maksiu 03.07.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 yyyy gadają, gadają a zdjęć żadnych... No to ja się wkleje z pozdrowieniami z zalanego deszczem Olsztyna http://images30.fotosik.pl/15/ec804c21550cdfebmed.jpg wiesz.... ja też mam do Ciebie słabość ... kolejne zdjęcia do podręcznej galeryjki pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 03.07.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 yyyy gadają, gadają a zdjęć żadnych... a twoje gdzie jest ???????? moje dawno dawno temu juz było a aktualizacja bazy danych to co?????????? dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 03.07.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Kropka, ty normalnie mogłabyś zostać fotomodelką verunia nie szalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 yyyy gadają, gadają a zdjęć żadnych... a twoje gdzie jest ???????? moje dawno dawno temu juz było a aktualizacja bazy danych to co?????????? dobre! to że dobre, to wiem ile się jeszcze będziesz drażnił z kobietą???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 03.07.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 wiesz.... ja też mam do Ciebie słabość ... kolejne zdjęcia do podręcznej galeryjki pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 yyyy gadają, gadają a zdjęć żadnych... No to ja się wkleje z pozdrowieniami z zalanego deszczem Olsztyna http://images30.fotosik.pl/15/ec804c21550cdfebmed.jpg Jesteś cudowną kobietą.Nie dość ,że ładna to jeszcze ....bardzo ładna szkoda ,że nie miałem (a miałem.i ją straciłem) takiej okazji by poznac Cie w realu.Masz ta iskierke w oku..........super. Ciesze się ,że znowu jest "sloneczko " w gębach. pozdrawiam Cie bardzo serdecznie bo jest za co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 03.07.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Jesteś cudowną kobietą.Nie dość ,że ładna to jeszcze ....bardzo ładna szkoda ,że nie miałem (a miałem.i ją straciłem) takiej okazji by poznac Cie w realu.Masz ta iskierke w oku..........super. Ciesze się ,że znowu jest "sloneczko " w gębach. pozdrawiam Cie bardzo serdecznie bo jest za co. Wow, NS od Ciebie takie słowa to super komplement! Dzięki, miło mi A okazję do poznania mnie będziesz jeszcze miał :) I również serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 03.07.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 yyyy gadają, gadają a zdjęć żadnych... a twoje gdzie jest ???????? moje dawno dawno temu juz było a aktualizacja bazy danych to co?????????? dobre! to że dobre, to wiem ile się jeszcze będziesz drażnił z kobietą???? no dobra bobra... do jutra... może ze zdjęciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 03.07.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Ale nagadali Kropeczka - pięknie wyszłaś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Ale nagadali a twoje zdjecie teraz w oddali zapodaj cos swiezego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.07.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Bravo Maksiu, kolejny odważny facet, który wkleił swoje zdjęcie. Zresztą bardzo fajne zdjęcie zdjecie jak zdjecie kasiu na zywo maksiu jest jeszcze fajniejszy i jak konkursa prowadzi, to nie podpowiada krolikom ty zamiast na mnie patrzec , wpatrzony byles w Maksia on ma to cus w sobie Bo to było tak: Ty byłaś wpatrzona w Jea, on we mnie, a ja w Ciebie i kółko się zamknęło :D pozdrawiam m. ja to na te szklanki leciałech a maksiu...ma coś w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 03.07.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Q...sie.Czekamy na foto z samolotu ....ale niestety chiba nie bedzie.......... bo nie ma samolotu szara rękawiczka nie daj sie prosić....wklej.....może być zaraz po ladowaniu wsród tych portek ........Wiesz co ale ty chyba nie masz aparatu..... ....bo ci żona zabrała Chcialbys co? Jak narazie to wkleje to co chce , czyli mojego noska . Niedzielne popoludnie w moim pikapie , wywozilem moja lodz motorowa aby troche poszalec na oceanie. http://img412.imageshack.us/img412/1893/zzzzzcrko9.jpg Jak widac ujecie w pelnej szybkosci (samolot )pomimo ograniczenia predkosci obowiazujacej w okolicach plazowych. Jak sie podoba moja brudka? 3-y dniowy zaroscik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Panie maksiu dlaczego te kobiety mają do "Pana takie ten teges" najpierw kuleczka27 a teraz frosch-ka..... chyba kropeczka27 chociaz kuleczka pewnie tez ....i nie teraz ...bylam przed kropka Bardzo przepraszam miałem na mysli cudowną kropeczke27. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Q...sie.Czekamy na foto z samolotu ....ale niestety chiba nie bedzie.......... bo nie ma samolotu szara rękawiczka nie daj sie prosić....wklej.....może być zaraz po ladowaniu wsród tych portek ........Wiesz co ale ty chyba nie masz aparatu..... ....bo ci żona zabrała Chcialbys co? Jak narazie to wkleje to co chce , czyli mojego noska . Niedzielne popoludnie w moim pikapie , wywozilem moja lodz motorowa aby troche poszalec na oceanie. http://img412.imageshack.us/img412/1893/zzzzzcrko9.jpg Jak widac ujecie w pelnej szybkosci (samolot )pomimo ograniczenia predkosci obowiazujacej w okolicach plazowych. Jak sie podoba moja brudka? 3-y dniowy zaroscik. Zawsze to już coś.Wygladasz jak Jacek Gmoch(jak wiesz kto to taki)......on ma takiego fajnego fula.....ale mów ,mów....fajnie sie zapowiada...Taki tajemniczy bez samolotu w "pikapie"...ty to potrafisz podkrecic atmosferke.A jakie masz klawioskie klimaty za oknem.........kurna ale fajna ta nowa fura.O fotce nie wspomnę......też zajebi.st..a..Q... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Q 7-siódma rano a ty juz w pikapie.Ale ty jestes thebeściak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 03.07.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 moi drodzy wielkie pudło, a nagroda była mniam... może poprzeczka za wysoko ustawiona a maksiu potwierdzam, facet do ściskania, przytulania i .... celt u ciebie kadr zawsze dobrze ustawiony, piękne zdjęcia kropeczka27 jak zawsze zdjęcie jak z żurnala trzeba mieć ładną buzię i jeszcze to coś. pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 03.07.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 NS. Jak zwykle mam Cie pouczac? Pikap nie jest samochodem osobowy, a ja ten zmienialem. Broda swiadczy tylko o tym , ze nie mam odstajacego podgardla jak ty. Trzeba dbac o to , co nie? P.S. jak sobie zapiszesz zdjecie to i wyskoczy godzina jego pstrykniecia, o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 NS. Jak zwykle mam Cie pouczac? Pikap nie jest samochodem osobowy, a ja ten zmienialem. Broda swiadczy tylko o tym , ze nie mam odstajacego podgardla jak ty. Trzeba dbac o to , co nie? P.S. jak sobie zapiszesz zdjecie to i wyskoczy godzina jego pstrykniecia, o. Moje podgardle przy twoim małym nosku to pikus.Nie obrażajmy sie wzajemnie ty jesteś Gmoch z małym nosem schowanym w czache a ja jestem grubasem z wieeeelkim podgardlem do smażenia....może być.. Pikap to "Oczywiście „ojczyzną” pickupów są Stany Zjednoczone. To właśnie tam, pickup jest od dziesiątków lat nierozerwalnie kojarzony z farmą, small businessem, placem budowy a co za tym idzie z realizacją marzeń i planów każdego Amerykanina. ty masz takiego podrabianego toś ty Polak tylko tak po.....po amerykansQu zepsuty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.07.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 kropeczka27 klapa mi opadła piękna jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 kropeczka27 klapa mi opadła piękna jesteś! Jak to bie opadła klapa ...to mi opadły dwie.......przyznaj ona jest boska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts