malmuc 06.07.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 yyyy cierpliwości... niebawem się pojawie oooooooooo! czuje ze bedzie mocne wejscie czekamyyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 06.07.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 yyyy cierpliwości... niebawem się pojawie oooooooooo! czuje ze bedzie mocne wejscie czekamyyyyyyy nie każcie długo czekać, ja bardzo niecierpliwa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 06.07.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 spokojnie.... bedzie nudno i nieciekawie... nic szczególnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 spokojnie.... bedzie nudno i nieciekawie... nic szczególnego... uuuuuuuu, nieładnie, bardzo nieładnie jak długo trzeba czekać na zdjecie????? no ja rozumiem, ze cierpliowość jest cnotą, tylko co w przypadku jak ktoś już jest mniej cnotliwy?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.07.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 spokojnie.... bedzie nudno i nieciekawie... nic szczególnego... uuuuuuuu, nieładnie, bardzo nieładnie jak długo trzeba czekać na zdjecie????? no ja rozumiem, ze cierpliowość jest cnotą, tylko co w przypadku jak ktoś już jest mniej cnotliwy?????????? no ja też czekam... kasienko.. nauczyłaś się juz może uzywac samowyzwalacz? :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 no ja też czekam... kasienko.. nauczyłaś się juz może uzywac samowyzwalacz? :D pozdrawiam m. się uczę cały czas i intensywnie jak tylko zrobię to zaraz zapodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.07.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 A co wy sobie tu drugi RW robicie dawać foty albo wypad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.07.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 A co wy sobie tu drugi RW robicie dawać foty albo wypad pojdziemy , jak wkleisz swoja twarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.07.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 A co wy sobie tu drugi RW robicie dawać foty albo wypad pojdziemy , jak wkleisz swoja twarz że co? że jak długi sie pokaże to będziemy stąd wiać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.07.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 A co wy sobie tu drugi RW robicie dawać foty albo wypad pojdziemy , jak wkleisz swoja twarz że co? że jak długi sie pokaże to będziemy stąd wiać ? pojdziemy go obgadac na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.07.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Z przekąsem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.07.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 A co wy sobie tu drugi RW robicie dawać foty albo wypad pojdziemy , jak wkleisz swoja twarz że co? że jak długi sie pokaże to będziemy stąd wiać ? ja tam długiego widziałem na żywo, sympatyczny facet... nie będzie trzeba wiać pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 09.07.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 A co wy sobie tu drugi RW robicie dawać foty albo wypad pojdziemy , jak wkleisz swoja twarz że co? że jak długi sie pokaże to będziemy stąd wiać ? ja tam długiego widziałem na żywo, sympatyczny facet... nie będzie trzeba wiać pozdrawiam m. obiecujecie , straszycie i nic a i jeszcze się chwalicie a ja tam nikogo na żywo nie widziałam i co mam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 09.07.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Sylwia - daj dobry przykład ! Chyba jeszcze nam swojej Gęby nie pokazywałaś P.S. ja na żywo tylko Maksia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.07.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Sylwia - daj dobry przykład ! Chyba jeszcze nam swojej Gęby nie pokazywałaś P.S. ja na żywo tylko Maksia tylko ??? no wiesz ???? :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 09.07.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Oj Maksiu...to właśnie chodzi o to, że jesteś wyjatkowy P.S. normalnie wiedzialam, ze to napiszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 09.07.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Sylwia - daj dobry przykład ! Chyba jeszcze nam swojej Gęby nie pokazywałaś P.S. ja na żywo tylko Maksia A Ty myślisz, że w avatarku to mam jakąś modelkę czy co żeby nie być gołosłowną, to świeżutkie z rana, jak dzieci wysłałam na obóz http://images25.fotosik.pl/22/3a3957b41a032bd0.jpg wciąż się zastanawiam jak to jest, że one są już takie duże a ja wciąż taka młoda ps. mam nadzieję, że ja też Was zobaczę, w tym roku się nie udało to liczę na przyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.07.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 P.S. normalnie wiedzialam, ze to napiszesz cieszę się że Cię nie zawiodłem pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 09.07.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 avatar się nie liczy A zdjęcie superowe...no rzeczywiscie duże te dzieci...to na pewno Twoje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.07.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Sylwia - daj dobry przykład ! Chyba jeszcze nam swojej Gęby nie pokazywałaś P.S. ja na żywo tylko Maksia A Ty myślisz, że w avatarku to mam jakąś modelkę czy co żeby nie być gołosłowną, to świeżutkie z rana, jak dzieci wysłałam na obóz http://images25.fotosik.pl/22/3a3957b41a032bd0.jpg wciąż się zastanawiam jak to jest, że one są już takie duże a ja wciąż taka młoda ps. mam nadzieję, że ja też Was zobaczę, w tym roku się nie udało to liczę na przyszły no i właśnie o to chodzi... no proszę jaka fajna babeczka z Ciebie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts