Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

G?by, g?by, dawajcie g?by...

Recommended Posts

Nie tylko oczu jean, nie tylko oczu

Usta i noski też lubimy. O szyji nie wspominając :lol:

dzempel fajna ta Twoja czerwona sukienka

Córci przekaż że rózowa też 8)

dżempel, ja jeszcze dodam, że jest na czym oko zawiesić 8) :wink:

guscik, fajne foty ino ten dresik już mi się opatrzył 8) :lol:

• Odpowiedzi 5,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Heath 8)

zawsze tak jest - kiedy czeka nas długą podróż bierzemy naturalnie cały zestaw płyt z muzyką "do samochodu"- żeby nie zasnąć i żeby nie być uzależnionym od np. słowackich lub węgierskich stacji radiowych... :wink: (chociaz kupa śmiechu jest i przy tym - np. na Węgrzech złapalismy NKOTB - (pozdrowienia dla zielonookiej :wink:) Modern Talking i Sabrinę :lol:

w domu już jej nie słuchamy "przejedzeni" do granic (trzy dni w trasie :roll: ) ale chcąc nie chcąc ta muzyka siedzi w nas tak głęboko...i gdzieś zasłyszana - przywołuje wspomnienia... :wink:

8) 8)

zaraz nas wywalą - bo tu o gębach...ale jako że zapodałam sporo fotek na ćwiczenia dla guścika - może będzie mi odpuszczone :wink:

bo jak home, to tylko Stereophonics ( So maybe tomorrow I'll find my way home - godzinami... :roll:

zasłyszałam ostatnio ten motyw w "Mieście gniewu"(Crash)...

nie wywalą, bo moja gęba też tu jest :wink:

co do Stereophonics, to tylko Dakota :)

Miss You Less, See U More...

.

Lubimy Faithless ??

Deep in the bosom of the gentle night

Is when I search for the light

Pick up my pen and start to write

I struggle, fight dark forces

In the clear moon light

Without fear... insomnia

I can't get no sleep

To ja z zonka lubie ten kawalek:

"...insomnia please release me and let me dream of

Makin' mad love to my girl on the heath

Tearin' off tights with my teeth.."

Wkleic cos? Bo dawno chyba mnie nie bylo :))))

no ale markowy... to przeca trzeba pokazywać ...

aż wszyscy się opatrzą ;)

oczywiscie.:D U mnie nawet walizki musza byc odpowiednie w zaleznosci od odwiedzanego kraju.:p

W Polsce obsluga lotnistowa jest na poziomie ameryki poludniowej , wiec walichy musza byc twarde.:p Oczywiscie nie jest to podyktowane targaniem CD z muzyka.:lol: W naszych czasach wozi sie kolekcje 10000 piosenek w kieszeni spodni.:D A-ha jak mamy zamiar odwiedzac Wlochy,Izrael,Australie to smialo mozna uzywac pokazowek L.Vouitton.8)

http://img251.imageshack.us/img251/7956/p1030265lz5.jpg

Te sa identyczne jak butetka, skarpetki majtki i koszula.:D Wlasnie ukladam je do schowka.8)

PS.walizkami tez trzeba sie pokazac i odroznic od plebsu.:p Szkoda tylko , ze gorskie okulary odjechaly z watku. :D

zapodałam sporo fotek na ćwiczenia dla guścika - może będzie mi odpuszczone :wink:...

Rozczarowalas mnie , mialo byc tajemniczo ,kuszaco itp.8) Tak jak kiedys pisalem , ze w wa-wce kosztuje to odpodnio do poziomu towaru, a taki towar za doplata dla mnie bym omina.8)

PS. juz to zaznaczylem , ze uwielbiam kobiety o szlachetnej urodzie i odpowiednich procjach ciala, dla mnie odstajace uszy u panienki, sa juz jej kasacja uboczna.8)