niktspecjalny 01.08.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Co racja to racja polki to bardzo piękne kobiety aż miło popatrzeć, fakt że przybyło kilka stron od mojej ostatniej wizyty, ale warto było wszystko przejrzeć Twój avatorek przeciaż jest tez cudnisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.08.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 [a Zielona to fotki dała i kto trzymał rękę na pulsie zobaczył hie hie Kulka , Ty bezwstydnico a to czemu? wstyd mam akurat dość wysoko rozwinięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 01.08.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 a Zielona to fotki dała i kto trzymał rękę na pulsie zobaczył hie hie były gorące gdzie, gdzie?? Nic na ten temat nie wiem Zielona - nie daj się prosić, nooooo no właśnie? jest tylko jedno zdjęcie a reszta została wykasowana (te z krótkimi włosami) niestety nie zdążyłam Uuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 02.08.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Co racja to racja polki to bardzo piękne kobiety aż miło popatrzeć, fakt że przybyło kilka stron od mojej ostatniej wizyty, ale warto było wszystko przejrzeć Twój avatorek przeciaż jest tez cudnisty dziękuję i ja siebie nie wykluczam z tej grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.08.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 ...polki to bardzo piękne kobiety.... Masz coś bardzo miłego w twarzy.Ale nie umie tego określić .To sie siakos tak czuje To samo ma kropeczka27 i tola. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.08.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 [a Zielona to fotki dała i kto trzymał rękę na pulsie zobaczył hie hie Kulka , Ty bezwstydnico a to czemu? wstyd mam akurat dość wysoko rozwinięty Tak publicznie trzymać rękę na pulsie Zielonej ?? Też bym potrzymała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.08.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Dobrze ze za "puls" a nie za np. tylek bo by bylo goraco Nie mam ochoty straszyc fotka - kto widzial ten widzial (i albo ma koszmary albo mile wrazenia ) a kto nie widzial - nie sadzze zeby mial sie czym "przejmowac" buziaki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 02.08.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Dobrze ze za "puls" a nie za np. tylek bo by bylo goraco Nie mam ochoty straszyc fotka - kto widzial ten widzial (i albo ma koszmary albo mile wrazenia ) a kto nie widzial - nie sadzze zeby mial sie czym "przejmowac" buziaki :) To jak ?? Nie wkleisz ?? Znam "kogoś" kto będzie baaardzo smutny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.08.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Co Jabko Ty tez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 02.08.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Co Jabko Ty tez? nie sądzę Aczkolwiek zawsze robiłem się weselszy jak spojrzałem na zielonooką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.08.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 A teraz to sie nazywa weselszy! Dobra to przyznam, ze ja tez robie sie weselsza. Piekno ma swoje prawa, no nie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 02.08.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Nie mam ochoty straszyc fotka - kto widzial ten widzial (i albo ma koszmary albo mile wrazenia ) a kto nie widzial - nie sadzze zeby mial sie czym "przejmowac" Sa tacy, co nie wiedzieli i z chęcią zobaczą więcej niż pikne oczęta z avatarka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 06.08.2007 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 To ja też dam kilka gąb z mojej rodzinki A co !! Grześ i Kasia http://www.ifb.pl/dandys/family/f1.jpg Maksio i Emilka http://www.ifb.pl/dandys/family/f2.jpg Kasia i Maks http://www.ifb.pl/dandys/family/f3.jpg Maks i Emi http://www.ifb.pl/dandys/family/f4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.08.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Grzesio i Kasia wygladają super.Ich "dziatki" jeszcze ładniej.Brawoooo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 06.08.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Piękna rodzinka Grzesia i te loczki u Emi śliczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.08.2007 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Piękna rodzinka Grzesia i te loczki u Emi śliczności Wszedłem sobie do Twojego dziennika iiiii "śliczności zobaczyłem jeszcze raz droga Sylvio.ładna z Ciebie kobitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 07.08.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Piękna rodzinka Grzesia i te loczki u Emi śliczności Wszedłem sobie do Twojego dziennika iiiii "śliczności zobaczyłem jeszcze raz droga Sylvio.ładna z Ciebie kobitka dzięki NS po raz kolejny i bardzo mi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.08.2007 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Piękna rodzinka Grzesia i te loczki u Emi śliczności Wszedłem sobie do Twojego dziennika iiiii "śliczności zobaczyłem jeszcze raz droga Sylvio.ładna z Ciebie kobitka dzięki NS po raz kolejny i bardzo mi miło Skoro tak sobie slodzikujemy z rana, to powiem Ci jeszcze ,że aż wierzyć się nie chce ,że na wiadomym zdjęciu jestes z wlasnymi dziećmi.Wygladasz raczej jak ich druhna drużynowa.Nieladnie jest pytać kobiete o wiek ale bez kozery powiem ,że wygladasz na 30. moj typ to pierwsza dziesiatka tego zacnego forum dlatego w tak piekny dzień pozdrowie Cie bardzo serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 07.08.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Piękna rodzinka Grzesia i te loczki u Emi śliczności Wszedłem sobie do Twojego dziennika iiiii "śliczności zobaczyłem jeszcze raz droga Sylvio.ładna z Ciebie kobitka dzięki NS po raz kolejny i bardzo mi miło Skoro tak sobie slodzikujemy z rana, to powiem Ci jeszcze ,że aż wierzyć się nie chce ,że na wiadomym zdjęciu jestes z wlasnymi dziećmi.Wygladasz raczej jak ich druhna drużynowa.Nieladnie jest pytać kobiete o wiek ale bez kozery powiem ,że wygladasz na 30. moj typ to pierwsza dziesiatka tego zacnego forum dlatego w tak piekny dzień pozdrowie Cie bardzo serdecznie. miło tak przy porannej kawce Co do mojego wieku i moich poczynań w młodszym wieku to już drążyliśmy ten temat w komentarzach do Adriano Komputerowego dziennika, a cudów nie ma każdy wie . Pomyliłeś sie o 3 lata w dół. A te moje córki to po prostu przerośnięte są i "dziwnie" razem wyglądamy :lol: miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.08.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Piękna rodzinka Grzesia i te loczki u Emi śliczności Wszedłem sobie do Twojego dziennika iiiii "śliczności zobaczyłem jeszcze raz droga Sylvio.ładna z Ciebie kobitka dzięki NS po raz kolejny i bardzo mi miło Skoro tak sobie slodzikujemy z rana, to powiem Ci jeszcze ,że aż wierzyć się nie chce ,że na wiadomym zdjęciu jestes z wlasnymi dziećmi.Wygladasz raczej jak ich druhna drużynowa.Nieladnie jest pytać kobiete o wiek ale bez kozery powiem ,że wygladasz na 30. moj typ to pierwsza dziesiatka tego zacnego forum dlatego w tak piekny dzień pozdrowie Cie bardzo serdecznie. miło tak przy porannej kawce Co do mojego wieku i moich poczynań w młodszym wieku to już drążyliśmy ten temat w komentarzach do Adriano Komputerowego dziennika, a cudów nie ma każdy wie . Pomyliłeś sie o 3 lata w dół. A te moje córki to po prostu przerośnięte są i "dziwnie" razem wyglądamy :lol: miłego dnia Och Ty piekny małolacie.Te dzieci mnie zgubiły. ale mi wstyd myślę ,że sie ni gniewsz za te trzy latka?? trzy w ta czy w tamtą ale i tak mi sie podobasz. milego dnia i jeszcze raz przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts