kaśka maciej 31.07.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Czekaj, czekaj, czyżby to były, te noooo............. okulary????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.07.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Czekaj, czekaj, czyżby to były, te noooo............. okulary????????? :D .Wiedziałem ,że wiesz. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 31.07.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 monika pięknie razem wyglądacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.07.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Arco, jesteś prześliczna masz naprawdę powalającą, taką trochę egzotyczną urodę chyba zmienię orientację potwierdzam zdanie kuleczki No ja moze orientacji nie zmienie bo mi dobrze z ta moja ale stanowczo twierdze (pomijajac drobny fakt ze zazwyczaj takie slowa mi przez gardlo nie przechodza ze wzgledu na "milosc własną" i zapatrzenie w sama siebie ) ze acrobaleno jest najładniesza kobietka na tym forum . Po prostu (no i brunetką ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 31.07.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 noooo teraz to powiedziały co wiedziały może troche urosnę od tych pochwał - pare cm by się przydało Zielona Ty byś swoja fotę dała bo już zapomniałam jak wyglądasz gdzieś tu kiedyś była ale to daaaaaawno temu było - przydałoby się odświeżyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.07.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Acrobaleno wygladam ładnie (no nie tak ładnie jak Ty ale ... ładnie a co! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 31.07.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Zwariować można na tym forum. Tyle tu ładnych gąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.07.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Zwariować można na tym forum. Tyle tu ładnych gąb Ty zwariowałeś???Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.07.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 http://images23.fotosik.pl/42/3b4668e0975f76d5m.jpg wakacyjna fotka dla maksia była już na RW, ale dla pewności wklejam też tu dzięki Kasieńko za pamięć o stary dziadku... :D a na RW już tą fotkę widziałem przed południem, ale zawsze miło popatrzeć jeszcze raz... teraz czekam na następne pozdrawiam serdecznie m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.07.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 ja już żegnam się kochani... dobranoc... http://images30.fotosik.pl/41/c1d570ffdadbecfc.jpg Co by długo nie gadac ,powiem ,że cudowna z Ciebie kobieta. Pomyśl o jakiejś czerwonej bandamce ,żeby .....no wiesz po co. serd.pozdr. zapomialem dodać,że jestes cudowną nad najpiekniejszymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 31.07.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Arco, jesteś prześliczna masz naprawdę powalającą, taką trochę egzotyczną urodę chyba zmienię orientację potwierdzam zdanie kuleczki No ja moze orientacji nie zmienie bo mi dobrze z ta moja ale stanowczo twierdze (pomijajac drobny fakt ze zazwyczaj takie slowa mi przez gardlo nie przechodza ze wzgledu na "milosc własną" i zapatrzenie w sama siebie ) ze acrobaleno jest najładniesza kobietka na tym forum . Po prostu (no i brunetką ) a wiesz, ile mnie te pochwały kosztowały dlatego pomyślałam o zmianie orientacji, bo wtedy może łatwiej byłoby znieść ten bezmiar uroku, i to ukłucie zazdrości może mniejsze by było no......... ale po ostatniej powitalnej, (po tygodniu niewidzenia) nocy z mężem, chyba zostanę przy swojej orientacji znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 31.07.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Co by długo nie gadac ,powiem ,że cudowna z Ciebie kobieta. Pomyśl o jakiejś czerwonej bandamce ,żeby .....no wiesz po co. serd.pozdr. zapomialem dodać,że jestes cudowną nad najpiekniejszymi NS za te wszystkie miłe słowa http://www.e-gify.strefa.pl/gify/milosc/milosc44.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 31.07.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 monika.KIELCE śliczna z Was para A Ty masz cudowną długą i smukłą szyję.. I do tego śliczną buzię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 31.07.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Senkju za tą szyjkę Kropeczka27 Podłączam się pod prośbe Acro i pewnie nie tylko: ZIELONOOKA dawaj zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 01.08.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 ale po ostatniej powitalnej, (po tygodniu niewidzenia) nocy z mężem, Się działo mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.08.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 ale po ostatniej powitalnej, (po tygodniu niewidzenia) nocy z mężem, Się działo mówisz? eh, chodzę taka rozmarzona jak nie żona Ps. potwierdzam, śliczna z Was para monika.KIELCE a Zielona to fotki dała i kto trzymał rękę na pulsie zobaczył hie hie były gorące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.08.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Co by długo nie gadac ,powiem ,że cudowna z Ciebie kobieta. Pomyśl o jakiejś czerwonej bandamce ,żeby .....no wiesz po co. serd.pozdr. zapomialem dodać,że jestes cudowną nad najpiekniejszymi NS za te wszystkie miłe słowa http://www.e-gify.strefa.pl/gify/milosc/milosc44.gif Zapomniałem powiedzieć ,że fotka jest bardzo fajnie zrobiona.Jeżeli masz jeszcze jakieś to wklejaj i pomyśl o jakiejś sesji zdjeciowej tak jak Ci podpowiadaja. serd.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 01.08.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Co racja to racja polki to bardzo piękne kobiety aż miło popatrzeć, fakt że przybyło kilka stron od mojej ostatniej wizyty, ale warto było wszystko przejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 01.08.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 a Zielona to fotki dała i kto trzymał rękę na pulsie zobaczył hie hie były gorące gdzie, gdzie?? Nic na ten temat nie wiem Zielona - nie daj się prosić, nooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 [a Zielona to fotki dała i kto trzymał rękę na pulsie zobaczył hie hie Kulka , Ty bezwstydnico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts