Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

G?by, g?by, dawajcie g?by...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam po kilkudniowej przerwie :)

SylviaW ale z Ciebie fajna babeczka!! :) Normalnie podobasz mi się ;) :)

[/b]

dzięki kropeczka Ty też jesteś niezła laska, masz piękne włosy, do których ja nie mam cierpliwości :D A pomyśleć, że 9 lat temu też miałam długie blond włosy 8)

i jeszcze raz dzięki za kosztorys :wink:

Witam po kilkudniowej przerwie :)

SylviaW ale z Ciebie fajna babeczka!! :) Normalnie podobasz mi się ;) :)

[/b]

dzięki kropeczka Ty też jesteś niezła laska, masz piękne włosy, do których ja nie mam cierpliwości :D A pomyśleć, że 9 lat temu też miałam długie blond włosy 8)

i jeszcze raz dzięki za kosztorys :wink:

Niemożliwe.

Dlaczego zdecydowałaś się na obcięcie włosów?

Mnie się czasem śni, że ścinam włosy i to straszna trauma jest. Przynajmniej we śnie :roll:

Niemożliwe.

Dlaczego zdecydowałaś się na obcięcie włosów?

Mnie się czasem śni, że ścinam włosy i to straszna trauma jest. Przynajmniej we śnie :roll:

Straszenie mnie męczyły, musiałam nosić ciągle spięte bo przeszkadzały, najgorzej było w nocy, spałam też w warkoczu (małe dziecko) i odrzucając warkocz do tyłu uderzałam nim męża, w końcu miałam dość. Przyznam, że jak usłyszałam odgłos ścinania warkocza to miałam gęsią skórkę... całe życie długie włosy.

Teraz jestem tak zadowolona z długości i koloru, że nie przypuszczam, żebym coś jeszcze zmieniła :D

Ja tak sobie myślę, ze chyba nigdy nie zetnę włosów na krótko. Ja bym nie mogła na siebie patrzeć - to po pierwsze - a mąż by mnie zabił chyba - to po drugie :wink:

A na innych niektóre krótkie fryzurki mi się podobają - to dziwne...chyba mi po prostu krótkie włosy nie pasują :wink:

Przypomnial mi sie watek zielonookiej o ścięciu włosów... :)

ale jej pasowało i tak i tak :wink:

Jak mawia mój mąż - ślicznej dup.ce :) we wszystkim sśicznie) (zielonooka - sorry :):):)]

Ja z kolei zawsze miałam krótkie :) - i uwazam ze mi ładnie :wink:

Tak sobie próbuje siebie wyobrazieć w długich i ... nie. Mysle że z duża szkodą by to było.

Sa takie "typy" urody którym pasuja króciutkie (i takie którym długie)

acrobaleno - nie scinaj - wydaje mi się ze w długie to własnie twój typ :)

A ja do 20 roku życia miałam włosy za pas i tez sobie nie wyobrażałam ścięcia. Ale pewnego dnia poszłam i ściełam. Miałam dosyć codziennego mycia. Włosy były tak ciężkie, że byłam "przylizana". Teraz mam włosy do ramion i uważam, że mi w takich znaczniej lepiej :) A niebawem idę sciąć jeszcze krócej :) :)

A ja do 20 roku życia miałam włosy za pas i tez sobie nie wyobrażałam ścięcia. Ale pewnego dnia poszłam i ściełam. Miałam dosyć codziennego mycia. Włosy były tak ciężkie, że byłam "przylizana". Teraz mam włosy do ramion i uważam, że mi w takich znaczniej lepiej :) A niebawem idę sciąć jeszcze krócej :) :)

Oczywiście pokażesz się w nowej fryzurze :) :) :oops:

Oczywiście pokażesz się w nowej fryzurze :) :) :oops:

oczywiście :) Tobie andre zawsze :) :oops: :lol:

Wszystko fajnie, tylko ta smutna mina :D

ryby nie brały :roll:

może przynęta za słaba :wink:

Braly, ale bylem nastawiony na takie 15 do 20kg sztuka.

Przyneta byla dobra - nalapalem 2-a wiadra 5-cio galonowe zywca. :p

http://img370.imageshack.us/img370/4206/p1010636at9.jpg

PS tak prawde mowiac to, wolalbym glaskac bobra. 8)

mówisz masz :D

http://www.wigry.win.pl/bobry/bobr.jpg

tylko nie całuj, bo gryzie :wink:

Wyjatkowo ladne ujecie w rozkroczu natury :D , tylko wlosy ma takie jakby byly owiniete w gacie ze 2 dni. :p

Dobry i taki, darowanemu bobrowi w zeby sie nie..... 8)

mówisz masz :D

http://www.wigry.win.pl/bobry/bobr.jpg

tylko nie całuj, bo gryzie :wink:

Wyjatkowo ladne ujecie w rozkroczu natury :D , tylko wlosy ma takie jakby byly owiniete w gacie ze 2 dni. :p

Dobry i taki, darowanemu bobrowi w zeby sie nie..... 8)

ale piękniuś :) :) nosek w sam raz do całowania ;) :)