stukpuk 26.07.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Witam wszystkich nowych!!!!!!!!! Widze nowe "'mordki"' na naszym forum! Mam nadzieje ze jeszcze mnie ktos pamieta i czasem zagladacie na czata! pewnie, ze pamietamy A jak tam z czatem?????? Dalej kuleje????????? Czy czeka mnie znowu reanimacja czacika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.07.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Dziala dziala tylko cos sotatnio nie ma tam nikogo. Przynajmniej jak ja zagladam. Jak sie pracuje i zyje w Holandii? Tesknisz troche za domem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.07.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 To pozdrawiam wlascicielke usmiechu, przekaz, ze mocno zazdraszczam tego piekna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.07.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Dziala dziala tylko cos sotatnio nie ma tam nikogo. Przynajmniej jak ja zagladam. Jak sie pracuje i zyje w Holandii? Tesknisz troche za domem? Super!!!! Tylko ta pogoda w kratke!!!!!! Ale tesknie juz troszke! Tylko kasa nas tu trzyma! Ale jeszcze tylko 10 tygodni!!!!!!!!!!!!!!Pozdró wszystkich ode mnie na czacie! NAjbardziej chyba tesknie za kotem Gwidonem i forum muratorka i za ludzmi z forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.07.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Trzymaj sie i zarabiaj a potem domek bedziemy podziwiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.07.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Dziala dziala tylko cos sotatnio nie ma tam nikogo. Przynajmniej jak ja zagladam. Jak sie pracuje i zyje w Holandii? Tesknisz troche za domem? Super!!!! Tylko ta pogoda w kratke!!!!!! Ale tesknie juz troszke! Tylko kasa nas tu trzyma! Ale jeszcze tylko 10 tygodni!!!!!!!!!!!!!!Pozdró wszystkich ode mnie na czacie! NAjbardziej chyba tesknie za kotem Gwidonem i forum muratorka i za ludzmi z forum! Ej Ty na obczyznie To znaczy ze za mna tez tesknisz tadam! Pozdrawiam 10 tyg to pikus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 26.07.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 (...będę cicho siedział to może zapomną) świercz nie licz na to!!! :) kropeczka rozumiem, że to głos na konto świercza Witam wszystkich nowych!!!!!!!!! Widze nowe "'mordki"' na naszym forum! Mam nadzieje ze jeszcze mnie ktos pamieta i czasem zagladacie na czata! wszyscy zapomnieli, wklej gębę dla przypomnienia pozdrowienia Zeljka ta fotka się nie liczy!!!!! poszukaj ze zbliżeniem, chcę ten piekny uśmiech zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 26.07.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Hej stukpuk! Dawno Cię nie było, oj daaawno...fajnie, ze się odezwałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sheenaz 26.07.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Zieonooka - jestem bardzo ciekawa jak wyglądasz teraz ! Nie daj sie prosić wstaw ponownie zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 26.07.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Zieonooka - jestem bardzo ciekawa jak wyglądasz teraz ! Ja też, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.07.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Edittko, chcialabym, chcialabym miec piekny usmiech. A co Ty myszlisz czemu ja robie zdjecia z daleka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 27.07.2007 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Edittko, chcialabym, chcialabym miec piekny usmiech. A co Ty myszlisz czemu ja robie zdjecia z daleka? Bo chcesz aby oprócz uśmiechu było widac także kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.07.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Zieonooka - jestem bardzo ciekawa jak wyglądasz teraz ! ..i ze wzajemnoscią również czekamy na Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.07.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Bo chcesz aby oprócz uśmiechu było widac także kostki znowu sie wydalo! Wiem, ze to o gebach ale torta obiecalam dzis wiec wklejam. Prosze sie czestowac! http://www.mojastrona.photosite.com/~photos/tn/10393_348.ts1185451972000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 27.07.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Edittko, chcialabym, chcialabym miec piekny usmiech. A co Ty myszlisz czemu ja robie zdjecia z daleka? to bardzo głupia wymówka. już z tego zdjęcia widać, że z ciebie kobieta pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 27.07.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 WOW Róża i serce To dla mnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.07.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 WOW Róża i serce To dla mnie ?? A rozczarujesz sie jak powiem, ze dla mojego synka? z reszta razem zemna robil A dla Was wszystkich wirtualnie tylko, niestety..,albo stety.., bo jeszcze nie smakowalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 27.07.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Wybaczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.07.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Juz mi lzej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 27.07.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 uwaga podliczam głosy: świercz 5 + znajome, które nie chcą się ujawnić = 155 żonka świercza 2 jabka 1 wynik przesądzony. czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts