Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

G?by, g?by, dawajcie g?by...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Sie Ma ..dziewczynko

witaj chłopcze :wink:

Jasne, że się ma 8) :D

kuleczka

Myślałam, że Sell się wkleił, a tu lipa :roll:

Witaj SylviaW ;)

Miło zobaczyć twoją buźkę 8)

Z dzieciakami to mam tak samo.....

one takie duże, a ja taka młoda :D ;)

Witaj kuleczka mi też jest miło się tu pokazywać 8) a z dziećmi to wcale nie jest tak, że się pojawiły zbyt wcześnie... :lol:

SylviaW piekna z Ciebie kobieta. Jak mi sie podoba jak ktos ma taka lsniaca zdrowa cere.., :oops: bo ja troche szara jestem.., jak krolik :lol: (jea bez obrazy :wink: )... a w zyciu nie uwierze, ze masz takie duze dzieci!!! To na pewno dzieci siostry albo brata.... :D :wink:

SylviaW piekna z Ciebie kobieta. Jak mi sie podoba jak ktos ma taka lsniaca zdrowa cere.., :oops: bo ja troche szara jestem.., jak krolik :lol: (jea bez obrazy :wink: )... a w zyciu nie uwierze, ze masz takie duze dzieci!!! To na pewno dzieci siostry albo brata.... :D :wink:

ło matko skąd ta szarość :-? myślę, że to kwestia kosmetyków 8) lub co gorsza papierosów... jakby co możemy pogadać :wink:

och te moje córy, zawsze się muszę przez nie tłumaczyć :oops:

ps. a co z tymi pięknymi białymi króliczkami ? :D

no, nie pale i nigdy nie palilam, troche moze tez z niewyspania.., bo moje dziecko robi numery czasami..., to znaczy od czasu do czasu.., ale juz 13 lat... :lol:

A co do kosmetykow, to na pewno przyda mi sie szkola... :D wiem tylko tyle, ze istnieja... :lol: ups... :oops:

ale, nie,nie .., cos wrodzonego tez musi w tym byc.... :roll: Ty po prostu juz tak masz.., ze jestes piekna.... :wink:

no, nie pale i nigdy nie palilam, troche moze tez z niewyspania.., bo moje dziecko robi numery czasami..., to znaczy od czasu do czasu.., ale juz 13 lat... :lol:

A co do kosmetykow, to na pewno przyda mi sie szkola... :D wiem tylko tyle, ze istnieja... :lol: ups... :oops:

to jesteśmy bardzo blisko, moja starsza córcia ma 14 lat, a młodsze maleństwo 9 lat. To maleństwo jakoś tak rośnie bez opamiętania :roll:. W tym roku była u komunii, wyglądała jakbyśmy ją kilka lat przetrzymali :lol:

co do cery to zapraszam na priv, może uda mi się Ci coś doradzić 8)

i bardzo dziękuję za komplementy :D i chciałabym się zrewanżować, czy znajdę Cię na poprzednich stronach?

Sylwia - daj dobry przykład ! :D Chyba jeszcze nam swojej Gęby nie pokazywałaś 8)

P.S. ja na żywo tylko Maksia :D

A Ty myślisz, że w avatarku to mam jakąś modelkę czy co :wink: żeby nie być gołosłowną, to świeżutkie z rana, jak dzieci wysłałam na obóz

http://images25.fotosik.pl/22/3a3957b41a032bd0.jpg

wciąż się zastanawiam jak to jest, że one są już takie duże a ja wciąż taka młoda :lol:

ps. mam nadzieję, że ja też Was zobaczę, w tym roku się nie udało to liczę na przyszły :D

Duze te Twoje Chlopaki. :D

Ja rowniez bylem na "obozie" z kumplami. :p

http://img356.imageshack.us/img356/9854/p1010588ik4.jpg

http://img396.imageshack.us/img396/8632/p1010581pg9.jpg

Sylwia - daj dobry przykład ! :D Chyba jeszcze nam swojej Gęby nie pokazywałaś 8)

P.S. ja na żywo tylko Maksia :D

A Ty myślisz, że w avatarku to mam jakąś modelkę czy co :wink: żeby nie być gołosłowną, to świeżutkie z rana, jak dzieci wysłałam na obóz

wciąż się zastanawiam jak to jest, że one są już takie duże a ja wciąż taka młoda :lol:

ps. mam nadzieję, że ja też Was zobaczę, w tym roku się nie udało to liczę na przyszły :D

Duze te Twoje Chlopaki. :D

Ja rowniez bylem na "obozie" z kumplami. :p

http://img356.imageshack.us/img356/9854/p1010588ik4.jpg

http://img396.imageshack.us/img396/8632/p1010581pg9.jpg

Fajny ten Twój obóz, nie byłoby ciekawiej łowić z jakiegoś jachtu? (kutra w zależności od morza nad którym byłeś :D )

a moje dzieci to nie szkoci, że w spódnicach tylko dziewczyny :lol: :lol: