Jagna 04.10.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Kroyena, ale z Ciebie sympatyczny gość. Agnes, a gdyby nie zdjęcie, to nie powiedziałabyś, że kroyena jest sympatyczny? Jednak ludzie są wzrokowcami, żeby ocenić kogoś, muszą go widzieć. Czego osobiście nie rozumiem. Może nie jestem człowiekiem??? Eeee, ja tak nie odebrałam tego co AgnesK napisała. Po prostu są ludziska, co złote serce mają i poczucie...tego...no...humoru, a wyglądają jak skrzyżowanie modliszki z wyciskarką do ziemniaków (nie że brzydcy, tylko tacy kanciaści jacyś...rozumiecie?) a tu nasza Kroyena z wesołym, sympatycznym obliczem jak z reklamy. Nie dość, że sympatyczny, to jeszcze sympatycznie wygląda. Jak tak zrozumiałam AgnesK. A teraz AgnesK mnie opierniczy, że wcale nie o to jej chodziło i czego ja sie wtrącam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 04.10.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 OCENZUROWANO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 04.10.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Madzia !!!! Jak Cię złapię .....to ..... no gdzieś Ty to wygrzebała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 04.10.2004 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 To ja jeszcze wrzucę moją córę - kompytery lubi baaardzo... dlatego kupiłam jej klawiaturkę (co by się od mojej odczepiła ): super pomysl ja zawsze musialem sie dzielic. Co ja mowie: musialem oddawac pozwole sobie wykorzytsac pomysl. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 04.10.2004 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Madzia !!!! Jak Cię złapię .....to ..... no gdzieś Ty to wygrzebała ? A było sie ujawniać? W dodatku z Twoimi słynnymi firankami w tle Ale powiedz słowo, Królowo, to usunę z postu zdjątko. Ja tez nie lubię, jak mnie wyciągają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.10.2004 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Eeee, ja tak nie odebrałam tego co AgnesK napisała. Oj, Jagna, wielkie dzięki, żeś choć Ty mnie obroniła. No i wina moja - chciałam szybko między zajęciami odpowiedziedzieć na post no i mam. Wyszło na to, że oceniam ludzi po wyglądzie. Pięknie. Nic bardziej błędnego. Autor miał ino na myśli, że Imć Kroyena zarówno werbalno-graficznie jak i organoleptycznie sympatyczny gość. I jest mi Scheßegal czy jest przystojny (jest? ) - po prostu ma sympatyczne liczko. I tyla. A czy nikt tu przed mną nie napisał wcześniej "Ależ masz sympatyczną gębulę?" - cóż w tym zdrożnego? Kroyena, czy ja Tobie (i wielu innym tutaj ) nie powiedziałam jeszcze przed ujrzeniem oblicz, żeście sympatyczni są? A w ogóle - o czym ta dyskusja. Z kim mamy do czynienia widać po tym co mówi (pisze), co robi, jak się zachowuje (no tego tytaj do końca sprawdzić się nie da - to jednak taka wirtualna rzeczywistość, a niektórzy świetnie potrafią się kamuflować, tworzyć inny obraz samego siebie) a nie jak wygląd. Zresztą, czy to trzeba tłumaczyć? Chyba nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 04.10.2004 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 A ja nie mogę się męża doprosić co by mi zdjęcie wkleił. Może dzisiaj?? Choć nie sądzę. Jeszcze z pracy nie wrócił. Piękni jesteście wszyscy. kroyena, nia sądziłam, że Ty taki młody chłop jesteś i jaki podobny do mojego męża też taki czarniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 04.10.2004 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Ja właśnie też byłam przekonana że kroyena jest duzo starszy a tu niespodzianka Agnes natomiast TY byłam przekonana, że jesteteś brunetką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.10.2004 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Kroyena - nareszcie pokazałeś swoją twarz.... Długo kazałeś na siebie czekać ....chciałeś mieć wejście ???? Miło Cię poznać.....ten Twój uśmieszek jest niepokojący ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 05.10.2004 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Ledwo się pokazałem i cosik z rańca serwer znowu okulał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 05.10.2004 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Dziewczyny opanujcie się to kiedyś może moja lepsza połowa czytać. A dzisiaj ma być niespodzianka a' la Kroyena'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.10.2004 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 A kiedy ta niespodzianka? Żonie na pewno będzie miło czytać takie pochlebne komentarze o swojej połówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 05.10.2004 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Niespodzianka jak słusznie uważasz pojawi się wkrótce w herbaciarni, jako spot reklamowy. Ciekawe co na to napisze Jerzysio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.10.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Ja właśnie też byłam przekonana że kroyena jest duzo starszy a tu niespodzianka Agnes natomiast TY byłam przekonana, że jesteteś brunetką Fajnie skonfrontować wyobrażenia z rzeczywistością, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 05.10.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Oj faaajnie. Nie wiem czemu, ale wg mojego widzimisie kroyena miał być chudy jak patyczak . Może dla tego, że tak szybko pisze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 05.10.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 I po co bym się pchał w jakieś odchudzania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 05.10.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Czegóż to się nie robi dla reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 05.10.2004 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Fajnie skonfrontować wyobrażenia z rzeczywistością, prawda? Prawda ! Poznałam juz wiele osób z netu ( za czatu czy tlenu) i zawsze byli jednak troszkę inni niz ich sobie wyobrażałam, często na korzyść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 05.10.2004 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 [quote name="tom soyer super pomysl ja zawsze musialem sie dzielic. Co ja mowie: musialem oddawac pozwole sobie wykorzytsac pomysl. pzdr[/quote] Naprawdę polecam ... wali w nią z takim zapałem, że chyba mi drugi Bill Gates rośnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qura 07.10.2004 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 St. Moritz. Spa.http://foto.onet.pl/upload/49/97/_344701_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts