dżempel 10.09.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Nie obiecuj!!! Bo co zrobisz jak się zgodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 10.09.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 no to i może moją gębe pokaże (wraz z córcią)http://images20.fotosik.pl/192/cd489c27084eca87med.jpg no pięknie, pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.09.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 dżempel, joan, chylę czoła sexy babki Ps. dżempel, do tej pory myślałam, że jesteś facetem Heath, niezmiernie miło widzieć Cię ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.09.2007 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Cyk iskierka zgasła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 11.09.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Health - poszedłeś na skróty...nieładnie nieładnie... miało być "tajemniczo i kusząco"...? ... PS jabko - zaskoczyłeś mnie mile...(szyja? ) Miałem na myśli bioderka ale chyba źle napisałem PS Nie wiem gdzie żonka jest w tej Ch, bo tam gdzie ja byłam słomiane wdowy miały tzw. ful opszyns... swoja drogą - ja nie pozwoliłabym się mojemu męzowi tak dla rodziny poświęcać... NS - a możesz te zdjątka w szerz a nie wdłuż poustawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 11.09.2007 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Health - poszedłeś na skróty...nieładnie nieładnie... miało być "tajemniczo i kusząco"...? niezupełnie. wczoraj zdjęcie zajmowało pół strony. koniec i bomba kto nie widział ten trąba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 11.09.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Heath - młodzieniaszek z Ciebie... i w ogóle... Ns - dawno Cię nie było - ktoś nawet chciał cie obrazić i podejrzewał że Ty i guścik to 2 w 1, jak: wash&go pragnienie&sprite Bonnie&Clyde policjanci z Miami Gucio i Maja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.09.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Krótko. Kiedyś nie rozumiałem "Q" ale teraz już wiem co ma na myśli wypowiadając sie w taki sposób.Już mi to nie przeszkadza.Pięć porównań.Z tego ostatniego to kto jest według ciebie mają a kto guciem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 11.09.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Ns miłą masz rodzinkę, tylko czemu ich pokazujesz, a siebie chowasz? Czy to ten grzeczny synuś hoduje pająka? I gdyby ten wątek o butach i torebkach nie był ostatnio hmmm , to mógłbyś wrzucić zdjęcie żony, bo fajne ma i jedno i drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 11.09.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Ktosiu, kto śmiał zrobić Ci taką krzywdę? http://images21.fotosik.pl/413/e67fcaeb1e5f6c31m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 11.09.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Mowicie macie Blazej z Julia http://img528.imageshack.us/img528/5272/bilazeiijuliard7.jpg Marta http://img489.imageshack.us/img489/4162/wesele110807010pm2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.09.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 celcik swietne te zdjęcia Mam pytanie.....czy Ty kiedykolwiek masz zły humor? Bije od Ciebie taka dobra energia. Pozdrowienia dla córeczki i ślicznej żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.09.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Pytanie:........miłą masz rodzinkę, tylko czemu ich pokazujesz, a siebie chowasz? zresztą bardzo dobre pytanko.Nie chce słuchać już krytyki pod swoim adresem wiec pomyślałem ,że będę się od czasu do czasu chwalił tak chwalił moją kochaną rodzinką.Zawsze to jakaś forma przyjemności na tym zacnym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 11.09.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 celcik swietne te zdjęcia Mam pytanie.....czy Ty kiedykolwiek masz zły humor? Bije od Ciebie taka dobra energia. Pozdrowienia dla córeczki i ślicznej żony Dziekuje. Zdjecie Marty troche za ciemne A co d ohumory to jak sie pewnie domyslasz miewam zly czasami No ale jak sie z corka umawia czlowiek na zabawe to trudno nie miec dobrego humoru. Wiecej zdjec zoreczki jakby ktos mial ochote obejrzec tutaj: tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.09.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Takiego nawału hipokryzji nie zdzierżę Osoba, która ustalała rankingi w gębach, która parę stron wcześniej ocenia forumowiczki w kategorii "ty do pierwszej dziesiątki, a ty nie" która krytykuje nogi forumowiczki w "szpilkach"......................pisze, że nie zniesie krytyki Poza tym, Ciebie, zacny forumowiczu, krytukuje się zwykle za niezborne i nieskładne wypowiedzi, a nie za wygląd To dwie diametralnie różne sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.09.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Dziekuje. Zdjecie Marty troche za ciemne no proszę Cię, chciałabym mieć choć jedno takie "za ciemne" zdjęcie dla mnie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 11.09.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 kto jest według ciebie mają a kto guciem? niech sobie przypomnę warsztaty z antropologii...hmmmm...tak więc mając na uwadze: wyraźne spłaszczenie poziome twarzoczaszki, proporcjonalnie zanizoną pojemność mózgowia (patrz:kurzy móżdżek) oraz wyjątkowo krótki odcinek kręgów szyjnych (ujmowany lakonicznie skrótem ABS) wnioskuję ze zdjęcia że bardziej mu do Gucia... a Tobie do Mai a Maje to fajne dziewczyny - wiem bo mam chociaż ja wolę dychotomię Pragnienie versus Sprite...bardziej inspirująca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.09.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Taka właśnie krytyka już mi nie przeszkadza.To nauka.Zawsze przebaczaj swoim wrogom. Nic ich bardziej nie potrafi rozłościć..Niniejszym to czynię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.09.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 celt foty super...szczególnie Z Turcji Całusy dla Julki i pozdrowienia dla Marty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 11.09.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Dziekuje. Zdjecie Marty troche za ciemne no proszę Cię, chciałabym mieć choć jedno takie "za ciemne" zdjęcie dla mnie super Sluze uprzejmie Moze na nastepnym zlocie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts