joan 09.09.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 no dobra - jak zabawa to zabawa - do trzech razy sztuka znalazłam i coś bardziej od frontu, choć też podstępem zdobyte... ale uwaga wrażliwi- są tam zmarszczki (dzięki guścikowi - ja, ta tylko "niby" odkryłam, że jak sie człowiek marszczy - to się mu robią zmarszczki ) czekam na kolejne odkrycia Miss You Less, see you more... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 09.09.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 no dobra - jak zabawa to zabawa - do trzech razy sztuka znalazłam i coś bardziej od frontu, choć też podstępem zdobyte... ale uwaga wrażliwi- są tam zmarszczki :o (dzięki guścikowi - ja, ta tylko "niby" odkryłam, że jak sie człowiek marszczy - to się mu robią zmarszczki ) czekam na kolejne odkrycia http://images29.fotosik.pl/78/e00bb7c9b1356b37m.jpg Miss You Less, see you more... Nic nie ma do odkrywania, wszystko sie potwierdzilo. Mamy cos wspolnego, mam szczeke twojego rozmiaru, ale to rzecz ludzka i ma wiele zastosowan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 09.09.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 http://images29.fotosik.pl/78/e00bb7c9b1356b37m.jpg Well well well Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 09.09.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 jeszcze raz cześć wszystkim i dzięki za miłe słowa .A tak nawiasem mówiąc ,to córcia wygląda dużo dużo lepiej ,tylko akuurat na zdjęciu jest zła!! A jak wiadomo złość piękności szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 no dobra - jak zabawa to zabawa - do trzech razy sztuka znalazłam i coś bardziej od frontu, choć też podstępem zdobyte... ale uwaga wrażliwi- są tam zmarszczki :o (dzięki guścikowi - ja, ta tylko "niby" odkryłam, że jak sie człowiek marszczy - to się mu robią zmarszczki ) czekam na kolejne odkrycia http://images29.fotosik.pl/78/e00bb7c9b1356b37m.jpg Miss You Less, see you more... chromolić urojone zmarszczki... Joan'ka że aż miło popatrzeć... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 jeszcze raz cześć wszystkim i dzięki za miłe słowa .A tak nawiasem mówiąc ,to córcia wygląda dużo dużo lepiej ,tylko akuurat na zdjęciu jest zła!! A jak wiadomo złość piękności szkodzi no cóż... żeby nas przekonać musisz podrzucić nowy materiał do analizy, kolejne zdjęcie swoje i córki.. :D bo ja i tak będę sie trzymał swojej wersji pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.09.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 jeszcze raz cześć wszystkim i dzięki za miłe słowa .A tak nawiasem mówiąc ,to córcia wygląda dużo dużo lepiej ,tylko akuurat na zdjęciu jest zła!! A jak wiadomo złość piękności szkodzi Corka bardzo ładna ale podzielam zdanie maksia Guścik, masz uroczy usmiech, ale oczka takie malutkie ci sie zrobiły, nie wiem moze to od słońca. Lepiej załuż okulary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 09.09.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 jeszcze raz cześć wszystkim i dzięki za miłe słowa .A tak nawiasem mówiąc ,to córcia wygląda dużo dużo lepiej ,tylko akuurat na zdjęciu jest zła!! A jak wiadomo złość piękności szkodzi Corka bardzo ładna ale podzielam zdanie maksia Guścik, masz uroczy usmiech, ale oczka takie malutkie ci sie zrobiły, nie wiem moze to od słońca. Lepiej załuż okulary czuje sie zaszczycony. Postaram sie je zaprezentowac bardzo dobrze, w odpowiednim kontrascie. http://img115.imageshack.us/img115/3747/p1020784croi0.jpg Lubie miec wszystko z najwyzszej polki, nawet majtki , skarpety , koszulke i osprzet turystyczny musi byc z jednej renomowanej firmy. Natomiast okulary w gory ,tylko z krysztalu mineralnego, nie ma co dziadowac. Jestem wielbicielem pieknych kobiet, o szlachetej kobiecej urodzie i super dobrych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.09.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Trochę lepiej, ale bez tego kontrastu byłoby jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 09.09.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 trudno ,trzeba się przyznać młodośc górą!!!! Daje zdięcie pierworrodnej ,gdzie napewno wygląda korzystniej niż na poprzedniej fotce. Zresztą oceńcie sami.[img]http://images21.fotosik.pl/410/cdfdc23e52b3e1d0med.jpg(ta po prawej to moja ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 09.09.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 trudno ,trzeba się przyznać młodośc górą!!!! Daje zdięcie pierworrodnej ,gdzie napewno wygląda korzystniej niż na poprzedniej fotce. Zresztą oceńcie sami... ocena na 5 ...ale i tak jestem pod wrażeniem dżempel zdjęcia z Tobą wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 09.09.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Dziękuje ślicznie! no i masz zarumieniłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 trudno ,trzeba się przyznać młodośc górą!!!! Daje zdięcie pierworrodnej ,gdzie napewno wygląda korzystniej niż na poprzedniej fotce. Zresztą oceńcie sami.(ta po prawej to moja ) podtrzymuje swoje zdanie.... dżempel jeśli masz ochotę możesz dalej próbować wpłynąć na moją zmianę zdania :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 09.09.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Maksiu -dziękuje! ,Dalej nie będe Cię przekonywać ,bo już nadużyłam zaufania -i powklejałam zdjęcia bez zgody nastolatki Oby się niezorientowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Maksiu -dziękuje! ,Dalej nie będe Cię przekonywać ,bo już nadużyłam zaufania -i powklejałam zdjęcia bez zgody nastolatki Oby się niezorientowała cóż.... nastolatka.. to... tylko tło :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 09.09.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 09.09.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Źli ludzie dżempel, nie wiem czego im brakuje w Twojej córce, ale jakby nadmiernie cierpiała to ja się poświęcę i ją pocieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 09.09.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Miss You Less, See U More... . Lubimy Faithless ?? A fotki przednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 10.09.2007 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 celt- tak - Faithless - przez cały urlop grało mi to w głowie... .. nadal "otrząsnąć" się nie mogę z tych wakacji...hmmm ...zapach fig...rozgrzanej żywicy sosen piniowych, gaje oliwne, sady pomarańczowe i cytrynowe...rozmaryn...i morze- ciepłe morze... acha - dziękuję wszystkim za miłe słowa... PS jabko - zaskoczyłeś mnie mile...(szyja? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 10.09.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Miss You Less, See U More... . Lubimy Faithless ?? Deep in the bosom of the gentle night Is when I search for the light Pick up my pen and start to write I struggle, fight dark forces In the clear moon light Without fear... insomnia I can't get no sleep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts