SylviaW 07.08.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Piękna rodzinka Grzesia i te loczki u Emi śliczności Wszedłem sobie do Twojego dziennika iiiii "śliczności zobaczyłem jeszcze raz droga Sylvio.ładna z Ciebie kobitka dzięki NS po raz kolejny i bardzo mi miło Skoro tak sobie slodzikujemy z rana, to powiem Ci jeszcze ,że aż wierzyć się nie chce ,że na wiadomym zdjęciu jestes z wlasnymi dziećmi.Wygladasz raczej jak ich druhna drużynowa.Nieladnie jest pytać kobiete o wiek ale bez kozery powiem ,że wygladasz na 30. moj typ to pierwsza dziesiatka tego zacnego forum dlatego w tak piekny dzień pozdrowie Cie bardzo serdecznie. miło tak przy porannej kawce Co do mojego wieku i moich poczynań w młodszym wieku to już drążyliśmy ten temat w komentarzach do Adriano Komputerowego dziennika, a cudów nie ma każdy wie . Pomyliłeś sie o 3 lata w dół. A te moje córki to po prostu przerośnięte są i "dziwnie" razem wyglądamy :lol: miłego dnia Och Ty piekny małolacie.Te dzieci mnie zgubiły. ale mi wstyd myślę ,że sie ni gniewsz za te trzy latka?? trzy w ta czy w tamtą ale i tak mi sie podobasz. milego dnia i jeszcze raz przepraszam. :lol: no chyba nie myślałeś, że mam 45 i tylko tak wyglądam uśmiałam się, nie przepraszaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.08.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Piękna rodzinka Grzesia i te loczki u Emi śliczności Wszedłem sobie do Twojego dziennika iiiii "śliczności zobaczyłem jeszcze raz droga Sylvio.ładna z Ciebie kobitka dzięki NS po raz kolejny i bardzo mi miło Skoro tak sobie slodzikujemy z rana, to powiem Ci jeszcze ,że aż wierzyć się nie chce ,że na wiadomym zdjęciu jestes z wlasnymi dziećmi.Wygladasz raczej jak ich druhna drużynowa.Nieladnie jest pytać kobiete o wiek ale bez kozery powiem ,że wygladasz na 30. moj typ to pierwsza dziesiatka tego zacnego forum dlatego w tak piekny dzień pozdrowie Cie bardzo serdecznie. miło tak przy porannej kawce Co do mojego wieku i moich poczynań w młodszym wieku to już drążyliśmy ten temat w komentarzach do Adriano Komputerowego dziennika, a cudów nie ma każdy wie . Pomyliłeś sie o 3 lata w dół. A te moje córki to po prostu przerośnięte są i "dziwnie" razem wyglądamy :lol: miłego dnia Och Ty piekny małolacie.Te dzieci mnie zgubiły. ale mi wstyd myślę ,że sie ni gniewsz za te trzy latka?? trzy w ta czy w tamtą ale i tak mi sie podobasz. milego dnia i jeszcze raz przepraszam. :lol: no chyba nie myślałeś, że mam 45 i tylko tak wyglądam uśmiałam się, nie przepraszaj jesteś rozbrajajaca 45-15=30...no wiesz uznaje sie za fachowca Dzieci sa w wieku mojego bartosz12-13 lat wiec to odejmowanie ma lepszy wyglad....30-12=18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 07.08.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 mi jakieś inne wyniki wychodzą ale ja mam zboczenie zawodowe w temacie wyliczania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.08.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 mi jakieś inne wyniki wychodzą ale ja mam zboczenie zawodowe w temacie wyliczania powiedz ile najstarsza ma lat a zboczenie zawodowe pójdzie w niebyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 07.08.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 powiedz ile najstarsza ma lat a zboczenie zawodowe pójdzie w niebyt w temacie córek, zajrzałam do Ciebie bardzo ładna dziewczyna a moja 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.08.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 SylviaW, przepadłaś z kretesem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.08.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 SylviaW, przepadłaś z kretesem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 07.08.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 SylviaW, przepadłaś z kretesem jak w reklamie : luźne gadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.08.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 SylviaW, przepadłaś z kretesem jak w reklamie : luźne gadki bardzo luźne gadki szmatki marjucha, a Ty sobie podśmiechujek nie rób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.08.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 SylviaW, przepadłaś z kretesem jak w reklamie : luźne gadki bardzo luźne gadki szmatki marjucha, a Ty sobie podśmiechujek nie rób Kiedy mi się wesoło zrobiło A Ty w końcu jedź na ten urlop, cobyś jakieś fotki wkleiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 07.08.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 SylviaW, przepadłaś z kretesem jak w reklamie : luźne gadki bardzo luźne gadki szmatki marjucha, a Ty sobie podśmiechujek nie rób Kiedy mi się wesoło zrobiło A Ty w końcu jedź na ten urlop, cobyś jakieś fotki wkleiła te fotki to już prawie legenda żeby się nie okazało, że to obiecanki cacanki ... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.08.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Sylvia! moje fotki w gębach już są ja Ci dam obiecanki cacanki marjucha, oczywiście że pojadę a z fotkami się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.08.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 SylviaW, przepadłaś z kretesem jak w reklamie : luźne gadki bardzo luźne gadki szmatki marjucha, a Ty sobie podśmiechujek nie rób Kiedy mi się wesoło zrobiło A Ty w końcu jedź na ten urlop, cobyś jakieś fotki wkleiła te fotki to już prawie legenda żeby się nie okazało, że to obiecanki cacanki ... :lol: Wklei na pewno. Kuleczka nie z tych, co nie dotrzymują słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 07.08.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 no to ja przepraszam i wybieram się na poszukiwanie fotek zaraz wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.08.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 no to ja przepraszam i wybieram się na poszukiwanie fotek zaraz wracam po co ich słuchasz .I tak jestes ładniejsza od nich .przynajmniej dla mnie.Pierwsza dycha.I łapki masz pieknie zadbane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.08.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 czy to oznacza ns, ze my , ci ponizej twojej dychy nie mamy ci sie juz na oczy pokazywac? marjucha , a ty po urlopie i co? i nico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.08.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 I łapki masz pieknie zadbane. No patrz Pan, a moje takie spracowane... Chyba się rozpłaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 07.08.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 I łapki masz pieknie zadbane. No patrz Pan, a moje takie spracowane... Chyba się rozpłaczę na skore z "piety slonia" - krem, krem ,krem i jeszcze raz krem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.08.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 czy to oznacza ns, ze my , ci ponizej twojej dychy nie mamy ci sie juz na oczy pokazywac? marjucha , a ty po urlopie i co? i nico takie czasy......i tak w gebach jestes malo widziana.........to po chuczek Ci ta licytacja .....Chcesz to sie pokazujesz nie chcesz to nie.Każdy ma swoje zdanie Ty takze.A do dychy sie nie łapiesz......bo Cie nie widzialem...hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.08.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 I łapki masz pieknie zadbane. No patrz Pan, a moje takie spracowane... Chyba się rozpłaczę Nie przy ludziach ,,,,nie przy ludziach... .Dostałas po łapkach i po co Ci to było??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts