malmuc 04.07.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Oczywiście „ojczyzną” pickupów są Stany Zjednoczone. To właśnie tam, pickup jest od dziesiątków lat nierozerwalnie kojarzony z farmą, small businessem, placem budowy a co za tym idzie z realizacją marzeń i planów każdego Amerykanina. a ja nie do końca sie zgodze pomijając farmy, place budowy pickup to moda, amerykanie uwielbiają szpanować, więc im większe tym według nich lepsze, szkoda tylko, że mają gdzieś środowisko i tłuką się po drogach tymi smroliwymi olbrzymami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.07.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 moi drodzy wielkie pudło, a nagroda była mniam... może poprzeczka za wysoko ustawiona a maksiu potwierdzam, facet do ściskania, przytulania i .... celt u ciebie kadr zawsze dobrze ustawiony, piękne zdjęcia kropeczka27 jak zawsze zdjęcie jak z żurnala trzeba mieć ładną buzię i jeszcze to coś. pierwsza klasa no i nie zdążyłam a czułam że to podpucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.07.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 a maksiu potwierdzam, facet do ściskania, przytulania i .... a skąd Ty to wiesz?? jakoś nie przypominam sobie abyśmy się ściskali :D a byłem tylko po wodzie niegazowanej, wiec pamięć powinna być dobra :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.07.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 mój drogi fluidy i kobieca intuicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.07.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 mój drogi fluidy i kobieca intuicja fluidy fluidami, intuicja intuicja... ale i tak nic nie zastąpi kontaktu bezpośredniego pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.07.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 mój drogi fluidy i kobieca intuicja fluidy fluidami, intuicja intuicja... ale i tak nic nie zastąpi kontaktu bezpośredniego pozdrawiam m. maksiu chyba chce się umówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.07.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 mój drogi fluidy i kobieca intuicja fluidy fluidami, intuicja intuicja... ale i tak nic nie zastąpi kontaktu bezpośredniego pozdrawiam m. maksiu chyba chce się umówić też tak to odebrałam już się szykuję, niech tylko maksiu kiwnie palcem i już lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.07.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 mój drogi fluidy i kobieca intuicja fluidy fluidami, intuicja intuicja... ale i tak nic nie zastąpi kontaktu bezpośredniego pozdrawiam m. maksiu chyba chce się umówić też tak to odebrałam już się szykuję, niech tylko maksiu kiwnie palcem i już lecę nie będę na nikogo kiwał palcem :D nie tędy droga liczę natomiast że spotkamy się na którymś z forumowych spotkań :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.07.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 mój drogi fluidy i kobieca intuicja fluidy fluidami, intuicja intuicja... ale i tak nic nie zastąpi kontaktu bezpośredniego pozdrawiam m. maksiu chyba chce się umówić też tak to odebrałam już się szykuję, niech tylko maksiu kiwnie palcem i już lecę nie będę na nikogo kiwał palcem :D nie tędy droga liczę natomiast że spotkamy się na którymś z forumowych spotkań :D pozdrawiam m. subtelne, dżentelmeńskie olanie no cóż pewnie gdzieś jest ta jedyna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 04.07.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Kropeczka, Arcobaleno - piekne foteczkiDziekuje tez za mile slowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.07.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 ROMEO!!! GDZIE JESTEŚ? Q....nie pij bo picie to zagłada ludzkości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.07.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 no dobra bobra... do jutra... może ze zdjęciem już jest jutro i co???????? i nie ma świerszcza ani jego zdjęcia niedobrze, niedobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.07.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 no dobra bobra... do jutra... może ze zdjęciem już jest jutro i co???????? i nie ma świerszcza ani jego zdjęcia niedobrze, niedobrze no to może droga Kasieńko dasz mu przykład i pokażesz nowe swoje zdjęcie? zachęć człowieka... :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.07.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 no dobra bobra... do jutra... może ze zdjęciem już jest jutro i co???????? i nie ma świerszcza ani jego zdjęcia niedobrze, niedobrze maksiu dobrze gada...zapodaj nową fotke i już.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 04.07.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 ROMEO!!! GDZIE JESTEŚ? Q....nie pij bo picie to zagłada ludzkości.... Z uwagi na pogode"lodkowanie" jest odwolane. Wiem , ze picie to zaglada ludzkosci i bardzo mnie smuci 4 miejsce(1-sze w przeliczeniu na mieszkanca) IRANU EUROPY w tej dziedzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 04.07.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 no dobra bobra... do jutra... może ze zdjęciem już jest jutro i co???????? i nie ma świerszcza ani jego zdjęcia niedobrze, niedobrze Też bym chętnie zobaczyła zdjęcie świerszczyka :) Obiecanki cacanki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.07.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 no dobra bobra... do jutra... może ze zdjęciem już jest jutro i co???????? i nie ma świerszcza ani jego zdjęcia niedobrze, niedobrze no to może droga Kasieńko dasz mu przykład i pokażesz nowe swoje zdjęcie? zachęć człowieka... :D pozdrawiam m. to zdjęcie wklejałam 22 czerwca, jest świeżutkie ostatnio wczoraj andre je "odświeżył" http://images27.fotosik.pl/4/2860cdec5dd016d4m.jpg nowszego na razie nie ma mi kto zrobić , a sama nie umiem nastawić samowyzwalacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.07.2007 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 ROMEO!!! GDZIE JESTEŚ? Q....nie pij bo picie to zagłada ludzkości.... Z uwagi na pogode"lodkowanie" jest odwolane. Wiem , ze picie to zaglada ludzkosci i bardzo mnie smuci 4 miejsce(1-sze w przeliczeniu na mieszkanca) IRANU EUROPY w tej dziedzinie. Q zaczynasz ściemniać.Najpierw nachwaliłes sie tu ,że jestes taki ony eny a teraz po indiansku wychodzisz i jeszcze fotki nie wklejasz .Wiem ,że masz aparat pożyczony ale poproś kolege to pożyczy ci jeszcze raz (powiedz ,że dla znajomych z Polski,że wszyscy czekaja tu w kraju na twoje foto).Nie musi być na "lodkowaniu" może być nawet przed "lodkowaniem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 06.07.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Q zaczynasz ściemniać.Najpierw nachwaliłes sie tu ,że jestes taki ony eny a teraz po indiansku wychodzisz i jeszcze fotki nie wklejasz .Wiem ,że masz aparat pożyczony ale poproś kolege to pożyczy ci jeszcze raz (powiedz ,że dla znajomych z Polski,że wszyscy czekaja tu w kraju na twoje foto).Nie musi być na "lodkowaniu" może być nawet przed "lodkowaniem". będzie? strasznie ciekawska jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 06.07.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 yyyy cierpliwości... niebawem się pojawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts