jea 10.09.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Nie tylko oczu jean, nie tylko oczu Usta i noski też lubimy. O szyji nie wspominając dzempel fajna ta Twoja czerwona sukienka Córci przekaż że rózowa też dżempel, ja jeszcze dodam, że jest na czym oko zawiesić guscik, fajne foty ino ten dresik już mi się opatrzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 10.09.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 no ale markowy... to przeca trzeba pokazywać ... aż wszyscy się opatrzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 10.09.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Dżempel - piekna córa ! Po mamusi ma się rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 10.09.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Heath zawsze tak jest - kiedy czeka nas długą podróż bierzemy naturalnie cały zestaw płyt z muzyką "do samochodu"- żeby nie zasnąć i żeby nie być uzależnionym od np. słowackich lub węgierskich stacji radiowych... (chociaz kupa śmiechu jest i przy tym - np. na Węgrzech złapalismy NKOTB - (pozdrowienia dla zielonookiej ) Modern Talking i Sabrinę w domu już jej nie słuchamy "przejedzeni" do granic (trzy dni w trasie ) ale chcąc nie chcąc ta muzyka siedzi w nas tak głęboko...i gdzieś zasłyszana - przywołuje wspomnienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 10.09.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 długą podróż I got it sleeping rough on the streets in the rain I got it, learning to share my people's pain I got it making flowers grow in hearts of stone I got it cos I always take the long way home Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 10.09.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 zaraz nas wywalą - bo tu o gębach...ale jako że zapodałam sporo fotek na ćwiczenia dla guścika - może będzie mi odpuszczone bo jak home, to tylko Stereophonics ( So maybe tomorrow I'll find my way home - godzinami... zasłyszałam ostatnio ten motyw w "Mieście gniewu"(Crash)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 10.09.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 zaraz nas wywalą - bo tu o gębach...ale jako że zapodałam sporo fotek na ćwiczenia dla guścika - może będzie mi odpuszczone bo jak home, to tylko Stereophonics ( So maybe tomorrow I'll find my way home - godzinami... zasłyszałam ostatnio ten motyw w "Mieście gniewu"(Crash)... nie wywalą, bo moja gęba też tu jest co do Stereophonics, to tylko Dakota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.09.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 no to i może moją gębe pokaże (wraz z córcią)http://images20.fotosik.pl/192/cd489c27084eca87med.jpg Pogratulować córki ....ech ale mamuśka tez niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 10.09.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Miss You Less, See U More... . Lubimy Faithless ?? Deep in the bosom of the gentle night Is when I search for the light Pick up my pen and start to write I struggle, fight dark forces In the clear moon light Without fear... insomnia I can't get no sleep To ja z zonka lubie ten kawalek: "...insomnia please release me and let me dream of Makin' mad love to my girl on the heath Tearin' off tights with my teeth.." Wkleic cos? Bo dawno chyba mnie nie bylo ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 10.09.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 celt - wklejaj - Twoje fotki zawsze z przyjemnością się oglada ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.09.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 celt - wklejaj - Twoje fotki zawsze z przyjemnością się oglada ! Zwłaszcza żonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 10.09.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Wkleic cos? Bo dawno chyba mnie nie bylo ))) Celtowej jeszcze dawniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 10.09.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 nie gadać tylko wklejac - obaj panowie do roboty - zdjęcia gąb własnych i ew. (ale tylko ew. ) małżonek bo ja sie poświęciłam i gęby przejrzałam i najbardziej mi tu Heath podpadł (na str. 15 same krzyzyki )no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 10.09.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 no ale markowy... to przeca trzeba pokazywać ... aż wszyscy się opatrzą oczywiscie. U mnie nawet walizki musza byc odpowiednie w zaleznosci od odwiedzanego kraju. W Polsce obsluga lotnistowa jest na poziomie ameryki poludniowej , wiec walichy musza byc twarde. Oczywiscie nie jest to podyktowane targaniem CD z muzyka. W naszych czasach wozi sie kolekcje 10000 piosenek w kieszeni spodni. A-ha jak mamy zamiar odwiedzac Wlochy,Izrael,Australie to smialo mozna uzywac pokazowek L.Vouitton. http://img251.imageshack.us/img251/7956/p1030265lz5.jpg Te sa identyczne jak butetka, skarpetki majtki i koszula. Wlasnie ukladam je do schowka. PS.walizkami tez trzeba sie pokazac i odroznic od plebsu. Szkoda tylko , ze gorskie okulary odjechaly z watku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 10.09.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 widocznie były za bardzo plebejskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 10.09.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 zapodałam sporo fotek na ćwiczenia dla guścika - może będzie mi odpuszczone ... Rozczarowalas mnie , mialo byc tajemniczo ,kuszaco itp. Tak jak kiedys pisalem , ze w wa-wce kosztuje to odpodnio do poziomu towaru, a taki towar za doplata dla mnie bym omina. PS. juz to zaznaczylem , ze uwielbiam kobiety o szlachetnej urodzie i odpowiednich procjach ciala, dla mnie odstajace uszy u panienki, sa juz jej kasacja uboczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 10.09.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 widocznie były za bardzo plebejskie... dokladnie tak. Jestem czlowiekiem bardzo rozwaznym i idac w gory dbam o to, aby okulary nie przekraczly ceny 1000 zloty, moga sie rozbic spadajac z gorki. Natomiast, te drogie zatrzymuje na pokaz - mam kilka par. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 10.09.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Jestem czlowiekiem bardzo rozwaznym i idac w gory dbam o to, aby okulary nie przekraczly ceny 1000 zloty, "Złoty.CH". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 10.09.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 kurcze no to wtopa... eee ja myślałam że przynajmniej w $$ o ile nie w eurosach a tu 1000 złociszy?pffff normalnie porażka schodzisz waćpan na psy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 10.09.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 kurcze no to wtopa... eee ja myślałam że przynajmniej w $$ o ile nie w eurosach a tu 1000 złociszy? pffff normalnie porażka schodzisz waćpan na psy ... bo, chce wygladac jak facet jaruzelskiej.:D8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts