jabko 10.07.2007 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Cześć SylviaW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 10.07.2007 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 avatar się nie liczy A zdjęcie superowe...no rzeczywiscie duże te dzieci...to na pewno Twoje?? Z tymi dziećmi to chyba wina kurczaków, podobno pędzone na hormonach i potem się tak wyrasta kto to słyszał :lol: Cześć SylviaW cześć jabko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.07.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Sie Ma ..dziewczynko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.07.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Myślałam, że Sell się wkleił, a tu lipa Witaj SylviaW Miło zobaczyć twoją buźkę Z dzieciakami to mam tak samo..... one takie duże, a ja taka młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 10.07.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Sie Ma ..dziewczynko witaj chłopcze Jasne, że się ma kuleczka Myślałam, że Sell się wkleił, a tu lipa Witaj SylviaW Miło zobaczyć twoją buźkę Z dzieciakami to mam tak samo..... one takie duże, a ja taka młoda Witaj kuleczka mi też jest miło się tu pokazywać a z dziećmi to wcale nie jest tak, że się pojawiły zbyt wcześnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.07.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Myślałam, że Sell się wkleił, a tu lipa jak będzie konkurs na szreka to się wklejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.07.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Myślałam, że Sell się wkleił, a tu lipa jak będzie konkurs na szreka to się wklejem urzędującego w lodówce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.07.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 urzędującego w lodówce... tys- jest szynszyl czy królik ? bo nie wiem czy Cię ..w śmietanie czy wolnym ogniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.07.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 SylviaW piekna z Ciebie kobieta. Jak mi sie podoba jak ktos ma taka lsniaca zdrowa cere.., bo ja troche szara jestem.., jak krolik (jea bez obrazy )... a w zyciu nie uwierze, ze masz takie duze dzieci!!! To na pewno dzieci siostry albo brata.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.07.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 urzędującego w lodówce... tys- jest szynszyl czy królik ? bo nie wiem czy Cię ..w śmietanie czy wolnym ogniu na te sposoby królik nie skruszeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 10.07.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 SylviaW piekna z Ciebie kobieta. Jak mi sie podoba jak ktos ma taka lsniaca zdrowa cere.., bo ja troche szara jestem.., jak krolik (jea bez obrazy )... a w zyciu nie uwierze, ze masz takie duze dzieci!!! To na pewno dzieci siostry albo brata.... ło matko skąd ta szarość myślę, że to kwestia kosmetyków lub co gorsza papierosów... jakby co możemy pogadać och te moje córy, zawsze się muszę przez nie tłumaczyć ps. a co z tymi pięknymi białymi króliczkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.07.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 no, nie pale i nigdy nie palilam, troche moze tez z niewyspania.., bo moje dziecko robi numery czasami..., to znaczy od czasu do czasu.., ale juz 13 lat... A co do kosmetykow, to na pewno przyda mi sie szkola... wiem tylko tyle, ze istnieja... ups... ale, nie,nie .., cos wrodzonego tez musi w tym byc.... Ty po prostu juz tak masz.., ze jestes piekna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 10.07.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 no, nie pale i nigdy nie palilam, troche moze tez z niewyspania.., bo moje dziecko robi numery czasami..., to znaczy od czasu do czasu.., ale juz 13 lat... A co do kosmetykow, to na pewno przyda mi sie szkola... wiem tylko tyle, ze istnieja... ups... to jesteśmy bardzo blisko, moja starsza córcia ma 14 lat, a młodsze maleństwo 9 lat. To maleństwo jakoś tak rośnie bez opamiętania . W tym roku była u komunii, wyglądała jakbyśmy ją kilka lat przetrzymali co do cery to zapraszam na priv, może uda mi się Ci coś doradzić i bardzo dziękuję za komplementy i chciałabym się zrewanżować, czy znajdę Cię na poprzednich stronach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 10.07.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Sylwia - daj dobry przykład ! Chyba jeszcze nam swojej Gęby nie pokazywałaś P.S. ja na żywo tylko Maksia A Ty myślisz, że w avatarku to mam jakąś modelkę czy co żeby nie być gołosłowną, to świeżutkie z rana, jak dzieci wysłałam na obóz http://images25.fotosik.pl/22/3a3957b41a032bd0.jpg wciąż się zastanawiam jak to jest, że one są już takie duże a ja wciąż taka młoda ps. mam nadzieję, że ja też Was zobaczę, w tym roku się nie udało to liczę na przyszły Duze te Twoje Chlopaki. Ja rowniez bylem na "obozie" z kumplami. http://img356.imageshack.us/img356/9854/p1010588ik4.jpg http://img396.imageshack.us/img396/8632/p1010581pg9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 10.07.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Sylwia - daj dobry przykład ! Chyba jeszcze nam swojej Gęby nie pokazywałaś P.S. ja na żywo tylko Maksia A Ty myślisz, że w avatarku to mam jakąś modelkę czy co żeby nie być gołosłowną, to świeżutkie z rana, jak dzieci wysłałam na obóz wciąż się zastanawiam jak to jest, że one są już takie duże a ja wciąż taka młoda ps. mam nadzieję, że ja też Was zobaczę, w tym roku się nie udało to liczę na przyszły Duze te Twoje Chlopaki. Ja rowniez bylem na "obozie" z kumplami. http://img356.imageshack.us/img356/9854/p1010588ik4.jpg http://img396.imageshack.us/img396/8632/p1010581pg9.jpg Fajny ten Twój obóz, nie byłoby ciekawiej łowić z jakiegoś jachtu? (kutra w zależności od morza nad którym byłeś ) a moje dzieci to nie szkoci, że w spódnicach tylko dziewczyny :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 10.07.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 No, raczej nie - otwarty ocean, to co plyw jest glownie w zatokach. Jezdzimy co roku do wynajmowanego domku, 200m od brzegu . P.S ladne wyrosniete dziewczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 10.07.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 ocean no pięknie musi być masz fotkę z widokiem z okna tego domku? Chciałabym sobie trochę pomarzyć jadę jutro nad wodę ale Bałtycką i to tylko na 4 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 10.07.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 ocean no pięknie musi być masz fotkę z widokiem z okna tego domku? Chciałabym sobie trochę pomarzyć jadę jutro nad wodę ale Bałtycką i to tylko na 4 dni http://untitledname.com/wp-content/uploads/2006/02/bronx-faces-truck.jpg PS przyjemnego wypoczynku nad morzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 10.07.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 widok powalił mnie na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 10.07.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 widok powalił mnie na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts