świercz1719500624 25.07.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 editta - w Twoim avatraku jest Henry Rollins? Trochę jakby podobny... no idea. anonimowy, przystojny, osobisty anioł stróż eeee jabko co tam żonka, ja bym jeszcze świercza pooglądała kobietki co wy na to??? świercz czy żonka? no mosz juz swojego ideała w avatarze a ja szery chudy człowieczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 25.07.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 avatarek mogę zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.07.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 ... osób trzecich nie mieszam w umowy dwustronne to jak fifty-fifty...?[/color] ... acrobaleno to nie osoba trzecia To moja forumowa żonka fifty fifty = fotka seksownej acro za fotkę żonki świercza heh - patrzcie czego ja się tu dowiaduję Niech no tylko Kaśka z Verką to zobaczą Będzie dym jak nic - ja lepiej spadam... ...narządził, narządził i mysli, że się wymiga jak ja go dorwę, to zbiję na kwaśne jabłko Tylko ogonek zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.07.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 qurka chcialam cos wkleic ale mi sie nie udaje... to moja najlepsza przyjaciolka. zgodzila sie aby postac tu z pol dnia.., ale nie dluzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 25.07.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Zeljka - fajna ta Twoja psiapsóła Zostaw ją na zawsze, przyniesiemy krzesełko, żeby sobie usiadła od czasu do czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.07.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 A jak ja znam.., Ona to wolala by fotel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.07.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 A jak ja znam.., Ona to wolala by fotel. damy jej specjalne lozko nawet fajna babka z niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.07.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Lozko nie potrzebnie, bo jak ja znam, to do obcego sie nie laduje. p.s.o rane dopiero teraz widzie, ide poprawic na "o" zamkniete... Nie wiem czy sie wstidzic, bo to i tak nie pomaga, nigdy sie nie naucze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.07.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Lozko nie potrzebnie, bo jak ja znam, to do obcego sie nie laduje. p.s.o rane dopiero teraz widzie, ide poprawic na "o" zamkniete... Nie wiem czy sie wstidzic, bo to i tak nie pomaga, nigdy sie nie naucze... przeciez to twoja osobista psiapsiolka , wiec mozesz ja nazywac jak chcesz nie denerwuj sie zlosc pieknosci szkodzi a lozko nie obce tylko nasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.07.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Co, chcesz powiedziec,ze wszystkie lozka sa nasze?! p.s. klawiature mi synek "naprawil" (bo tu nie ma "ó, u") i spacji czasami nie robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.07.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Co, chcesz powiedziec,ze wszystkie lozka sa nasze?! p.s. klawiature mi synek "naprawil" (bo tu nie ma "ó, u") i spacji czasami nie robi... no , jakby to powiedziec .... ...... przyjaciolki naszych przyjaciolek sa naszymi przyjaciolkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.07.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 25.07.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 przyjaciolki naszych przyjaciolek sa naszymi przyjaciolkami o to, to ! Bardzo dobrze powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 25.07.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Zelijka witamy Twoją przyjaciółkę ale z chęciąobejrzelibyśmy Ciebie ponownie w jakiejś innej odsłonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.07.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 I sie wydalo.... Jabko, tamta to ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 25.07.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 co się miało wydać - wszystko było jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 25.07.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Dobry wieczór http://arekr.republika.pl/Murator/IMGP2126.JPG No takie wejście to mi się podoba! Witaj arek Panowie, bierzcie przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 25.07.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 acrobaleno to nie osoba trzecia To moja forumowa żonka No piękna zdrada jabko A już myślałam... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.07.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 ... osób trzecich nie mieszam w umowy dwustronne to jak fifty-fifty...?[/color] ... acrobaleno to nie osoba trzecia To moja forumowa żonka fifty fifty = fotka seksownej acro za fotkę żonki świercza heh - patrzcie czego ja się tu dowiaduję Niech no tylko Kaśka z Verką to zobaczą Będzie dym jak nic - ja lepiej spadam... ...narządził, narządził i mysli, że się wymiga jak ja go dorwę, to zbiję na kwaśne jabłko Tylko ogonek zostanie Verunia, czujesz????? no nieee, lanie mu się należy, a ogonek to moe rzeczywiście dla potomności zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 25.07.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Co to za Jabko jak nie ma ogonka w avatarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts