jea 17.07.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 No ja jej tych fotek nie trzaskałem ale ten Sam...Wyzwalacz, to z królikowatych chiba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.07.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Tez mysle, ze to ten Sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.07.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Już rozpracowałam tego Sama co to u mnie w aparacie siedzi tylko Zieloniej to tak siakoś ładniej te zdjęcia robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.07.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Zielonooka, to bylo wczoraj i to takie krotkie, calkowicie a teraz taka szopa i do ramion!!!! Zdradz co Ty jes, ze tak Ci to idzie..., no bo, cos musi byc z odzywiania.., czy to moze szczescie?? Aha, no i kto Ci zawsze takie piekne fotki robi? cudowne po prostu, az zal patrzec.... Zeljka masz racje (jak zwykle).To jet niemożliwe....z ludzika lego(chyba sie nie obrazi zielonooka) znowu takie cudo ... .Chcesz ,żeby mnie znowu serducho bolało...mało wycierpiałem??? Żmijko powiedz ,że to zdjęcia z dawien dawna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.07.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 ja też juz byłam z pincet razy. Może niech jakieś nowe laski i nowe ciacha się pokazują Ogromnie jestem ciekawa jak wygląda np Zeljka, rrmi, wartownik O to,to,to... też się ostatnio zastanawiałem nad Wartownikiem, ale jak Go znam to walnie Nam tu jakiś fotomontaż Dodałbym do listy jeszcze Selima, ale Jego to się chyba nie da namówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.07.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 To jest niemożliwe.... (...) powiedz ,że to zdjęcia z dawien dawna? Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie -przypominam uprzejmie koledze, że za niewiarę w prawdziwosc moich słów i sugestie że "coś" jest niemozliwe - grozi dozywotni ban personalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.07.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Nie strasz, nie strasz!!! Oj,oj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.07.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Nie strasz, nie strasz!!! Oj,oj!!! czemu nie? ja lubie go straszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.07.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 To jest niemożliwe.... (...) powiedz ,że to zdjęcia z dawien dawna? Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie -przypominam uprzejmie koledze, że za niewiarę w prawdziwosc moich słów i sugestie że "coś" jest niemozliwe - grozi dozywotni ban personalny Mów co chcesz i tak Ci nie wierze.A banik personalny może być bo to i tak juz nie od tej samej zielonookiej. .Nie ma lepszego sposobu pobudzania dobroci w ludziach, niż traktowanie ich tak, jakby już byli dobrymi. Radbruch Gustaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.07.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Nie strasz, nie strasz!!! Oj,oj!!! Duchu nie masz wrażenia ,że czasami to nie jest ta osoba za ,którą sie podaje? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.07.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Nie strasz, nie strasz!!! Oj,oj!!! Duchu nie masz wrażenia ,że czasami to nie jest ta osoba za ,którą sie podaje? pzdr. Caly czas mam takie wrazenie, bo co "przyjdzie" to piekniejsza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.07.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Nie strasz, nie strasz!!! Oj,oj!!! Duchu nie masz wrażenia ,że czasami to nie jest ta osoba za ,którą sie podaje? pzdr. Caly czas mam takie wrazenie, bo co "przyjdzie" to piekniejsza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.07.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Nie strasz, nie strasz!!! Oj,oj!!! Duchu nie masz wrażenia ,że czasami to nie jest ta osoba za ,którą sie podaje? pzdr. Drogi ns- schizofrenie paraoidalna i weszenie spiskowej teori dziejów to sie leczy - owszem - ale moze nie na forum Co do prawdziwosci mojej skromnej osoby - tak sie składa ze na forum jest pare osob ktore znaja mnie "prywatnie" (a niektóre - łacznie z Redakcja Muratora równiez od strony "zawodowej" ) i nie tylko wirtualnie ale i w realnym swiecie [ czego o twojej osobie powiedziec nie mozna - slynne "przyjade/nie przyjade na zlot " ] I jakos nie maja problemu ze stwierdzeniem ze ja to ja - a juz na pewno nie jak wyglądam Ty masz taki problem - no cóz - jakos specjalnie mnie to ani ziebi ani grzeje. Mam natomiast ogromna nadzieje ze sie wreszcie ode mnie - elegancko mówiac - odchromolisz . W kazdym razie - nie zależnie czy ty sie masz zamiar uszanowac mojego prywatnego bana - z mojej strony jest to absolutnie ostatnie zdanie skierowane do Twojej osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.07.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Nie strasz, nie strasz!!! Oj,oj!!! Duchu nie masz wrażenia ,że czasami to nie jest ta osoba za ,którą sie podaje? pzdr. Drogi ns- schizofrenie paraoidalna i weszenie spiskowej teori dziejów to sie leczy - owszem - ale moze nie na forum Co do prawdziwosci mojej skromnej osoby - tak sie składa ze na forum jest pare osob ktore znaja mnie "prywatnie" (a niektóre - łacznie z Redakcja Muratora równiez od strony "zawodowej" ) i nie tylko wirtualnie ale i w realnym swiecie [ czego o twojej osobie powiedziec nie mozna - slynne "przyjade/nie przyjade na zlot " ] I jakos nie maja problemu ze stwierdzeniem ze ja to ja - a juz na pewno nie jak wyglądam Ty masz taki problem - no cóz - jakos specjalnie mnie to ani ziebi ani grzeje. Mam natomiast ogromna nadzieje ze sie wreszcie ode mnie - elegancko mówiac - odchromolisz . W kazdym razie - nie zależnie czy ty sie masz zamiar uszanowac mojego prywatnego bana - z mojej strony jest to absolutnie ostatnie zdanie skierowane do Twojej osoby. Po co sie tak unosisz Nie chciałem Cie obrażać tak jak Ty to niniejszym uczyniłaś. Od żartu krok tylko do waśni i gniewu. Horacy ......czego nie zrozumiałaś.... elegancko mówiac - odchromolisz . bardzo szybko booooo: Od kwiatu żąda się zapachu, od człowieka uprzejmości.. serdecznie Cie żegnam żmijko. p.s .......czego o twojej osobie powiedziec nie mozna - slynne "przyjade/nie przyjade na zlot "... A to to nie wiem po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.07.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Zielona, powiedzieć, nie powiedzieć....powiedzieć, nie powiedzieć, powiedzieć: "a nie mówiłam" szkoda, że usunęłaś fotki piękne były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.07.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Zielona, powiedzieć, nie powiedzieć....powiedzieć, nie powiedzieć, powiedzieć: "a nie mówiłam" szkoda, że usunęłaś fotki piękne były mogę tylko podpisać się pod wypowiedzią Kuleczki.. szkoda.. bo naprawdę fotki były śliczne. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.07.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Co do prawdziwosci mojej skromnej osoby - tak sie składa ze na forum jest pare osob ktore znaja mnie "prywatnie" (a niektóre - łacznie z Redakcja Muratora równiez od strony "zawodowej" ja,to sypialniowo ją znam wszystko fajnie ,ale drapać paskuda za bardzo nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.07.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Co do prawdziwosci mojej skromnej osoby - tak sie składa ze na forum jest pare osob ktore znaja mnie "prywatnie" (a niektóre - łacznie z Redakcja Muratora równiez od strony "zawodowej" ja,to sypialniowo ją znam wszystko fajnie ,ale drapać paskuda za bardzo nie chce selek, ładne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.07.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Co do prawdziwosci mojej skromnej osoby - tak sie składa ze na forum jest pare osob ktore znaja mnie "prywatnie" (a niektóre - łacznie z Redakcja Muratora równiez od strony "zawodowej" ja,to sypialniowo ją znam wszystko fajnie ,ale drapać paskuda za bardzo nie chce pamiętaj...Kobieta zawsze dopnie swego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.07.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 selek, ładne rzeczy w ryja dawno -nie dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts