kuleczka 10.07.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Ja rowniez bylem na "obozie" z kumplami. http://img396.imageshack.us/img396/8632/p1010581pg9.jpg Fajnych masz kumpli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 10.07.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Witam po kilkudniowej przerwie SylviaW ale z Ciebie fajna babeczka!! Normalnie podobasz mi się [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 11.07.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Witam po kilkudniowej przerwie SylviaW ale z Ciebie fajna babeczka!! Normalnie podobasz mi się [/b] dzięki kropeczka Ty też jesteś niezła laska, masz piękne włosy, do których ja nie mam cierpliwości A pomyśleć, że 9 lat temu też miałam długie blond włosy i jeszcze raz dzięki za kosztorys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.07.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Witam po kilkudniowej przerwie SylviaW ale z Ciebie fajna babeczka!! Normalnie podobasz mi się [/b] dzięki kropeczka Ty też jesteś niezła laska, masz piękne włosy, do których ja nie mam cierpliwości A pomyśleć, że 9 lat temu też miałam długie blond włosy i jeszcze raz dzięki za kosztorys Niemożliwe. Dlaczego zdecydowałaś się na obcięcie włosów? Mnie się czasem śni, że ścinam włosy i to straszna trauma jest. Przynajmniej we śnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 11.07.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Niemożliwe. Dlaczego zdecydowałaś się na obcięcie włosów? Mnie się czasem śni, że ścinam włosy i to straszna trauma jest. Przynajmniej we śnie Straszenie mnie męczyły, musiałam nosić ciągle spięte bo przeszkadzały, najgorzej było w nocy, spałam też w warkoczu (małe dziecko) i odrzucając warkocz do tyłu uderzałam nim męża, w końcu miałam dość. Przyznam, że jak usłyszałam odgłos ścinania warkocza to miałam gęsią skórkę... całe życie długie włosy. Teraz jestem tak zadowolona z długości i koloru, że nie przypuszczam, żebym coś jeszcze zmieniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 11.07.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Ja tak sobie myślę, ze chyba nigdy nie zetnę włosów na krótko. Ja bym nie mogła na siebie patrzeć - to po pierwsze - a mąż by mnie zabił chyba - to po drugie A na innych niektóre krótkie fryzurki mi się podobają - to dziwne...chyba mi po prostu krótkie włosy nie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sheenaz 11.07.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Przypomnial mi sie watek zielonookiej o ścięciu włosów... ale jej pasowało i tak i tak Jak mawia mój mąż - ślicznej dup.ce we wszystkim sśicznie) (zielonooka - sorry :)] Ja z kolei zawsze miałam krótkie - i uwazam ze mi ładnie Tak sobie próbuje siebie wyobrazieć w długich i ... nie. Mysle że z duża szkodą by to było. Sa takie "typy" urody którym pasuja króciutkie (i takie którym długie) acrobaleno - nie scinaj - wydaje mi się ze w długie to własnie twój typ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 11.07.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 A ja do 20 roku życia miałam włosy za pas i tez sobie nie wyobrażałam ścięcia. Ale pewnego dnia poszłam i ściełam. Miałam dosyć codziennego mycia. Włosy były tak ciężkie, że byłam "przylizana". Teraz mam włosy do ramion i uważam, że mi w takich znaczniej lepiej A niebawem idę sciąć jeszcze krócej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.07.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 A ja do 20 roku życia miałam włosy za pas i tez sobie nie wyobrażałam ścięcia. Ale pewnego dnia poszłam i ściełam. Miałam dosyć codziennego mycia. Włosy były tak ciężkie, że byłam "przylizana". Teraz mam włosy do ramion i uważam, że mi w takich znaczniej lepiej A niebawem idę sciąć jeszcze krócej :) Oczywiście pokażesz się w nowej fryzurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 11.07.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 A ja do 20 roku życia miałam włosy za pas i tez sobie nie wyobrażałam ścięcia. Ale pewnego dnia poszłam i ściełam. Miałam dosyć codziennego mycia. Włosy były tak ciężkie, że byłam "przylizana". Teraz mam włosy do ramion i uważam, że mi w takich znaczniej lepiej A niebawem idę sciąć jeszcze krócej :) Oczywiście pokażesz się w nowej fryzurze oczywiście Tobie andre zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 11.07.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Ja rowniez bylem na "obozie" z kumplami. http://img396.imageshack.us/img396/8632/p1010581pg9.jpg Fajnych masz kumpli ...ale dzisiaj bez kumpli. http://img370.imageshack.us/img370/1539/p1010654ss5.jpg nawet zdjecia robilem sobie sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.07.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Wszystko fajnie, tylko ta smutna mina ryby nie brały może przynęta za słaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Wszystko fajnie, tylko ta smutna mina ryby nie brały może przynęta za słaba i coś taki żółty czyżby pod wiatr........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 11.07.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Wszystko fajnie, tylko ta smutna mina ryby nie brały może przynęta za słaba Braly, ale bylem nastawiony na takie 15 do 20kg sztuka. Przyneta byla dobra - nalapalem 2-a wiadra 5-cio galonowe zywca. http://img370.imageshack.us/img370/4206/p1010636at9.jpg PS tak prawde mowiac to, wolalbym glaskac bobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.07.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 PS tak prawde mowiac to, wolalbym glaskac bobra. mówisz masz http://www.wigry.win.pl/bobry/bobr.jpg tylko nie całuj, bo gryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 11.07.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 PS tak prawde mowiac to, wolalbym glaskac bobra. mówisz masz http://www.wigry.win.pl/bobry/bobr.jpg tylko nie całuj, bo gryzie Wyjatkowo ladne ujecie w rozkroczu natury , tylko wlosy ma takie jakby byly owiniete w gacie ze 2 dni. Dobry i taki, darowanemu bobrowi w zeby sie nie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.07.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Patrz, nawet nie zauważyłam tego rozkrocza ale usta ma tak ponętnie rozchylone zauważyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.07.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 ma sliczny nosek prawie jak wiadoma osoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 11.07.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 PS tak prawde mowiac to, wolalbym glaskac bobra. mówisz masz http://www.wigry.win.pl/bobry/bobr.jpg tylko nie całuj, bo gryzie Wyjatkowo ladne ujecie w rozkroczu natury , tylko wlosy ma takie jakby byly owiniete w gacie ze 2 dni. Dobry i taki, darowanemu bobrowi w zeby sie nie..... ale piękniuś :) nosek w sam raz do całowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.07.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Kropka, nie krępuj się rrmi, że niby kto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts