wartownik 29.07.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 YreQ witaj sasiadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 29.07.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 ja zawsze szczylowato wyglądałem i póki co tak jest... Tylko się cieszyć ! Ja lubię taką chłopięcą urodę Dooobra to i ja coś wstawię bo dawno nie było http://img404.imageshack.us/img404/1392/myif0.jpg Wow ! Piękne są nasze dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 29.07.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 A teraz "lasencje", które tego torta zrobiły - lasencje co prawda zeszłoroczne, ale ponoć..... jak wino - im starsze tym lepsze lasencje bardzo ładne i skoro robią takie torty, to muszą być wspaniałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 29.07.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 YreQ witaj sasiadko cześć Warownik, gdzieś Ty się podziewał ? wsiąkłeś na tych dachach do reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 29.07.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 ja już żegnam się kochani... dobranoc... http://images30.fotosik.pl/41/c1d570ffdadbecfc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 29.07.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Kropka - to nowa fryzurka??Piękne to zdjęcie !! Takie klimatyczne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 29.07.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Kropeczka, Twoje fotki są fascynujące. Faktycznie troszkę skróciłaś włosy, wyglądasz pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 29.07.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Faktycznie troszkę skróciłaś włosy, wyglądasz pięknie noo mnie też się podoba - nie wiem czemu marudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 29.07.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 arco ... Ten, który powinien napisać "lasencje" już śpi - ale dziękuję w jego imieniu no i faktycznie tort był dobry. A zdjęcie Kropeczki to takie ....sesyjne ....rzekłabym nawet - śliczna kobiałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 29.07.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 no proszę, jak się tłoczno nagle zrobiło świercz jednak pękłeś. najtrudniejszy pierwszy raz, potem to już luzik tak przypuszczałam, z pierwszego zdjęcia of course, ma się charakterek co arcobaleno piękne zdjęcie kropeczka przy twoich zawsze wymiękam pomyśl o karierze fotomodelki. sukces gwarantowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 30.07.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 editta na karierę to ja już jestem za stara ale dziękuje jak zabraknie mi na spłatę kredytu, to pomyślę arco marudzę, bo coś mi w tym ścięciu nie pasuje... ja to zawsze mam pomysły w odpowiednim momencie... przecież w środę idę do nowej pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kania 30.07.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Jesteście śliczni !!!!! A może, jak zacznę budwać dom, to też wypięknieję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 30.07.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Kropka - pięknie Ci naprawdę ! Tak świeżutko Ale masz fajnie z tą pracą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.07.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 No, nie moge, Kropka znow na kolana upadlam. Editta dobrze Ci radzi, zabieraj te fotki i wal do drzwi agencji fotomodelek. p.s. Fajna fototapeta bylaby z tego ostatniego zdjecia! Taka nastrojowa, do pieknych nowoczesnych wnetrz....aj....Pomsyl i o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 30.07.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 No, nie moge, Kropka znow na kolana upadlam. Editta dobrze Ci radzi, zabieraj te fotki i wal do drzwi agencji fotomodelek. p.s. Fajna fototapeta bylaby z tego ostatniego zdjecia! Taka nastrojowa, do pieknych nowoczesnych wnetrz....aj....Pomsyl i o tym. Zeljka Kochana, nie rozpędzaj się Do domu strachów, to by się fotka nadawała arco przez tą zmianę pracy juz mam skurcze żołądka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.07.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 ja już żegnam się kochani... dobranoc... http://images30.fotosik.pl/41/c1d570ffdadbecfc.jpg Co by długo nie gadac ,powiem ,że cudowna z Ciebie kobieta. Pomyśl o jakiejś czerwonej bandamce ,żeby .....no wiesz po co. serd.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.07.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Kropka Ty nie badz skromna, bo nie masz powodu To najpiekniejsza fototapeta jaka widzialam. Ma w sobie wszystko, piekno i tajemnice, cieplo i przestrzen..., romaztyzm i kobiecosc.... Gratuluje pomyslu. Jestes bardzo zdolna nie tylko piekna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 30.07.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Zeljka ależ Ty kochana jesteś Myślę jednak, że wszystko to kwestia gustu i co się komu podoba. A zdjęcie jest zupełnie przypadkowe bez żadnej koncepcji Może teraz Ty coś wkleisz swojego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.07.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Nie chce harmonii zaburzać. Tak na prawdę nie wiele mam tych zdjęć gdzie ja jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 30.07.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 YreQ witaj sasiadko cześć Warownik, gdzieś Ty się podziewał ? wsiąkłeś na tych dachach do reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts