andre59 03.07.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 yyyy gadają, gadają a zdjęć żadnych... No to ja się wkleje z pozdrowieniami z zalanego deszczem Olsztyna http://images30.fotosik.pl/15/ec804c21550cdfebmed.jpg Mogę się nadal w Tobie kochać Kropeczko??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 03.07.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 NS. Jak zwykle mam Cie pouczac? Pikap nie jest samochodem osobowy, a ja ten zmienialem. Broda swiadczy tylko o tym , ze nie mam odstajacego podgardla jak ty. Trzeba dbac o to , co nie? P.S. jak sobie zapiszesz zdjecie to i wyskoczy godzina jego pstrykniecia, o. Moje podgardle przy twoim małym nosku to pikus.Nie obrażajmy sie wzajemnie ty jesteś Gmoch z małym nosem schowanym w czache a ja jestem grubasem z wieeeelkim podgardlem do smażenia....może być.. Pikap to "Oczywiście „ojczyzną” pickupów są Stany Zjednoczone. To właśnie tam, pickup jest od dziesiątków lat nierozerwalnie kojarzony z farmą, small businessem, placem budowy a co za tym idzie z realizacją marzeń i planów każdego Amerykanina. ty masz takiego podrabianego toś ty Polak tylko tak po.....po amerykansQu zepsuty... Poglaskaj silnik, czysciutki ma tylko 105 mil przejechane. http://img107.imageshack.us/img107/6153/p1010492ci1.jpg Podmucham na paluszki. Ladny prawda? tylko to nie pikap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 NS. Jak zwykle mam Cie pouczac? Pikap nie jest samochodem osobowy, a ja ten zmienialem. Broda swiadczy tylko o tym , ze nie mam odstajacego podgardla jak ty. Trzeba dbac o to , co nie? P.S. jak sobie zapiszesz zdjecie to i wyskoczy godzina jego pstrykniecia, o. Moje podgardle przy twoim małym nosku to pikus.Nie obrażajmy sie wzajemnie ty jesteś Gmoch z małym nosem schowanym w czache a ja jestem grubasem z wieeeelkim podgardlem do smażenia....może być.. Pikap to "Oczywiście „ojczyzną” pickupów są Stany Zjednoczone. To właśnie tam, pickup jest od dziesiątków lat nierozerwalnie kojarzony z farmą, small businessem, placem budowy a co za tym idzie z realizacją marzeń i planów każdego Amerykanina. ty masz takiego podrabianego toś ty Polak tylko tak po.....po amerykansQu zepsuty... Poglaskaj silnik, czysciutki ma tylko 105 mil przejechane. http://img107.imageshack.us/img107/6153/p1010492ci1.jpg Podmucham na paluszki. Ladny prawda? tylko to nie pikap. te biuścikQ nie wklejaj tu koni tylko se wklej swoja mordke...Wnętrza mamy juz na forumie....i to jakie piekne...Ty chcesz coś pokazać i nic z tego nie wynika....nicośc...pasy ,zagłówki,silnik...normalna lipa amerykandzka...luzik...dawaj morde tą z broda do "pojasa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 03.07.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Moze jutro na lodzi motorowej. Zawiozlem w niedziele do przystani, a jutro caly dzien w zatoce i 2 - 3 godzinki na otwartym oceanie. Wiec moze, moze cos pomysle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Moze jutro na lodzi motorowej. Zawiozlem w niedziele do przystani, a jutro caly dzien w zatoce i 2 - 3 godzinki na otwartym oceanie. Wiec moze, moze cos pomysle. teraz se jeszcze łódke wymysliłeś...zlituj sie Q...jak ci sie popierdzieli to nie dasz rady i nie dopłyniesz do fotografa Ty jakis taki jestes po kielichu.Mówiłem nie pij jak cos obiecujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.07.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 specjalnie dla jea, wersja blond w "sukience w kropki" http://images27.fotosik.pl/4/2860cdec5dd016d4m.jpg Kasiu, jesteś boska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 03.07.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Moze jutro na lodzi motorowej. Zawiozlem w niedziele do przystani, a jutro caly dzien w zatoce i 2 - 3 godzinki na otwartym oceanie. Wiec moze, moze cos pomysle. teraz se jeszcze łódke wymysliłeś...zlituj sie Q...jak ci sie popierdzieli to nie dasz rady i nie dopłyniesz do fotografa Ty jakis taki jestes po kielichu.Mówiłem nie pij jak cos obiecujesz ..alez ja swoja lodz, juz tu kilka razy na forum wklejalem. Poszukaj, to nawet znajdziem mnie w srodku z duzym usmiechem. Jak zwykle jestes cofniety z informacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Moze jutro na lodzi motorowej. Zawiozlem w niedziele do przystani, a jutro caly dzien w zatoce i 2 - 3 godzinki na otwartym oceanie. Wiec moze, moze cos pomysle. teraz se jeszcze łódke wymysliłeś...zlituj sie Q...jak ci sie popierdzieli to nie dasz rady i nie dopłyniesz do fotografa Ty jakis taki jestes po kielichu.Mówiłem nie pij jak cos obiecujesz ..alez ja swoja lodz, juz tu kilka razy na forum wklejalem. Poszukaj, to nawet znajdziem mnie w srodku z duzym usmiechem. Jak zwykle jestes cofniety z informacjami. ty z cofajkami mmi tu nie wyskakuj bo to nieładnie. Łódka ,samochód,samolot ...zdecyduj sie ...jednak nadal twierdze ,że chyba ci wino z kulinariów zaszkodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 03.07.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Ja mysle, ze sa nawroty raka. Ten samolot to sugeruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Ja mysle, ze sa nawroty raka. Ten samolot to sugeruje. wiedziałem ,że sobie jaja robisz z tymi samochodami,z gotowaniem,z butami i portkami...A ta "gęba" w samochodzie z małym nosem i zapadnieta broda to twój szwagier... Dobra fajne jaja se zrobiłes.To kto ty jestes ten z ameryki...no wiesz ten taki Polak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 03.07.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Nie , nie mam pojecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.07.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 kropeczko - co tu duzo mowic - sliczna z Ciebie dziewczyna, nawet, gdy pada deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Nie , nie mam pojecia. to ja ci powiem ...jestes Q polski amerykanin na dorobku...taki chwali dupi..... Tu jest Polska...........nie zapominaj o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 03.07.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Nie , nie mam pojecia. to ja ci powiem ...jestes Q polski amerykanin na dorobku...taki chwali dupi..... Tu jest Polska...........nie zapominaj o tym he, zawsze cos uskubie. "Tu jest Polska...........nie zapominaj o tym :evil:" - i ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 03.07.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 kropeczka27 klapa mi opadła piękna jesteś! Dzięki kochana Sekret tkwi w wykonaniu fotografii A piękne to Wy jesteście WSZYSTKIE muratorowe kobietki!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Nie , nie mam pojecia. to ja ci powiem ...jestes Q polski amerykanin na dorobku...taki chwali dupi..... Tu jest Polska...........nie zapominaj o tym he, zawsze cos uskubie. "Tu jest Polska...........nie zapominaj o tym :evil:" - i ? 15-ta(u ciebie) a ty nawalony u nas jest to niemozliwe,,, Wiem ,że geby nie wkleisz bo to wszystko była mistyfikacja ale powiem ,że fajnie udajesz amerykańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 03.07.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Mogę się nadal w Tobie kochać Kropeczko??? Pozdrawiam Yes, yes, yes andre :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Mogę się nadal w Tobie kochać Kropeczko??? Pozdrawiam Yes, yes, yes andre :) zaraz zaraz...wszystko dla andre59 Jesteś niesprawiedliwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 03.07.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Mogę się nadal w Tobie kochać Kropeczko??? Pozdrawiam Yes, yes, yes andre :) zaraz zaraz...wszystko dla andre59 Jesteś niesprawiedliwa... Ja już kiedyś wspominałam, że mam dużeee serduszko :) Więc NS proszę sie uśmiechnać szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.07.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Mogę się nadal w Tobie kochać Kropeczko??? Pozdrawiam Yes, yes, yes andre :) zaraz zaraz...wszystko dla andre59 Jesteś niesprawiedliwa... Ja już kiedyś wspominałam, że mam dużeee serduszko :) Więc NS proszę sie uśmiechnać szybciutko dopierutko przeczytałem to raniutko. . Bardzo dobrze godzisz w sobie to ,że jesteś ładna i nad wyraz sympatyczna.Nie wszyscy tak maja. miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts