Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

G?by, g?by, dawajcie g?by...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Health - poszedłeś na skróty...nieładnie nieładnie... :roll: miało być "tajemniczo i kusząco"...? :wink:

...

PS jabko - zaskoczyłeś mnie mile...(szyja? :wink:)

Miałem na myśli bioderka ale chyba źle napisałem :roll:

:wink:

PS Nie wiem gdzie żonka jest w tej Ch, bo tam gdzie ja byłam słomiane wdowy miały tzw. ful opszyns... :oops:

swoja drogą - ja nie pozwoliłabym się mojemu męzowi tak dla rodziny poświęcać... 8)

NS - a możesz te zdjątka w szerz a nie wdłuż poustawiać?

Pytanie:

........miłą masz rodzinkę, tylko czemu ich pokazujesz, a siebie chowasz?

zresztą bardzo dobre pytanko.Nie chce słuchać już krytyki pod swoim adresem wiec pomyślałem ,że będę się od czasu do czasu chwalił

tak chwalił moją kochaną rodzinką.Zawsze to jakaś forma przyjemności na tym zacnym forum.

celcik swietne te zdjęcia :D

Mam pytanie.....czy Ty kiedykolwiek masz zły humor?

Bije od Ciebie taka dobra energia.

Pozdrowienia dla córeczki i ślicznej żony :wink:

Dziekuje. Zdjecie Marty troche za ciemne :) A co d ohumory to jak sie pewnie domyslasz miewam zly czasami :) No ale jak sie z corka umawia czlowiek na zabawe to trudno nie miec dobrego humoru. Wiecej zdjec zoreczki jakby ktos mial ochote obejrzec tutaj: tutaj

Takiego nawału hipokryzji nie zdzierżę :roll:

Osoba, która ustalała rankingi w gębach,

która parę stron wcześniej ocenia forumowiczki w kategorii "ty do pierwszej dziesiątki, a ty nie"

która krytykuje nogi forumowiczki w "szpilkach"......................pisze, że nie zniesie krytyki :o :o :o :lol: :lol:

Poza tym, Ciebie, zacny forumowiczu, krytukuje się zwykle za niezborne i nieskładne wypowiedzi, a nie za wygląd :D

To dwie diametralnie różne sprawy.

kto jest według ciebie mają a kto guciem? :roll:

niech sobie przypomnę warsztaty z antropologii...hmmmm...tak więc mając na uwadze:

wyraźne spłaszczenie poziome twarzoczaszki, proporcjonalnie zanizoną pojemność mózgowia (patrz:kurzy móżdżek) oraz wyjątkowo krótki odcinek kręgów szyjnych (ujmowany lakonicznie skrótem ABS) wnioskuję ze zdjęcia że bardziej mu do Gucia... 8) a Tobie do Mai :wink:

a Maje to fajne dziewczyny - wiem bo mam :wink:

chociaż ja wolę dychotomię Pragnienie versus Sprite...bardziej inspirująca... :wink: