcze fajniejszy i jak konkursa prowadzi, to nie podpowiada krolikom ty zamiast na mnie patrzec , wpatrzony byles w Maksia on ma to cus w sobie Bo to było tak: Ty byłaś wpatrzona w Jea, on we mnie, a ja w Ciebie i kółko się zamknęło :D pozdrawiam m. powiedzialabym...... trojkat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Kasia, a Ty wklej jakąś nową fotę, (koniecznie z dekoltem....może być w serek ) kuleczka, przecież była nie dawno, z dekoldem, a jakże, zerknij 3 strony do tyłu no pamiętam przecież, ale taaaaki piękny dekolt, to trzeba by częściej pokazywać taaaaaaaaa, zwłaszcza w wersji blond Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.07.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Dzięki Frosch za sprostowanie a kuleczka pewnie że też, chociaż nie miałam okazji osobiście poznać, ale aż się boję sądząc po Waszej reakcji baby no to trzeba narobić zaległość a bać sie nie ma czego bo ja nie gryze, Froszka, nie dość że wróciła ze spotkania cała, to jeszcze zadowolona i z usmiechem na ustach. :D pozdrawiam m. no i tego się właśnie boję bo jak bym tak wróciła z taaakim uśmiechem, to mąż mógłby zacząć coś podejrzewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 03.07.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 ja mam po prostu do Maksia slabosc jak go widze , od razu mi sie buzia ..........usmiecha Ja również mam słabość do maksia Ma w sobie taką sympatię i ciepło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 03.07.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 yyyy gadają, gadają a zdjęć żadnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.07.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 ja mam po prostu do Maksia slabosc jak go widze , od razu mi sie buzia ..........usmiecha Ja również mam słabość do maksia Ma w sobie taką sympatię i ciepło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Dzięki Frosch za sprostowanie a kuleczka pewnie że też, chociaż nie miałam okazji osobiście poznać, ale aż się boję sądząc po Waszej reakcji baby no to trzeba narobić zaległość a bać sie nie ma czego bo ja nie gryze, Froszka, nie dość że wróciła ze spotkania cała, to jeszcze zadowolona i z usmiechem na ustach. :D pozdrawiam m. no i tego się właśnie boję bo jak bym tak wróciła z taaakim uśmiechem, to mąż mógłby zacząć coś podejrzewać Frosch do dzisiaj mysli , ze do niego sie tak usmiecham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 yyyy gadają, gadają a zdjęć żadnych... a twoje gdzie jest ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.07.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Bravo Maksiu, kolejny odważny facet, który wkleił swoje zdjęcie. Zresztą bardzo fajne zdjęcie zdjecie jak zdjecie kasiu na zywo maksiu jest jeszcze fajniejszy i jak konkursa prowadzi, to nie podpowiada krolikom ty zamiast na mnie patrzec , wpatrzony byles w Maksia on ma to cus w sobie Bo to było tak: Ty byłaś wpatrzona w Jea, on we mnie, a ja w Ciebie i kółko się zamknęło :D pozdrawiam m. No tak, a ja stałam sobie cicho z boku i wszystko notowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.07.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Dzięki Frosch za sprostowanie a kuleczka pewnie że też, chociaż nie miałam okazji osobiście poznać, ale aż się boję sądząc po Waszej reakcji baby no to trzeba narobić zaległość a bać sie nie ma czego bo ja nie gryze, Froszka, nie dość że wróciła ze spotkania cała, to jeszcze zadowolona i z usmiechem na ustach. :D pozdrawiam m. no i tego się właśnie boję bo jak bym tak wróciła z taaakim uśmiechem, to mąż mógłby zacząć coś podejrzewać nie było by tak źle.. pojaw sie następnym razem na spotkaniu muratora (zabierz męża, dla pewnosci) i zobaczysz co będzie :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 03.07.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 yyyy gadają, gadają a zdjęć żadnych... No to ja się wkleje z pozdrowieniami z zalanego deszczem Olsztyna http://images30.fotosik.pl/15/ec804c21550cdfebmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Bravo Maksiu, kolejny odważny facet, który wkleił swoje zdjęcie. Zresztą bardzo fajne zdjęcie zdjecie jak zdjecie kasiu na zywo maksiu jest jeszcze fajniejszy i jak konkursa prowadzi, to nie podpowiada krolikom ty zamiast na mnie patrzec , wpatrzony byles w Maksia on ma to cus w sobie No tak, a ja stałam sobie cicho z boku i wszystko notowałam Bo to było tak: Ty byłaś wpatrzona w Jea, on we mnie, a ja w Ciebie i kółko się zamknęło :D pozdrawiam m. kapownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 03.07.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 o kurcze.... jak tak, to lubie jak pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 kropka , a gdzie ty na tym zdjeciu deszcz widzisz ? bo ja tylko slonce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 03.07.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 yyyy gadają, gadają a zdjęć żadnych... a twoje gdzie jest ???????? moje dawno dawno temu juz było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 03.07.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 kropka , a gdzie ty na tym zdjeciu deszcz widzisz ? bo ja tylko slonce hihihih faktycznie troszkę mnie coś oświeciło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 o kurcze.... jak tak, to lubie jak pada nie ściemniaj, tylko swoje zdjęcie wklejaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.07.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Kropka, ty normalnie mogłabyś zostać fotomodelką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 yyyy gadają, gadają a zdjęć żadnych... a twoje gdzie jest ???????? moje dawno dawno temu juz było to bylo dawno i ...nieprawda chcemy nowe !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 yyyy gadają, gadają a zdjęć żadnych... a twoje gdzie jest ???????? moje dawno dawno temu juz było a aktualizacja bazy danych to co?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts