Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

G?by, g?by, dawajcie g?by...

Recommended Posts

no dobra - jak zabawa to zabawa - do trzech razy sztuka

znalazłam i coś bardziej od frontu, choć też podstępem zdobyte...

ale uwaga wrażliwi- są tam zmarszczki (dzięki guścikowi - ja, ta tylko "niby" odkryłam, że jak sie człowiek marszczy - to się mu robią zmarszczki )

czekam na kolejne odkrycia

Miss You Less, see you more...

• Odpowiedzi 5,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no dobra - jak zabawa to zabawa - do trzech razy sztuka :wink:

znalazłam i coś bardziej od frontu, choć też podstępem zdobyte... 8)

ale uwaga wrażliwi- są tam zmarszczki :o :o (dzięki guścikowi - ja, ta tylko "niby" odkryłam, że jak sie człowiek marszczy - to się mu robią zmarszczki :wink: )

czekam na kolejne odkrycia :wink:

http://images29.fotosik.pl/78/e00bb7c9b1356b37m.jpg

Nic nie ma do odkrywania, wszystko sie potwierdzilo.8)

Mamy cos wspolnego, mam szczeke twojego rozmiaru, ale to rzecz ludzka i ma wiele zastosowan. 8)

no dobra - jak zabawa to zabawa - do trzech razy sztuka :wink:

znalazłam i coś bardziej od frontu, choć też podstępem zdobyte... 8)

ale uwaga wrażliwi- są tam zmarszczki :o :o (dzięki guścikowi - ja, ta tylko "niby" odkryłam, że jak sie człowiek marszczy - to się mu robią zmarszczki :wink: )

czekam na kolejne odkrycia :wink:

http://images29.fotosik.pl/78/e00bb7c9b1356b37m.jpg

chromolić urojone zmarszczki... Joan'ka że aż miło popatrzeć...

pozdrawiam

m.

jeszcze raz cześć wszystkim i dzięki za miłe słowa :oops: .A tak nawiasem mówiąc ,to córcia wygląda dużo dużo lepiej ,tylko akuurat na zdjęciu jest zła!! :o A jak wiadomo złość piękności szkodzi :lol:

no cóż... żeby nas przekonać musisz podrzucić nowy materiał do analizy, kolejne zdjęcie swoje i córki.. :D :D :D bo ja i tak będę sie trzymał swojej wersji

pozdrawiam

m.

jeszcze raz cześć wszystkim i dzięki za miłe słowa :oops: .A tak nawiasem mówiąc ,to córcia wygląda dużo dużo lepiej ,tylko akuurat na zdjęciu jest zła!! :o A jak wiadomo złość piękności szkodzi :lol:

Corka bardzo ładna ale podzielam zdanie maksia :p

Guścik, masz uroczy usmiech, ale oczka takie malutkie ci sie zrobiły, nie wiem :roll: moze to od słońca. Lepiej załuż okulary 8)

Corka bardzo ładna ale podzielam zdanie maksia :p

Guścik, masz uroczy usmiech, ale oczka takie malutkie ci sie zrobiły, nie wiem :roll: moze to od słońca. Lepiej załuż okulary 8)

czuje sie zaszczycony.8)

Postaram sie je zaprezentowac bardzo dobrze, w odpowiednim kontrascie.:p

http://img115.imageshack.us/img115/3747/p1020784croi0.jpg

Lubie miec wszystko z najwyzszej polki, nawet majtki , skarpety , koszulke i osprzet turystyczny musi byc z jednej renomowanej firmy.:D Natomiast okulary w gory ,tylko z krysztalu mineralnego, nie ma co dziadowac.8)

Jestem wielbicielem pieknych kobiet, o szlachetej kobiecej urodzie i super dobrych rzeczy.8)

trudno ,trzeba się przyznać młodośc górą!!!! Daje zdięcie pierworrodnej ,gdzie napewno wygląda korzystniej niż na poprzedniej fotce. Zresztą oceńcie sami.(ta po prawej to moja :wink: )

podtrzymuje swoje zdanie.... dżempel jeśli masz ochotę możesz dalej próbować wpłynąć na moją zmianę zdania :D :D :D

pozdrawiam

m.

celt- tak - Faithless 8) - przez cały urlop grało mi to w głowie... :wink:..

nadal "otrząsnąć" się nie mogę z tych wakacji...hmmm ...zapach fig...rozgrzanej żywicy sosen piniowych, gaje oliwne, sady pomarańczowe i cytrynowe...rozmaryn...i morze- ciepłe morze...

acha - dziękuję wszystkim za miłe słowa... :oops: :)

PS jabko - zaskoczyłeś mnie mile...(szyja? :wink:)