Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

G?by, g?by, dawajcie g?by...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

NS.

Jak zwykle mam Cie pouczac? :p

Pikap nie jest samochodem osobowy, a ja ten zmienialem. 8)

Broda swiadczy tylko o tym , ze nie mam odstajacego podgardla jak ty. :p Trzeba dbac o to , co nie? :D

P.S. jak sobie zapiszesz zdjecie to i wyskoczy godzina jego pstrykniecia, o. 8)

Moje podgardle przy twoim małym nosku to pikus.Nie obrażajmy sie wzajemnie ty jesteś Gmoch z małym nosem schowanym w czache a ja jestem grubasem z wieeeelkim podgardlem do smażenia....może być..

Pikap to "

Oczywiście „ojczyzną” pickupów są Stany Zjednoczone. To właśnie tam, pickup jest od dziesiątków lat nierozerwalnie kojarzony z farmą, small businessem, placem budowy a co za tym idzie z realizacją marzeń i planów każdego Amerykanina.

ty masz takiego podrabianego :p :lol: :wink: toś ty Polak tylko tak po.....po amerykansQu zepsuty... :p :wink:

Poglaskaj silnik, czysciutki ma tylko 105 mil przejechane. 8)

http://img107.imageshack.us/img107/6153/p1010492ci1.jpg

Podmucham na paluszki. :p

Ladny prawda? tylko to nie pikap. :D

NS.

Jak zwykle mam Cie pouczac? :p

Pikap nie jest samochodem osobowy, a ja ten zmienialem. 8)

Broda swiadczy tylko o tym , ze nie mam odstajacego podgardla jak ty. :p Trzeba dbac o to , co nie? :D

P.S. jak sobie zapiszesz zdjecie to i wyskoczy godzina jego pstrykniecia, o. 8)

Moje podgardle przy twoim małym nosku to pikus.Nie obrażajmy sie wzajemnie ty jesteś Gmoch z małym nosem schowanym w czache a ja jestem grubasem z wieeeelkim podgardlem do smażenia....może być..

Pikap to "

Oczywiście „ojczyzną” pickupów są Stany Zjednoczone. To właśnie tam, pickup jest od dziesiątków lat nierozerwalnie kojarzony z farmą, small businessem, placem budowy a co za tym idzie z realizacją marzeń i planów każdego Amerykanina.

ty masz takiego podrabianego :p :lol: :wink: toś ty Polak tylko tak po.....po amerykansQu zepsuty... :p :wink:

Poglaskaj silnik, czysciutki ma tylko 105 mil przejechane. 8)

http://img107.imageshack.us/img107/6153/p1010492ci1.jpg

Podmucham na paluszki. :p

Ladny prawda? tylko to nie pikap. :D

te biuścikQ nie wklejaj tu koni tylko se wklej swoja mordke...Wnętrza mamy juz na forumie....i to jakie piekne...Ty chcesz coś pokazać i nic z tego nie wynika....nicośc...pasy ,zagłówki,silnik...normalna lipa amerykandzka...luzik...dawaj morde tą z broda do "pojasa"

Moze jutro na lodzi motorowej. 8) Zawiozlem w niedziele do przystani, a jutro caly dzien w zatoce i 2 - 3 godzinki na otwartym oceanie. :p Wiec moze, moze cos pomysle. 8)

teraz se jeszcze łódke wymysliłeś...zlituj sie Q...jak ci sie popierdzieli to nie dasz rady i nie dopłyniesz do fotografa :p :p :wink: Ty jakis taki jestes po kielichu.Mówiłem nie pij jak cos obiecujesz :roll: :roll: :roll: :p :wink: :evil:

Moze jutro na lodzi motorowej. 8) Zawiozlem w niedziele do przystani, a jutro caly dzien w zatoce i 2 - 3 godzinki na otwartym oceanie. :p Wiec moze, moze cos pomysle. 8)

teraz se jeszcze łódke wymysliłeś...zlituj sie Q...jak ci sie popierdzieli to nie dasz rady i nie dopłyniesz do fotografa :p :p :wink: Ty jakis taki jestes po kielichu.Mówiłem nie pij jak cos obiecujesz :roll: :roll: :roll: :p :wink: :evil:

..alez ja swoja lodz, juz tu kilka razy na forum wklejalem. :p Poszukaj, to nawet znajdziem mnie w srodku z duzym usmiechem. 8)

Jak zwykle jestes cofniety z informacjami. :p

..alez ja swoja lodz, juz tu kilka razy na forum wklejalem. :p Poszukaj, to nawet znajdziem mnie w srodku z duzym usmiechem. 8)

Jak zwykle jestes cofniety z informacjami. :p

ty z cofajkami mmi tu nie wyskakuj bo to nieładnie.

Łódka ,samochód,samolot :o ...zdecyduj sie ...jednak nadal twierdze ,że chyba ci wino z kulinariów zaszkodziło. :p :wink:

Ja mysle, ze sa nawroty raka. :p Ten samolot to sugeruje. :D

wiedziałem ,że sobie jaja robisz z tymi samochodami,z gotowaniem,z butami i portkami...A ta "gęba" w samochodzie z małym nosem i zapadnieta broda to twój szwagier... :p :wink: Dobra fajne jaja se zrobiłes.To kto ty jestes ten z ameryki...no wiesz ten taki Polak.

Nie , nie mam pojecia. :p

to ja ci powiem ...jestes Q polski amerykanin na dorobku...taki chwali dupi..... :evil: Tu jest Polska...........nie zapominaj o tym :evil:

he, zawsze cos uskubie. :lol: 8)

"Tu jest Polska...........nie zapominaj o tym :evil:" - i ?

15-ta(u ciebie) a ty nawalony u nas jest to niemozliwe,,,

Wiem ,że geby nie wkleisz bo to wszystko była mistyfikacja ale powiem ,że fajnie udajesz amerykańca :wink:

Mogę się nadal w Tobie kochać Kropeczko??? :oops: :)

Pozdrawiam :)

Yes, yes, yes andre :) :) :oops: :lol:

zaraz zaraz...wszystko dla andre59 :cry: :cry: Jesteś niesprawiedliwa... :(

Ja już kiedyś wspominałam, że mam dużeee serduszko :wink: :) :)

Więc NS proszę sie uśmiechnać szybciutko :)

dopierutko przeczytałem to raniutko.

:D :D :D .

Bardzo dobrze godzisz w sobie to ,że jesteś ładna i nad wyraz sympatyczna.Nie wszyscy tak maja.

miłego dzionka