guścik 11.07.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 PS tak prawde mowiac to, wolalbym glaskac bobra. mówisz masz http://www.wigry.win.pl/bobry/bobr.jpg tylko nie całuj, bo gryzie Wyjatkowo ladne ujecie w rozkroczu natury , tylko wlosy ma takie jakby byly owiniete w gacie ze 2 dni. Dobry i taki, darowanemu bobrowi w zeby sie nie..... ale piękniuś :) nosek w sam raz do całowania Jakiego calowania - przecie widac , ze nosek przypalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 11.07.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 ale wargi ma wyjatkowo ladne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.07.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 rrmi, że niby kto??? Ty sie lepiej Kulka nawet w tej sprawie nie odzywaj Mowa o wielkiej guscikowej miosci ps.dobrze , ze przylatuje za miesiac , zdazy o tym zapomniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.07.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 rrmi, że niby kto??? Ty sie lepiej Kulka nawet w tej sprawie nie odzywaj Mowa o wielkiej guscikowej miosci ps.dobrze , ze przylatuje za miesiac , zdazy o tym zapomniec Teraz to mi ciekawość podkręciłaś do granic ale ok, nie pytam ps. a co jeśli nie zapomni.......kocówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 11.07.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Teraz to mi ciekawość podkręciłaś do granic ale ok, nie pytam ps. a co jeśli nie zapomni.......kocówa Tez jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.07.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 rrmi, że niby kto??? Ty sie lepiej Kulka nawet w tej sprawie nie odzywaj Mowa o wielkiej guscikowej miosci ps.dobrze , ze przylatuje za miesiac , zdazy o tym zapomniec O wielkiej miości się głośno nie mówi , ją sie po prostu w sercu nosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.07.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Pewnie nosi, widzialam ma taki maly woreczek wszykowany z jablonexu , to pewnie na ta miosc A ja sie glupia zastanawialam po co chlopu takie cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.07.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Pewnie nosi, widzialam ma taki maly woreczek wszykowany z jablonexu , to pewnie na ta miosc A ja sie glupia zastanawialam po co chlopu takie cos Ja zawsze myslałam że to na czarną godzinę A tu taki romantyzm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.07.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 znalazlam przypadkiem, wiec wklejam...... zdjecie paszportowe naszego jea http://www.pacynki.pl/k/zajac_p.jpg Nie prawdasz, ze ladny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.07.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 jaki śłodki mysiopysio a ti ti jea a ti ti....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.07.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 nie tylko z pasztortu to samo ma na swojej wizytowce p.s. jakby wpadla tutaj kasia ......widzisz ? widzisz gdzie on byl ? z Zelijka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.07.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 znalazlam przypadkiem, wiec wklejam...... zdjecie paszportowe naszego jea http://www.pacynki.pl/k/zajac_p.jpg Nie prawdasz, ze ladny? prawie jak z lusterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.07.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 jaki śłodki mysiopysio a ti ti jea a ti ti....... nie ciągnąć za uszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.07.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 nie tylko z pasztortu to samo ma na swojej wizytowce p.s. jakby wpadla tutaj kasia ......widzisz ? widzisz gdzie on byl ? z Zelijka nooo, tak fajnie mi było...drapanko i takie tam chyba, że to koza ozorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.07.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 nie tylko z pasztortu to samo ma na swojej wizytowce p.s. jakby wpadla tutaj kasia ......widzisz ? widzisz gdzie on byl ? z Zelijka No a skad bym ja inaczej na ten paszport niby wpadla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.07.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 nie tylko z pasztortu to samo ma na swojej wizytowce p.s. jakby wpadla tutaj kasia ......widzisz ? widzisz gdzie on byl ? z Zelijka No a skad bym ja inaczej na ten paszport niby wpadla? grzebalas mu w.....kieszeniach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.07.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 nie tylko z pasztortu to samo ma na swojej wizytowce p.s. jakby wpadla tutaj kasia ......widzisz ? widzisz gdzie on byl ? z Zelijka No a skad bym ja inaczej na ten paszport niby wpadla? grzebalas mu w.....kieszeniach ? froszka , dalej nie pytaj Bo draka się z tego zrobi A tak ....raz nie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.07.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 nie tylko z pasztortu to samo ma na swojej wizytowce p.s. jakby wpadla tutaj kasia ......widzisz ? widzisz gdzie on byl ? z Zelijka No a skad bym ja inaczej na ten paszport niby wpadla? grzebalas mu w.....kieszeniach ? froszka , dalej nie pytaj Bo draka się z tego zrobi A tak ....raz nie zawsze a o ktorych kieszeniach myslalas? chyba nie o tych , co ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.07.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 nie tylko z pasztortu to samo ma na swojej wizytowce p.s. jakby wpadla tutaj kasia ......widzisz ? widzisz gdzie on byl ? z Zelijka No a skad bym ja inaczej na ten paszport niby wpadla? grzebalas mu w.....kieszeniach ? froszka , dalej nie pytaj Bo draka się z tego zrobi A tak ....raz nie zawsze a o ktorych kieszeniach myslalas? chyba nie o tych , co ja Te o których myslałaś przezornie z Kaśką zaszyłyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.07.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 nie tylko z pasztortu to samo ma na swojej wizytowce p.s. jakby wpadla tutaj kasia ......widzisz ? widzisz gdzie on byl ? z Zelijka ZDRADA!!!!!!!!!!!!! ale poniekąd dobrze, że to Zelijka, a nie jakaś obca baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts