Gość 29.08.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 No tak , verki nie ma to jabko harcuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.08.2007 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Hehe Edmar70 cudowanie wyszłaś NS super fotki, takie klimatyczne Fajne miejsce Proszę wklejać dalej... Ja wciąż czekam Takie tam spontaniczne fotografowanie.Za to Twoje fotki mają specyficzny klimacik.Zapodaj jakąś z tej serii bo dzisiaj piątek i wickend sie zaczyna a przy tym piękna z Ciebie dziewczyna . pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.08.2007 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Hehe Edmar70 cudowanie wyszłaś NS super fotki, takie klimatyczne Fajne miejsce Proszę wklejać dalej... Ja wciąż czekam Takie tam spontaniczne fotografowanie.Za to Twoje fotki mają specyficzny klimacik.Zapodaj jakąś z tej serii bo dzisiaj piątek i wickend sie zaczyna a przy tym piękna z Ciebie dziewczyna . pzdr. Spójrz w kalendarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.08.2007 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Hehe Edmar70 cudowanie wyszłaś NS super fotki, takie klimatyczne Fajne miejsce Proszę wklejać dalej... Ja wciąż czekam Takie tam spontaniczne fotografowanie.Za to Twoje fotki mają specyficzny klimacik.Zapodaj jakąś z tej serii bo dzisiaj piątek i wickend sie zaczyna a przy tym piękna z Ciebie dziewczyna . pzdr. Spójrz w kalendarz o mamuniu brawo za spostrzegawczość. .Ale kropeczka27 i tak jest piękna w każdy dzień tygodnia.Więc małe sprostowanie. w związku z tym ,że dziś czwartek i jutro wickend sie zaczyna, kropeczko27!!! wklej tu fotkę niech im zrzednie mina .I żeby nie było ambarasu dzisiaj we czwartek robimy sobie wickend i jedziemy do lasu. może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 30.08.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Ja pitole. Ale jaja. No tak , verki nie ma to jabko harcuje Wybaczysz ?? (patrz fotka Davida powyzej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.08.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Ja pitole. Ale jaja. No tak , verki nie ma to jabko harcuje Wybaczysz ?? (patrz fotka Davida powyzej) Jedną fotką chcesz dwie kobiety zadowolić??????? Ty nie pitol, Ty już więcej NAM nie rób takich harców cześć jabuszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 30.08.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 To może ten sam model sfotografowany z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Ja pitole. Ale jaja. No tak , verki nie ma to jabko harcuje Wybaczysz ?? (patrz fotka Davida powyzej) Przez słabość do jabłek wybaczam , ale dawaj jeszcze swoje zdjęcie bobaska- golaska to się całkiem udobrucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 30.08.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 ... Przez słabość do jabłek wybaczam , ale dawaj jeszcze swoje zdjęcie bobaska- golaska to się całkiem udobrucham To może ja Cie udobrucham w inny sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 30.08.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 o mamuniu brawo za spostrzegawczość. . w związku z tym ,że dziś czwartek i jutro wickend sie zaczyna, kropeczko27!!! wklej tu fotkę niech im zrzednie mina .I żeby nie było ambarasu dzisiaj we czwartek robimy sobie wickend i jedziemy do lasu. może być? NS specjalnie dla Ciebie z moich lat młodości http://images13.fotosik.pl/60/e30b1d2196cdf927.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.08.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Obiecałem niedawno swoje nowe fotki, oto one http://images26.fotosik.pl/72/c119d0dc097bb342.jpg http://images13.fotosik.pl/60/7e2da9c8a0255f00.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 31.08.2007 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 ...cukiereczek jak zawsze słodki A Ty andre na weselu byłeś ? ... postrzelać Antonio B. normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 31.08.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 ...cukiereczek jak zawsze słodki A Ty andre na weselu byłeś ? ... postrzelać Antonio B. normalnie jabko Kropeczka , fanie napisałaś z lat młodości, jakbys teraz stara była Kokietka Andre, elegancik z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 31.08.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 ziabka może Ty cos wkleisz moze być na drabinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 31.08.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 O, ciekawy wątek. Kropeczka27, podobnaś do Elizabeth Berkley Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 31.08.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Jasne że fajny. I ile lachonów na każdej stronie Prawdziwe lachonarium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 31.08.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 ...cukiereczek jak zawsze słodki A Ty andre na weselu byłeś ? ... postrzelać Antonio B. normalnie Tym razem jatki nie było Wystarczyło się odwrócić i spojrzeć prosto w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 31.08.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 andre przystojniak z Ciebie ta fotka, gdzie grasz na gitarze szczególnie mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.08.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 andre przystojniak z Ciebie ta fotka, gdzie grasz na gitarze szczególnie mi się podoba potwierdzam kuleczka, potwierdzam te czarno-białe zdjęcia są bardzo....... no mają coś w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.08.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 andre przystojniak z Ciebie ta fotka, gdzie grasz na gitarze szczególnie mi się podoba potwierdzam kuleczka, potwierdzam te czarno-białe zdjęcia są bardzo....... no mają coś w sobie Również popieram ! och Andre ,Andre ..... ! ciekawe kiedy JABKO wklei swoje zdjęcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts