arcobaleno 12.07.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 ma sliczny nosek prawie jak wiadoma osoba hmmm...ciekawe czy dobrze myslę pamiętam chyba te czasy, ten nosek rzeczywiscie podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.07.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Laski wklejcie jakąś ładniutką buźkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.07.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Laski wklejcie jakąś ładniutką buźkę Taka może byc? http://i.wp.pl/a/f/jpeg/9635/oczy_330.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.07.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Verka, włosy rozjaśniłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.07.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Verka, włosy rozjaśniłaś To od słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.07.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Laski wklejcie jakąś ładniutką buźkę Jak nam dasz swoje to wkleimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.07.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Verka, włosy rozjaśniłaś To od słońca wiadomo, lato w tym roku dokucza. p.s. verunia Ty pikniejsza jestes od tej laluni//// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 13.07.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Verka, włosy rozjaśniłaś To od słońca wiadomo, lato w tym roku dokucza. p.s. verunia Ty pikniejsza jestes od tej laluni//// właśnie tak w ogóle, to dawno nie widziałam Veruni zdjęć... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.07.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 nie tylko z pasztortu to samo ma na swojej wizytowce p.s. jakby wpadla tutaj kasia ......widzisz ? widzisz gdzie on byl ? z Zelijka No a skad bym ja inaczej na ten paszport niby wpadla? grzebalas mu w.....kieszeniach ? froszka , dalej nie pytaj Bo draka się z tego zrobi A tak ....raz nie zawsze a o ktorych kieszeniach myslalas? chyba nie o tych , co ja Te o których myslałaś przezornie z Kaśką zaszyłyśmy Dementi!!! Żadnych kieszeni nie mam zaszytych a w kieszeniach mam węża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 14.07.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Verka, włosy rozjaśniłaś To od słońca wiadomo, lato w tym roku dokucza. p.s. verunia Ty pikniejsza jestes od tej laluni//// właśnie tak w ogóle, to dawno nie widziałam Veruni zdjęć... :) Przyłączam się do apelu kropeczki Verka,Verka ... Verka Zelijka a ja to byłem ... z pińcet razy już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 ja też juz byłam z pincet razy. Może niech jakieś nowe laski i nowe ciacha się pokazują Ogromnie jestem ciekawa jak wygląda np Zeljka, rrmi, wartownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.07.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 ja też juz byłam z pincet razy. Może niech jakieś nowe laski i nowe ciacha się pokazują Ogromnie jestem ciekawa jak wygląda np Zeljka, rrmi, wartownik popieram, popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.07.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 ja też juz byłam z pincet razy. Może niech jakieś nowe laski i nowe ciacha się pokazują Ogromnie jestem ciekawa jak wygląda np Zeljka, rrmi, wartownik popieram, popieram kasieńko.. jak tam postępy z samowyzwalaczem? :D zdjęcia zelijki mozna znalezc w relacjach z zeszłorocznego spotkania forumowego..hmmm a moze w tym z przed dwóch lat? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.07.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 ja też juz byłam z pincet razy. Może niech jakieś nowe laski i nowe ciacha się pokazują Ogromnie jestem ciekawa jak wygląda np Zeljka, rrmi, wartownik popieram, popieram kasieńko.. jak tam postępy z samowyzwalaczem? :D zdjęcia zelijki mozna znalezc w relacjach z zeszłorocznego spotkania forumowego..hmmm a moze w tym z przed dwóch lat? pozdrawiam m. maksiu, umówmy się tak: już bardzo niedługo jadę nad morze więc wkleję może jakieś wakacyjne zdjęcie, co??? bo na razie to z betonem walczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.07.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 ja też juz byłam z pincet razy. Może niech jakieś nowe laski i nowe ciacha się pokazują Ogromnie jestem ciekawa jak wygląda np Zeljka, rrmi, wartownik popieram, popieram kasieńko.. jak tam postępy z samowyzwalaczem? :D zdjęcia zelijki mozna znalezc w relacjach z zeszłorocznego spotkania forumowego..hmmm a moze w tym z przed dwóch lat? pozdrawiam m. maksiu, umówmy się tak: już bardzo niedługo jadę nad morze więc wkleję może jakieś wakacyjne zdjęcie, co??? bo na razie to z betonem walczę a w którą stronę nad to morze jedziesz? bo koło mnie tez mozna jechać nad morze :D czekam cierpliwe na wakacjyno-morskie zdjęcie(a) a z betonem nie ma co walczyc... beton jaki jest każdy widzi :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.07.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 a w którą stronę nad to morze jedziesz? bo koło mnie tez mozna jechać nad morze :D czekam cierpliwe na wakacjyno-morskie zdjęcie(a) a z betonem nie ma co walczyc... beton jaki jest każdy widzi :D pozdrawiam m. a w którą stronę ewentualnie miałabym jechać?? jedziemy na Słupsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.07.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 ja też juz byłam z pincet razy. Może niech jakieś nowe laski i nowe ciacha się pokazują Ogromnie jestem ciekawa jak wygląda np Zeljka, rrmi, wartownik Ja to sie boje , ze mnie ktos zauroczy Zeljka tu byla , a ja mialam przyjemnosc na zywo . Laska z Niej fajna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.07.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 ja też juz byłam z pincet razy. Może niech jakieś nowe laski i nowe ciacha się pokazują Ogromnie jestem ciekawa jak wygląda np Zeljka, rrmi, wartownik Ja to sie boje , ze mnie ktos zauroczy Zeljka tu byla , a ja mialam przyjemnosc na zywo . Laska z Niej fajna jest rrmi, nie ściemniaj zapodawaj fotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.07.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Ty sie Kasia uspokoj , nie mam akurat czerwonej wstazki , wiec nie moge sie sfotografowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.07.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Ty sie Kasia uspokoj , nie mam akurat czerwonej wstazki , wiec nie moge sie sfotografowac no i masz pożyczę ci, chesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts