Krzysztofik 31.08.2007 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Prawdziwe lechonarium I to jest właściwy tytuł wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.09.2007 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 ...cukiereczek jak zawsze słodki A Ty andre na weselu byłeś ? ... postrzelać Antonio B. normalnie Tym razem jatki nie było Wystarczyło się odwrócić i spojrzeć prosto w oczy w jej oczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 01.09.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 ...oczy tej małej, jak dwa błękity ... ciekawe kiedy JABKO wklei swoje zdjęcia ? NIGDY Do samego końca ... mojego lub wewątku gębowego. Chyba że tytuł wątku zmienimy na Frankeistein czytany nocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 04.09.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Spontaniczne wklejanko. To ja rowniez spontanicznie, tak na lonie natury. http://img249.imageshack.us/img249/1777/szczam1pq6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 04.09.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Spontaniczne wklejanko. To ja rowniez spontanicznie, tak na lonie natury. http://img249.imageshack.us/img249/1777/szczam1pq6.jpg leworęczny jesteś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 05.09.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Spontaniczne wklejanko. To ja rowniez spontanicznie, tak na lonie natury. http://img249.imageshack.us/img249/1777/szczam1pq6.jpg wyłysiałe trochę to łono... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 05.09.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 guscik, jako metroseksualny facet interesujący się szpilkami i torebkami powinieneś wiedzieć co zrobić ze swoją łysiną i siwymi jak gołąbek piórkami nad figurą też mógłbyś popracować bleee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.09.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Trzepialske baby! Czy nikt juz dzis przyrody nie podziwia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 05.09.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Zeljka, że ja się czepiam? no co Też Tobie chodzi po GŁOWIE...? zasmucił mnie tylko ubytek w igliwiu widoczny GOŁym okiem na tym urokliwym landschsfciku... ja zatem,ośmielona wątkiem o górach ,wkleję coś znad morza http://images21.fotosik.pl/403/47ff4c673e3b7406m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 06.09.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 prosimy od frontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.09.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 A, jaka cwana a leb zaslonila. I w ogole slabo wiadac to co najwazniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.09.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 A, jaka cwana a leb zaslonila. "Łeb"? Chyba Ci się fotki pomyliły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.09.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 A, jaka cwana a leb zaslonila. I w ogole slabo wiadac to co najwazniejsze. Właściwie to nic nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 06.09.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 A, jaka cwana a leb zaslonila. I w ogole slabo wiadac to co najwazniejsze. a co najważniejsze? acha - czemu guścika rozmowy nocne ktoś wywalił? fakt - nic z tego nie zrozumiałam, ale żeby od razy wywalać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.09.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 A, jaka cwana a leb zaslonila. "Łeb"? Chyba Ci się fotki pomyliły O jej no, zaraz mnie tu op..... publicznie! Przeciez Joan wie, ze ja wiem, ze Ona jest piekna i zgrabna kobotka. Przecierz ja Ja widzialam, wlasnie dlatego uznalam, ze wolno mi zartowac. Mowisz, ze przegielam? A kto nie widzial Joan, niech zaluje, jest czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.09.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 A, jaka cwana a leb zaslonila. I w ogole slabo wiadac to co najwazniejsze. a co najważniejsze? acha - czemu guścika rozmowy nocne ktoś wywalił? fakt - nic z tego nie zrozumiałam, ale żeby od razy wywalać? nocne? o rane znowu cos przegapilam aha, najwazniejsze te piekne blond wlosy, zgrabne nogi i postawa, no i w ogole calosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 06.09.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Zeljka - luzzzz, Ja wiem że Ty wiesz to, o czym inni nie wiedzą... ale bij zabij nie wiem kiedy mnie tu widziałaś w blond włosach (no, balejage miałam wtedy i może jak blond wyszło...normalnie szatynka jestem ) A ten kawałek nochala w berecie i "okolice ozora" to wszystko na co mnie stać...wiesz, ja trochę nieśmiała jestem... strasznie nie lubię jak robi mi się zdjęcia - stąd małżonek robi mi je z ukrycia (zza pleców) żeby pozostało mu po mnie cokolwiek, gdyby coś... a nocne żale są oczywiście nocne tylko dla nas... może szkoda że nie cię ominęło, - poprosiłabym cię o tłumaczenie...bo ja nie załapalam PS - więc co jest najważniejsze? (nie wyłgasz się... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.09.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 A to w taki razie balejaz byl super. No dobra, powaznie teraz powiem, najwazniejsze to jest to czego nie widac czyli to co pozostaje jak juz to co widac znika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 06.09.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Kropeczka - zdjecie z lat mlodosci miodzio. Z lat mlodosci czyli swierzutkie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 06.09.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 A to w taki razie balejaz byl super. No dobra, powaznie teraz powiem, najwazniejsze to jest to czego nie widac czyli to co pozostaje jak juz to co widac znika. ech ,Ty dyplomatko... to w takim razie - co jest najważniejsze z tych rzeczy mniej ważnych , które widać, nawet jeśli maja tendencję do zanikania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts