celt 11.09.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 celt foty super...szczególnie Z Turcji Całusy dla Julki i pozdrowienia dla Marty Dziekuje. Jea - ta towja Nowa Wies to ta w Swarzedzu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.09.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Takiego nawału hipokryzji nie zdzierżę Osoba, która ustalała rankingi w gębach, która parę stron wcześniej ocenia forumowiczki w kategorii "ty do pierwszej dziesiątki, a ty nie" która krytykuje nogi forumowiczki w "szpilkach"......................pisze, że nie zniesie krytyki Poza tym, Ciebie, zacny forumowiczu, krytukuje się zwykle za niezborne i nieskładne wypowiedzi, a nie za wygląd To dwie diametralnie różne sprawy. Wszystko co piszesz jest prawdą.Troszku ta hipokryzja jest za mocna ale niech tak pozostanie.Szkoda psuć wątku więc po indiańsku zwinę wigwam i odejdę.Nie chciałem tak mocno cię urazić piszac zresztą bardzo dobre pytanko.Nie chce słuchać już krytyki pod swoim adresem wiec pomyślałem ,że będę się od czasu do czasu chwalił tak chwalił moją kochaną rodzinką.Zawsze to jakaś forma przyjemności na tym zacnym forum.Znowu się pomyliłem.sorki.Ale nie myśl sobie ,że nie wrócę Pozdrawiam Cię serdecznie żmijko nr2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.09.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 celt foty super...szczególnie Z Turcji Całusy dla Julki i pozdrowienia dla Marty Dziekuje. Jea - ta towja Nowa Wies to ta w Swarzedzu ? Nie, w małopolsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 11.09.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 zapodałam sporo fotek na ćwiczenia dla guścika - może będzie mi odpuszczone ... Rozczarowalas mnie , mialo byc tajemniczo ,kuszaco itp. Tak jak kiedys pisalem , ze w wa-wce kosztuje to odpodnio do poziomu towaru, a taki towar za doplata dla mnie bym omina. PS. juz to zaznaczylem , ze uwielbiam kobiety o szlachetnej urodzie i odpowiednich procjach ciala, dla mnie odstajace uszy u panienki, sa juz jej kasacja uboczna. jazzu, nie wiedziałam że sie aż tak zaangażujesz naprawdę mi schlebiasz... gdybym wiedziała zapodałabym ci lepsze zdjęcia niż te które robił mój małżonek w cieniu, pod słońce, automatem...zero profesjonalizmu Rozczarowalas mnie , mialo byc tajemniczo Co ty wiesz o ...tajemniczości... guścik- jesli ty na hajlajfie znasz się tak jak na kobietach....to pozostaje mi tylko tobie życzyc płynności...finansowej...bo to chyba jedyna twoja wartość... PS za komplement dziękuję - szczerze - jeśli to zauwazyłeś to znaczy że chyba wreszcie dojrzałam - bo jak dotąd jak dzieciak wyglądałam (liczę że już nikt nie będzie mnie szczypał w policzki i mówił jaka to pyzata chineczka jestem ti ti ti (brrrr )... ale dobrze późno niż wcale... PS -to co - Pragnienie czy Sprite? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.09.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 joan nie oceniaj go tak.To ,że potrafi utrzymać swoją płynność finansowa to wcale go nie dyskryminuje.Wręcz przeciwnie podnosi jego wartość.Doskonale gotuje,jak nikt inny wkur....ucho,jest poukładany zewnętrznie(meble,jachty,torebki,wina,obuwie itp).Co z tego ,że fizycznie zbudowany jest inaczej czego i tak nie można stwierdzić bo zawsze wiadoma część jest zakryta.Fajny ma samochód,zgrabną żonę i córkę.Elokwentny i ostry w ocenie innych ale też zdrowo przyjmujący krytykę wedle swoje osoby.Mocny gościu i zajebiś..cie konkretny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 11.09.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Doskonale gotuje, Fajny ma samochód, Elokwentny i ostry w ocenie innych Mocny gościu i zajebiś..cie konkretny. NS- a jednak Pragnienie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 11.09.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Czy zdjecia guscika sa gdzies tutaj ?? celt - wklejaj - Twoje fotki zawsze z przyjemnością się oglada ! zapomnialem wczesniej dodac: "i vice versa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 11.09.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 jacie... konretnie zajeb... gościu... tia... i to wszystko wynika z fotorelacji jego bujnego i obfitego w hedonistyczne przyjemności życia... z metkami w górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.09.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Doskonale gotuje, Fajny ma samochód, Elokwentny i ostry w ocenie innych Mocny gościu i zajebiś..cie konkretny. NS- a jednak Pragnienie...? Przecież Ci to już kilka razy powiedział.Wiec w czym rzecz.Tyle ma a jednak pragnienie?Popraw mnie jeśli się myle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 11.09.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 ale co trzeba przyznać ma rzadki dar autokreacji ponad wszystko noo i zniża się tu do nas maluczkich ... jak dobry ojciec który pokaże jedynie słuszną drogę jedynie słusznych wyborów w każdej dziedzinie życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 11.09.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Gosc sie przeciez dobrze bawi to wszystko Ponawiam pytanie jest tu jego foto? Bo to watek, w ktorym chodzi o zobaczenie jak wygladaja inni uczestnicy forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 11.09.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 jest gdzieś jego foto od tyłu )) na tle przepięknych okoliczności przyrody... o ile jeszcze nie zostało skasowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 11.09.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 a od przodu tez jest... na stronie 73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.09.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 jacie... konretnie zajeb... gościu... tia... i to wszystko wynika z fotorelacji jego bujnego i obfitego w hedonistyczne przyjemności życia... z metkami w górze Chcesz z nim podyskutować na ten temat?Niby jak to ma inaczej uzewnętrzniać? Ma klasę i tyle. (udało mi się to powiedzieć ) Wiem ,że mnie zje....e za takie słowa ale wiele można sie od niego nauczyć.Czasami to chciałem go utopić ale powoli człowiek przyzwyczaja sie.I powoli czuje co chce nam Q mówić i po co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 11.09.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 z klasą to bym nie przesadzała... jednak ale no kwestia gustu czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.09.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 ale co trzeba przyznać ma rzadki dar autokreacji ponad wszystko noo i zniża się tu do nas maluczkich ... jak dobry ojciec który pokaże jedynie słuszną drogę jedynie słusznych wyborów w każdej dziedzinie życia może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.09.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Ktoś gustowi w d... włazi i to ze śpiewem na ustach...Pragnienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.09.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 z klasą to bym nie przesadzała... jednak ale no kwestia gustu czyż nie? Widzisz np.jea ładnie to opisuje powyżej.I tak jak to mówisz to rzecz gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 11.09.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Jestem wielbicielem pieknych kobiet, o szlachetej kobiecej urodzie i super dobrych rzeczy. Haha dobre Najczesciej osoby, ktore w taki sposob pisza a bedac w watku w ktorym wkleja sie zdjecia (nie koniecznie z pomazana twarza) nieskore sa do tego aby swoim sie podzielic, sa wielbicielami pieknych kobiet o szlachetnej kobiecej urodzie (kobieta o kobiecej urodzie (sic!) ), ktore to kobiety podziwiaja kupujac kolorowe gazetki dla facetow. Ale, ze marzenia to piekna rzecz wiec nie ma sie co czepiac. Guscik, nie wstydz sie i pokaz sie. Domyslam sie, ze lubisz byc proszony przez kobiety o szlachetnej kobiecej urodzie :) a ja taką nie jestem ale moze sie odwazysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 11.09.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 podobno nie powinno się karmić trolli, ale czasem trudno jest się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts