Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

G?by, g?by, dawajcie g?by...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Takiego nawału hipokryzji nie zdzierżę :roll:

Osoba, która ustalała rankingi w gębach,

która parę stron wcześniej ocenia forumowiczki w kategorii "ty do pierwszej dziesiątki, a ty nie"

która krytykuje nogi forumowiczki w "szpilkach"......................pisze, że nie zniesie krytyki :o :o :o :lol: :lol:

Poza tym, Ciebie, zacny forumowiczu, krytukuje się zwykle za niezborne i nieskładne wypowiedzi, a nie za wygląd :D

To dwie diametralnie różne sprawy.

Wszystko co piszesz jest prawdą.Troszku ta hipokryzja jest za mocna ale niech tak pozostanie.Szkoda psuć wątku więc po indiańsku zwinę wigwam i odejdę.Nie chciałem tak mocno cię urazić piszac

zresztą bardzo dobre pytanko.Nie chce słuchać już krytyki pod swoim adresem wiec pomyślałem ,że będę się od czasu do czasu chwalił

tak chwalił moją kochaną rodzinką.Zawsze to jakaś forma przyjemności na tym zacnym forum.

Znowu się pomyliłem.sorki.Ale nie myśl sobie ,że nie wrócę :D :wink: :wink: :wink:

Pozdrawiam Cię serdecznie żmijko nr2

zapodałam sporo fotek na ćwiczenia dla guścika - może będzie mi odpuszczone :wink:...

Rozczarowalas mnie , mialo byc tajemniczo ,kuszaco itp.8) Tak jak kiedys pisalem , ze w wa-wce kosztuje to odpodnio do poziomu towaru, a taki towar za doplata dla mnie bym omina.8)

PS. juz to zaznaczylem , ze uwielbiam kobiety o szlachetnej urodzie i odpowiednich procjach ciala, dla mnie odstajace uszy u panienki, sa juz jej kasacja uboczna.8)

jazzu, nie wiedziałam że sie aż tak zaangażujesz :roll: :lol: naprawdę mi schlebiasz... :wink:

gdybym wiedziała zapodałabym ci lepsze zdjęcia niż te które robił mój małżonek :wink: w cieniu, pod słońce, automatem...zero profesjonalizmu :wink:

Rozczarowalas mnie , mialo byc tajemniczo

Co ty wiesz o ...tajemniczości... 8)

guścik- jesli ty na hajlajfie znasz się tak jak na kobietach....to pozostaje mi tylko tobie życzyc płynności...finansowej...bo to chyba jedyna twoja wartość... :roll:

PS za komplement dziękuję - szczerze - jeśli to zauwazyłeś to znaczy że chyba wreszcie dojrzałam - bo jak dotąd jak dzieciak wyglądałam (liczę że już nikt nie będzie mnie szczypał w policzki i mówił jaka to pyzata chineczka jestem ti ti ti (brrrr :x )... ale dobrze późno niż wcale...:wink:

PS -to co - Pragnienie czy Sprite?

:lol:

joan nie oceniaj go tak.To ,że potrafi utrzymać swoją płynność finansowa to wcale go nie dyskryminuje.Wręcz przeciwnie podnosi jego wartość.Doskonale gotuje,jak nikt inny wkur....ucho,jest poukładany zewnętrznie(meble,jachty,torebki,wina,obuwie itp).Co z tego ,że fizycznie zbudowany jest inaczej czego i tak nie można stwierdzić bo zawsze wiadoma część jest zakryta.Fajny ma samochód,zgrabną żonę i córkę.Elokwentny i ostry w ocenie innych ale też zdrowo przyjmujący krytykę wedle swoje osoby.Mocny gościu i zajebiś..cie konkretny.

jacie... konretnie zajeb... gościu...

tia...

i to wszystko wynika z fotorelacji jego bujnego

i obfitego w hedonistyczne przyjemności życia...

z metkami w górze :)

Chcesz z nim podyskutować na ten temat?Niby jak to ma inaczej uzewnętrzniać?

Ma klasę i tyle. :o :o (udało mi się to powiedzieć :p :wink: )

Wiem ,że mnie zje....e za takie słowa ale wiele można sie od niego nauczyć.Czasami to chciałem go utopić :lol: ale powoli człowiek przyzwyczaja sie.I powoli czuje co chce nam Q mówić i po co.

Jestem wielbicielem pieknych kobiet, o szlachetej kobiecej urodzie i super dobrych rzeczy.8)

Haha dobre :) Najczesciej osoby, ktore w taki sposob pisza a bedac w watku w ktorym wkleja sie zdjecia (nie koniecznie z pomazana twarza) nieskore sa do tego aby swoim sie podzielic, sa wielbicielami pieknych kobiet o szlachetnej kobiecej urodzie (kobieta o kobiecej urodzie (sic!) ), ktore to kobiety podziwiaja kupujac kolorowe gazetki dla facetow. Ale, ze marzenia to piekna rzecz wiec nie ma sie co czepiac.

Guscik, nie wstydz sie i pokaz sie. Domyslam sie, ze lubisz byc proszony przez kobiety o szlachetnej kobiecej urodzie :):) a ja taką nie jestem ale moze sie odwazysz?