Maxtorka 13.08.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Myślałam,że wszystkie Olki to równe babki . Równe babki to Tereski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 13.08.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Myślałam,że wszystkie Olki to równe babki . Równe babki to Tereski Wszystkie Mariusze to równe babki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.08.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Myślałam,że wszystkie Olki to równe babki . Równe babki to Tereski Wszystkie Mariusze to równe babki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.08.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 A tam gadacie Rowne babki to Alibabki sa . ps. Marjucha no normalnie mnie nie doceniasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.08.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Myślałam,że wszystkie Olki to równe babki . Równe babki to Tereski no co Ty, a ja widzialam jedna z calkiem ladnymi no tego.., nierownosciami.., czy jak mu tam... wszystko bylo na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 13.08.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Myślałem, że wytrzymam,ale nie dałem rady Tobie nie dorówna, bo jesteś mistrzynią w robieniu zamętu i psucia atmosfery. Bardzo się mylisz. Wystaw czasem nosa poza "gęby"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.08.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Myślałem, że wytrzymam,ale nie dałem rady Tobie nie dorówna, bo jesteś mistrzynią w robieniu zamętu i psucia atmosfery. Bardzo się mylisz. Wystaw czasem nosa poza "gęby"...Moze On , Marjucha znaczy nie czyta forum wyborczej , wiec nie wie , ze "ktos "przeklejal zdjecia z forum muratora i sie tam z nich wysmiewal Zapomnailas juz jak to bylo z domem jednej z naszych kolezanek? Proponuje Edzi usuniecie tych bzdur , razem ze zdjeciami miast wklejonym przez wiadoma forumowiczke ,bo to w sumie nie geby, i nie wewatek o tym jak wklejac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 13.08.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Myślałem, że wytrzymam,ale nie dałem rady Tobie nie dorówna, bo jesteś mistrzynią w robieniu zamętu i psucia atmosfery. Bardzo się mylisz. Wystaw czasem nosa poza "gęby"...Moze On , Marjucha znaczy nie czyta forum wyborczej , wiec nie wie , ze "ktos "przeklejal zdjecia z forum muratora i sie tam z nich wysmiewal Zapomnailas juz jak to bylo z domem jednej z naszych kolezanek? Proponuje Edzi usuniecie tych bzdur , razem ze zdjeciami miast wklejonym przez wiadoma forumowiczke ,bo to w sumie nie geby, i nie wewatek o tym jak wklejac Myslę,że czas skończyć tą bezsensowną dyskusję, bo to nie przyniesie efektu. Niektórzy nie potrafią spojrzeć na siebie krytycznie i zawsze próbują udowodnić swoją wyższość. To może "się" wkleisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 13.08.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Moze On , Marjucha znaczy nie czyta forum wyborczej , wiec nie wie , ze "ktos "przeklejal zdjecia z forum muratora i sie tam z nich wysmiewal Zapomnailas juz jak to bylo z domem jednej z naszych kolezanek? Jak śmiesz! Pomylilaś mnie z kims innym i... chyba celowo. Zejdź ze mnie, bo kłamstwami wprowadzasz ferment-gigant. Ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 13.08.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Moze On , Marjucha znaczy nie czyta forum wyborczej , wiec nie wie , ze "ktos "przeklejal zdjecia z forum muratora i sie tam z nich wysmiewal Zapomnailas juz jak to bylo z domem jednej z naszych kolezanek? Jak śmiesz! Pomylilaś mnie z kims innym i... chyba celowo. Zejdź ze mnie, bo kłamstwami wprowadzasz ferment-gigant. Ok? Co prawda nie do mnie, ale... . Jak śmiesz insynuować, że rrmi jeśli Cię z kimś pomyliła, to zrobiła to celowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 13.08.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Co prawda nie do mnie, ale... . Jak śmiesz insynuować, że rrmi jeśli Cię z kimś pomyliła, to zrobiła to celowo? No właśnie. Jeśli nie do Ciebie, nie będę wracać do pewnych starych czasów i zajmować się rrmi. Poznałeś ją grzeczną i miłą, i niech tak zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.08.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Gorąco i duszno się tu zrobiło, to tak dla ostudzenia atmosfery wkleję sie ze swoja corką http://images24.fotosik.pl/57/6058ec51c730e3c4.jpg słoneczko, rrmi - wasza kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.08.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Verunia, córka to twój klon, mam rację??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.08.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Verunia, córka to twój klon, mam rację??? Jakby nie było połowa genow moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.08.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Verunia, córka to twój klon, mam rację??? Jakby nie było połowa genow moja No poniekąd masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.08.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Veruniu W zyciu bym nie pomyslala , ze masz taka duza corke Gdybym nie byla z Aggi po slowie , to moglybysmy w umowiny sie zgadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.08.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Gorąco i duszno się tu zrobiło... Ani duszno, ani goraco. Slonecznie jeno ...wkleję sie ze swoja corką http://images24.fotosik.pl/57/6058ec51c730e3c4.jpg... Sliczna corka. I do mamy bardzo podobna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 13.08.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Przepraszam, a która to córka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.08.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Przepraszam, a która to córka? Oto jest pytanie Zgaduj-gadula , gdzie jest matula ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.08.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Veruniu W zyciu bym nie pomyslala , ze masz taka duza corke Gdybym nie byla z Aggi po slowie , to moglybysmy w umowiny sie zgadac O, to widze ze ma branie bo juz Tolą też jesteśmy zmowione, ale wiesz rrmi, nigdy nic nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts