Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

G?by, g?by, dawajcie g?by...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

przepraszam !!! ale ... to nie tak ze joan "pieknie wyszła " (na zdjeciu) tylko joan pieknie wyglada ! tak po prostu

ps. lubie takie leciutko zadarte nosy :) i powiem ci ze jakbym byla facetem to bys mi sie cholernie podobala (jestem kobieta - wiec tylko zgrzytam zebami w zlosci :wink: :wink: )

Łooooł

ale śliczne te nasze kobitki....

Joan... podpisuje sie pod słowami Zielonookiej... napisała dokładnie to sobie pomyślałem...

Dżempel... nie wiem czy dobrze to zabrzmi.. ale... wyglądasz lepiej niż córka... przynajmniej ja to tak odebrałem..

pozdrawiam

m.

Łooooł

ale śliczne te nasze kobitki....

Joan... podpisuje sie pod słowami Zielonookiej... napisała dokładnie to sobie pomyślałem...

Dżempel... nie wiem czy dobrze to zabrzmi.. ale... wyglądasz lepiej niż córka... przynajmniej ja to tak odebrałem..

pozdrawiam

m.

he he ja myslalam ze to siostry - a roznica wieku tak 2-gora 3 lata :wink: :lol:

a właściwie - co mi tam 8) - raz kozie smierć :lol: - masz tu zbliżenie boczne co ma dużo pikseli - se możesz przybliżać i szukać...ciekawostek -będzie więcej zabawy... :wink:

http://images28.fotosik.pl/77/cf799a9f65513642m.jpg

Nic nie moge szukac, okolice czola nosa i boki brody ktos zamaskowal.:lol:

Pozostaje pierwsze spontanicznie wklejone zdjecie :

http://img105.imageshack.us/img105/3046/47ff4c673e3b7406crza4.jpg

Te drugie zmiejsza "chubby" brode, ale dzieki magicznom plama.:p

PS.zapewne to rodzaj asow, ktore byly ostatnio w rekawie.:D

http://img48.imageshack.us/img48/326/plama2mz2.jpg- makijaz firmy "czarna dziura". :p

cholera :lol: guścik :lol: - wypadły ci juz wszystkie zęby...? :lol: :lol: :cry:

że co? Chubba? - taka :Bubba? :wink:

dżempel - niech tu się tylko jabko lub jea zjawią (wielbiciele kobiecych oczu) to masz przechlapane... :wink:

PS makijażu na wakacjach "nie noszę" - a na tym zdjęciu byłam po kilku snurkowaniach w Mljeckim jeziorze - parę razy bardziej zasolonym niz Adriatyk - co widac np. po zasolonych włosach... 8)

cholera :lol: guścik :lol: - wypadły ci juz wszystkie zęby...? :lol: :lol: :cry:

że co? Chubba? - taka :Bubba? :wink:

dżempel - niech tu się tylko jabko lub jea zjawią (wielbiciele kobiecych oczu) to masz przechlapane... :wink:

PS makijażu na wakacjach "nie noszę" - a na tym zdjęciu byłam po kilku snurkowaniach w Mljeckim jeziorze - parę razy bardziej zasolonym niz Adriatyk - co widac np. po zasolonych włosach... 8)

Przeciez jestes niby inteligentna, tak trudno zrozumiec co jest makijazem elektronicznym. :p

http://img524.imageshack.us/img524/6950/plamaet4.jpg

Czabbi broda jest rowniez stonowana dla zatarcia kontratu z pierwszego ujecia profilu.:p

PS. co roku moja stara jezdzi do Izraela , ja co kila lat i odwiedzamy Morze Martwe. Rozumiesz co mam na mysli? :p Taka sciema moze byc dobra tylko dla laika. :D

Przeciez jestes niby inteligentna, tak trudno zrozumiec co jest makijazem elektronicznym. :p

no właśnie - ponieważ jestem tylko "niby" to za cholerę nie wiem jak można w Microsoft Fhoto Editor zrobić makijaż :lol: tym bardziej elektryczny... :wink:

PS ja jednak odwazniejsza jestem - i gębę zapodałam mimo że tylko "z profila"... :wink:

no właśnie - ponieważ jestem tylko "niby" to za cholerę nie wiem jak można w Microsoft Fhoto Editor zrobić makijaż :lol: tym bardziej elektryczny... :wink:

PS ja jednak odwazniejsza jestem - i gębę zapodałam mimo że tylko "z profila"... :wink:

czyli koparka.:p

PS.hhhhhhheeeee.8)