Gość 25.07.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Co to za Jabko jak nie ma ogonka w avatarku cuś tam małego wystaje chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.07.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Zeljka ty ładna jesteś przecież , czemu tak marudziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.07.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Hej, hej, dawno mnie tu nie było Niedługo się wkleję Pozdrawiam dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.07.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Dziś tylko kawałeczek http://piotrala.republika.pl/dolek_avat.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 25.07.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 dajcie spokój.... do tego te porówania... wybrałem najlepsze zdjęcie, reszta to płacz i zgrzytanie zębami No nie jedna chciałaby tego zgrzytania posłuchać Już widzę kto mi o "edytorze" napisał...... fiu, fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.07.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Zeljka ty ładna jesteś przecież , czemu tak marudziłaś Ja jestem sympatyczna. Ladna to jest Kropeczka, Zielonooka.., ktos taki z niecodzienna uroda... Ale nie marudze, jestem zadowolona z tego co mam i doceniam to czego nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 26.07.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Zelijka chcesz powiedziec że kropeczka i zielonooka nie są sympatyczne ?? A podstępna z Ciebie bestia. Muszę szczerze przyznać ze przeczytałem że przyjaciółka i nawet nie przyglądałem się fotce (na stare lata wzrok słaby więc jak nie przylepie gał do monitora to nic nie widze ) Ale teraz faktycznie jak sie przyglądnę tamtej fotce z kostkami i tej to stwierdzam że to Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.07.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 He,he dla mnie sympatyczny jest ten kto jest miły i przy dłuższym poznaniu zyskuje.., ale na pierwszy rzut oka, nikt specjalnie się nie zachwyca ani na ulicy głowy za tym kimś nie lecą.... Za ładnym natomiast głowy lecą, na ulicy i wszędzie.., bo taki ktoś przyciąga wzrok..., no i zbiera ochy i achy.... Ja nie zbieram i specjalnie mnie nikt nie zauważa, no chyba, ze noga tupnę i powiem.., ja tu tez jestem... O to dla wyjaśnienia i aby Kropeczka i Zielonooka się nie obraziły na mnie.., hehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 26.07.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 To ja też sobie fejsa wrzucę - a co: Tak więc to ja : śliczny moherowy berecik wtedy miałem ...... ( a i proszę nie insynuować że niby tu kupkę robię ) http://www.albumik.pl/albumy/secam/fundamenty/1111934125600.jpg Tu poniżej też ja tylko jakieś "2-3" lata później http://www.albumik.pl/albumy/secam/fundamenty/1111944125600.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 26.07.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Zeljka ja się przyjrzałam Twojej fotce i stwierdzam, że jesteś świetną laską z bardzooo ładną buźką ! A do tego bardzo sympatyczną Więc dobrze, źe nie marudzisz, bo nie masz powodów Na pewno już nie jeden facet przygrzał w słup oglądając się z Toba Witaj secam Ciekawe fotki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.07.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Milo mi, ze zdjecie wyszlo dobrze. p.s.Ide robic torta bo moj synek jutro ma urodzinki - 13. Ciasto juz mam upieczone, teraz reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 26.07.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Milo mi, ze zdjecie wyszlo dobrze. p.s.Ide robic torta bo moj synek jutro ma urodzinki - 13. Ciasto juz mam upieczone, teraz reszta. ...daj kawałek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 26.07.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Milo mi, ze zdjecie wyszlo dobrze. p.s.Ide robic torta bo moj synek jutro ma urodzinki - 13. Ciasto juz mam upieczone, teraz reszta. ...daj kawałek ... ja też poprosze kawałek tak na poprawę humoru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 26.07.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 ... ja też poprosze kawałek tak na poprawę humoru... Może da chociaż jednego na pół Zjemy jak pluto z plutową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.07.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 ... ja też poprosze kawałek tak na poprawę humoru... Może da chociaż jednego na pół Zjemy jak pluto z plutową Sio łakomczuchy Wątek kulinarny piętro niżej , wątek o odchudzaniu dwa piętra niżej Tu się wkleja a nie obżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 26.07.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 A gdzies Ty była mój Ty wodniku-teletubisiu jak Cie nie było ? A jak już zajrzałaś to może wkleisz siakąś fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 26.07.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Zeljka ja to spóźniony zapłon mam. znów przegapiłam twoja fotkę (...) eeee jabko co tam żonka, ja bym jeszcze świercza pooglądała kobietki co wy na to??? świercz czy żonka? i co nikt mnie nie wspiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 26.07.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 ... ja też poprosze kawałek tak na poprawę humoru... Może da chociaż jednego na pół Zjemy jak pluto z plutową No nie wiem, czy się podzielę W końcu zdrada to zdrada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 26.07.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Zeljka ja to spóźniony zapłon mam. znów przegapiłam twoja fotkę (...) eeee jabko co tam żonka, ja bym jeszcze świercza pooglądała kobietki co wy na to??? świercz czy żonka? i co nikt mnie nie wspiera? ja wspierammmm świercz!!!! miejmy nadzieję, że w końcu ulegnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.07.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Zeljka ja to spóźniony zapłon mam. znów przegapiłam twoja fotkę (...) eeee jabko co tam żonka, ja bym jeszcze świercza pooglądała kobietki co wy na to??? świercz czy żonka? i co nikt mnie nie wspiera? żonka :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts