Żelka 18.07.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Oj, Zielonooka, Zielonooka!!!! I cus Ty kobito tutaj mądrego narobiła. Nakrzyczałaś na ns –a biednego, który Cię uwielbia (wszyscy wiedza, wiec mogę powiedzieć ) ... No i niby za co, za to, ze wątpi w Twoja prawdziwość... Kobito, ja Cię widziałam na żywo (na spotkaniu Muratora) i tez w to wątpię cały czas... No bo jak można uwierzyć, ze takie piękno jest prawdziwe? Jak można zobaczyć ten kolor oczu i potem żyć z tym jakby to było normalne... Ty się jeno tu nam nie złość, a się pojednaj z ns-em.., bo złość urodzie szkodzi a i ns będzie tera nieszczęśliwy chodził .., a nie o to chodzi... Posłuchaj Ty mnie ten jeden raz.., no bo, nóź widelec, może tym razem mam racje... Nie gniewajta się, nie gniewajta.., piknosci Ty nasza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.07.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 ja,to sypialniowo ją znam wszystko fajnie ,ale drapać paskuda za bardzo nie chce Selimm!!! chciałam cie w piętę drapac to mówiłeś że masz gilgotki daj mi drugą szansę !!!! kulka - nie badz zazdrosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.07.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 ja,to sypialniowo ją znam wszystko fajnie ,ale drapać paskuda za bardzo nie chce erotoman -gawedziarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.07.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Zelijko - cala sytuacja ktora TY znasz jest tylko "czubkiem góry lodowej" i naprawde gdyby to byl 1 głupi wpis to by mnie nie zdenerwowal. Wiec - z cala sympata do Ciebie - apele pozostaja plonne :) I proponuje zakonczyc temat A koleżanka kuleczka jest proszona o przywrocenie watkowi "gęby" jego dawna formę - poprzez wklejenie swojej fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.07.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Zielonooka, dla mnie nie ma sprawy. A Kulka masz racje, moze wkleic swoja gebusie, albo nogi, bo tez ladne ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.07.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 P A Kulka masz racje, moze wkleic swoja gebusie, albo nogi, bo tez ladne ma. Ok ...ale znów będe zazdrosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.07.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 P A Kulka masz racje, moze wkleic swoja gebusie, albo nogi, bo tez ladne ma. Ok ...ale znów będe zazdrosna sprawiedliwość być musi myślisz, że co, że ja Twojego tet a te z Selimmem to nie ten tego no j Jeśli zaś o wierzchołek idzie, to wierz mi Zeljko, zaznałam ja też tego czubka (góry lodowej ofkors) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 18.07.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Kocham nogi, oczywiscie te ladne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.07.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Na czubkach i gorach lodowych to ja sie nie znam, ale nogi Kulki widzialam i wiem co mowie.... Nie moglam spac przez trzy dni z zazdrosci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 18.07.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Na czubkach i gorach lodowych to ja sie nie znam, ale nogi Kulki widzialam i wiem co mowie.... Nie moglam spac przez trzy dni z zazdrosci.... Mnie trzyma do dzisiaj. Pozdrawiam i caluje stopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.07.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Zeljko, od dziś obiecuję, że nie skalam już tego forum swoimi nogami poza tym, Ty mnie lepiej nie denerwuj, bo ja widziałam Twoje nóżki na takiej ładnej fotce i co jak co, ale nogi to masz naprawdę do samej ziemi Q, my też Cię całujemy z Zeljką, mozemy nawet poudawać czarnowłose Japonki, chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 18.07.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Zeljko, od dziś obiecuję, że nie skalam już tego forum swoimi nogami poza tym, Ty mnie lepiej nie denerwuj, bo ja widziałam Twoje nóżki na takiej ładnej fotce i co jak co, ale nogi to masz naprawdę do samej ziemi Q, my też Cię całujemy z Zeljką, mozemy nawet poudawać czarnowłose Japonki, chcesz? pewnieeeeeeee!!!!!!! PS a czy trzeba je troche porozbijac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.07.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Zeljko, od dziś obiecuję, że nie skalam już tego forum swoimi nogami poza tym, Ty mnie lepiej nie denerwuj, bo ja widziałam Twoje nóżki na takiej ładnej fotce i co jak co, ale nogi to masz naprawdę do samej ziemi Q, my też Cię całujemy z Zeljką, mozemy nawet poudawać czarnowłose Japonki, chcesz? pewnieeeeeeee!!!!!!! PS a czy trzeba je troche porozbijac? pewnie, jeśli już tak pytasz bez pardonu możemy się porozbijać............jakąś fajną furą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 18.07.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Zeljko, od dziś obiecuję, że nie skalam już tego forum swoimi nogami poza tym, Ty mnie lepiej nie denerwuj, bo ja widziałam Twoje nóżki na takiej ładnej fotce i co jak co, ale nogi to masz naprawdę do samej ziemi Q, my też Cię całujemy z Zeljką, mozemy nawet poudawać czarnowłose Japonki, chcesz? pewnieeeeeeee!!!!!!! PS a czy trzeba je troche porozbijac? pewnie, jeśli już tak pytasz bez pardonu możemy się porozbijać............jakąś fajną furą Wchodze w to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.07.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 http://www.wymiot88.ovh.org/fotki/furmanka_fotolog.jpg Szerokiej drogi Gusick pamietaj o filmie My mamy jeden Twoj , biedny do Polski na wycieczke przyjchal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 18.07.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 http://www.wymiot88.ovh.org/fotki/furmanka_fotolog.jpg Szerokiej drogi Gusick pamietaj o filmie My mamy jeden Twoj , biedny do Polski na wycieczke przyjchal OK. PS Ten w moro to niktspecjalny, jak na ryby jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 19.07.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 No tak... jak zwykle ominęły mnie najciekawsze rzeczy Zielonooka może wrzucisz raz jeszcze fotki? Ja nie wiem jak wyglądasz Kulka a Ty nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.07.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 A kto cycki ?? .......... yyy ... znaczy ten ... gębę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.07.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 jabko, dla Ciebie specjalnie cycki kurze http://polishtrade.pl/images.upload/248_filet_z_kurczat.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 19.07.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Kulka padnę Niesamowita jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts