Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

G?by, g?by, dawajcie g?by...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

spokojnie.... bedzie nudno i nieciekawie... nic szczególnego... 8)

uuuuuuuu, nieładnie, bardzo nieładnie :-?

jak długo trzeba czekać na zdjecie?????

no ja rozumiem, ze cierpliowość jest cnotą, tylko co w przypadku jak ktoś już jest mniej cnotliwy?????????? :roll:

spokojnie.... bedzie nudno i nieciekawie... nic szczególnego... 8)

uuuuuuuu, nieładnie, bardzo nieładnie :-?

jak długo trzeba czekać na zdjecie?????

no ja rozumiem, ze cierpliowość jest cnotą, tylko co w przypadku jak ktoś już jest mniej cnotliwy?????????? :roll:

no ja też czekam...

kasienko.. nauczyłaś się juz może uzywac samowyzwalacz? :D :D

pozdrawiam

m.

A co wy sobie tu drugi RW robicie :evil: dawać foty albo wypad :lol: :lol: :lol:

:o :roll: :lol: :lol: :lol:

pojdziemy , jak wkleisz swoja twarz 8)

że co?

że jak długi sie pokaże to będziemy stąd wiać ? :lol:

ja tam długiego widziałem na żywo, sympatyczny facet... nie będzie trzeba wiać :D

pozdrawiam

m.

A co wy sobie tu drugi RW robicie :evil: dawać foty albo wypad :lol: :lol: :lol:

:o :roll: :lol: :lol: :lol:

pojdziemy , jak wkleisz swoja twarz 8)

że co?

że jak długi sie pokaże to będziemy stąd wiać ? :lol:

ja tam długiego widziałem na żywo, sympatyczny facet... nie będzie trzeba wiać :D

pozdrawiam

m.

obiecujecie :roll:, straszycie i nic :D a i jeszcze się chwalicie 8) a ja tam nikogo na żywo nie widziałam i co mam powiedzieć :oops:

Sylwia - daj dobry przykład ! :D Chyba jeszcze nam swojej Gęby nie pokazywałaś 8)

P.S. ja na żywo tylko Maksia :D

A Ty myślisz, że w avatarku to mam jakąś modelkę czy co :wink: żeby nie być gołosłowną, to świeżutkie z rana, jak dzieci wysłałam na obóz

http://images25.fotosik.pl/22/3a3957b41a032bd0.jpg

wciąż się zastanawiam jak to jest, że one są już takie duże a ja wciąż taka młoda :lol:

ps. mam nadzieję, że ja też Was zobaczę, w tym roku się nie udało to liczę na przyszły :D

Sylwia - daj dobry przykład ! :D Chyba jeszcze nam swojej Gęby nie pokazywałaś 8)

P.S. ja na żywo tylko Maksia :D

A Ty myślisz, że w avatarku to mam jakąś modelkę czy co :wink: żeby nie być gołosłowną, to świeżutkie z rana, jak dzieci wysłałam na obóz

http://images25.fotosik.pl/22/3a3957b41a032bd0.jpg

wciąż się zastanawiam jak to jest, że one są już takie duże a ja wciąż taka młoda :lol:

ps. mam nadzieję, że ja też Was zobaczę, w tym roku się nie udało to liczę na przyszły :D

no i właśnie o to chodzi... :D

no proszę jaka fajna babeczka z Ciebie

pozdrawiam

m.