rrmi 16.07.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Dobra powiem Ci w tajemnicy , ze bylam kilka dni temu u fryzjera i mam na glowie cos na ksztalt garnka ,wiec pytam : Po co mam straszyc ludzi? Konczmy wiec temat Tak na powaznie juz sie kiedys wklejalam . Byl taki fajny wewatek o zdradzie i tam sie dzialy nocami cuda dziwy , to byly fajne czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.07.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Dobra powiem Ci w tajemnicy , ze bylam kilka dni temu u fryzjera i mam na glowie cos na ksztalt garnka ,wiec pytam : Po co mam straszyc ludzi? Konczmy wiec temat Tak na powaznie juz sie kiedys wklejalam . Byl taki fajny wewatek o zdradzie i tam sie dzialy nocami cuda dziwy , to byly fajne czasy nawet selimm tam się pokazał Ale Ciebie rrmi nie widziałam wyślij mi na priva , plisssss na pewno cos tym garnkiem na głowie da sie zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.07.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Ty sie Kasia uspokoj , nie mam akurat czerwonej wstazki , wiec nie moge sie sfotografowac no i masz pożyczę ci, chesz?? Kasiu Ty też myślisz ,że wstążka pomaga? Gdyby chciała to by wkleiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.07.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Ty sie Kasia uspokoj , nie mam akurat czerwonej wstazki , wiec nie moge sie sfotografowac no i masz pożyczę ci, chesz?? Kasiu Ty też myślisz ,że wstążka pomaga? Gdyby chciała to by wkleiła NS, ja jestem blond, ale farbowana a wstążek to nawet własnym dzieciom nie wiązałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.07.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Ty sie Kasia uspokoj , nie mam akurat czerwonej wstazki , wiec nie moge sie sfotografowac no i masz pożyczę ci, chesz?? Kasiu Ty też myślisz ,że wstążka pomaga? Gdyby chciała to by wkleiła NS, ja jestem blond, ale farbowana a wstążek to nawet własnym dzieciom nie wiązałam jasna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.07.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 jasna sprawa jak blond to tylko jasna PS. a gdzie ty byłeś jak cię nie było???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.07.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 jasna sprawa jak blond to tylko jasna PS. a gdzie ty byłeś jak cię nie było???? choć Ty jedna pamietasz o mnie ,to miłe.Mały urlopik na jeziorkiem. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.07.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 jasna sprawa jak blond to tylko jasna PS. a gdzie ty byłeś jak cię nie było???? choć Ty jedna pamietasz o mnie ,to miłe.Mały urlopik na jeziorkiem. pzdr. no ba, martwiłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.07.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Hej chcialam sie pochwalić że już nie mam grzywki ani garnka na głowie (ukłony dla rrmi [ nie ma fotek bo ns mnie wkurzył ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.07.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 ale powiedz mi kobieto, why ty płaczesz????????? a zdjęcia są piękne, z samowyzwalacza???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.07.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Kurna Zielona , no ja ten tego , na zywo ladniejsza jestes Ale juz Ci mowilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.07.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Kurna Zielona , no ja ten tego , na zywo ladniejsza jestes Ale juz Ci mowilam rrmi - nagrałam cie wtedy i sobie co dziennie mniej wiecej 10 x puszczam ten tekst kusi mnie zeby sie rozjasnic ciut - no ale nie wiem kaska maciej - aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.07.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 rrmi - nagrałam cie wtedy i sobie co dziennie mniej wiecej 10 x puszczam ten tekst pocaluj mnie w nos , powaznie? Rozjasnj , bedziesz fajniewygladala Ja juz sie jakos przyzwyczailam do garnka, ale co sie musze upindrzyc jak w ludzi ide to tylko ja wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.07.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Zielonooka ale Tobie wlosy szybko rosna! To juz takie dlugie masz?! Mi by to zajelo z dwa lata... Ta pierwsza fotka, przecudna.... Aj, jak to pieknie byc mlodym i mlodo byc pieknym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.07.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Hej chcialam sie pochwalić że już nie mam grzywki ani garnka na głowie (ukłony dla rrmi ) ale postraszyć zawsze mogę http://images27.fotosik.pl/29/dabb5c3874a2d2db.jpg długośc kłaków jak na fotce ... czekam az urosną! http://images27.fotosik.pl/29/0d6668e88b8af184.jpg piękna kobieta piękne, klimatyczne foty super Zielona, pewnie, że rozjaśniaj, jak Ci się nie spodoba, to zawsze możesz przyciemnić. Tylko już potem nie rozjaśniaj ponownie, bo mogą odpaść .....chociaż ja tak zrobiłam i żyję ale co się namęczę z maskami i odżywkami to moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.07.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Zelijka - sa akurat do ramion - moze na tej fotce przez takie pochylenie glowy wydaja sie dluzsze (ale tak - szybko mi rosna ) inna rzecz ze ponad pol roku minelo o ile sobie przypomne kulka - ja bym rozjasnila ale wlasnie przez fakt szybkiego rosniecia i to ze naturalne mam nawet ciemniejsze niz widoczne - musialabym sie ciapciac to farba min co 2 tyg (odrosty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.07.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Zielonooka, to bylo wczoraj i to takie krotkie, calkowicie a teraz taka szopa i do ramion!!!! Zdradz co Ty jes, ze tak Ci to idzie..., no bo, cos musi byc z odzywiania.., czy to moze szczescie?? Aha, no i kto Ci zawsze takie piekne fotki robi? cudowne po prostu, az zal patrzec.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.07.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 kulka - ja bym rozjasnila ale wlasnie przez fakt szybkiego rosniecia i to ze naturalne mam nawet ciemniejsze niz widoczne - musialabym sie ciapciac to farba min co 2 tyg (odrosty) jeśli zrobisz delikatny blejaż, ale taki słoneczny, nie jak zebra w czarno-białe pasy , to wystarczy co 4 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.07.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Zielonooka, to bylo wczoraj i to takie krotkie, calkowicie a teraz taka szopa i do ramion!!!! Zdradz co Ty jes, ze tak Ci to idzie..., no bo, cos musi byc z odzywiania.., czy to moze szczescie?? Aha, no i kto Ci zawsze takie piekne fotki robi? cudowne po prostu, az zal patrzec.... Sam...robi, znaczy sie wyzwalacz czy siakoś taki Zielona, noooo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.07.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 I tam, do wyzwalacza sie baba tak nie usmiecha.., patrz Ty Kjuik na te oczy! Czy to sie oczenta tak swieca na jakis tam wyzwalacz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts