Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

G?by, g?by, dawajcie g?by...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bardzo ladne macie te dzieciaczki. Z reszta wszystkie dzieci sa ladne i kochane.

joan, laska z Ciebie nie ma co. Powinnas w filmach grac bo masz urode aktorki z Hollywood. :p Kto wie, jakbys sie w Ameryce urodzila to moze juz bys miala swoja gwiazde. :wink: Z drugiej strony, jednak tutaj w Polsce masz ich dwie, :D no chyba, ze meza dolicze, to trzy. :wink: Wiec i tak wyszlo Ci to na dobre. :p :wink:

Bardzo ladne macie te dzieciaczki. Z reszta wszystkie dzieci sa ladne i kochane.

joan, laska z Ciebie nie ma co. Powinnas w filmach grac bo masz urode aktorki z Hollywood. :p Kto wie, jakbys sie w Ameryce urodzila to moze juz bys miala swoja gwiazde. :wink: Z drugiej strony, jednak tutaj w Polsce masz ich dwie, :D no chyba, ze meza dolicze, to trzy. :wink: Wiec i tak wyszlo Ci to na dobre. :p :wink:

:lol: :lol: :lol:

Zeljka :lol: jak Ty coś powiesz... :lol: :lol: :lol: przez Ciebie zmarszczki mi się pogłębiają ...znacząco... :wink:

dzieciaczki były dla Ciebie - wiesz - za to słowo na b... :oops:

A Hollywood...? phiii...jeszcze się taki rezyser nie urodził , który byłby godzien całowac dłąnie młe... :wink: 8) :lol:

zresztą - jeden Gwiazd(or) juz mieszka ze mną pod jednym dachem...jeszcze :wink: a talent nie znosi konkurencji :wink:

PS a męża mego też chcesz (zdjęcie?zobaczyć?) :wink:

a tam...i tak wkleję - na chwilkę - dla Ciebie... 8) (chociaz zamknąłby mnie za to w ciemnej piwnicy...i głodził przez tydzień :wink: )

a oto mój brzydal

http://images30.fotosik.pl/79/d518621576451550m.jpg

:D :D :D

doceniam, doceniam to ciacho moje... :lol: :lol: (im więcej zmarszczek i siwych włosów mu przybywa - tym bardziej... :wink: )

a do tego n a p r a w d ę dobry z niego człowiek...i kawę pyszną robi...i w ogóle... :lol:

(choć ciemnej piwnicy i tak sie boję... :o ) :wink: :lol:

PS oczywiście ma też parę wad - ale sie wyrównują z moimi...zaletami :wink:

w sumie, sexy to jest najbardziej to że nasze ;) a tam łyse, czy siwe czy jeszcze inne... to chyba mniej ważne :)

moje ciacho jeszcze siwych nie ma... ale łysinkę już... więc ja z tych co to bardziej lubią tych z myślącym czołem łagodnie opadającym na kark... ;))

takie sexy też jest sexy...(jeszcze więcej testosteronu :wink: - i więcej do... głaskania :wink: ale jeden warunek: brak zaczesek -mąż zapisał mi to w intercyzie małżeńskiej (jakby co:wink:) i obiecał: jak łysieć to z godnością :wink:

np. jak posiadacz "myślącego czoła" z naszego podwórka, odkąd przestał oszukiwać siebie i nas, :wink:

http://www.filmpolski.pl/z1/65o/4065_1.jpg

A to i ja się latoroślą pochwalę i zdjątko wkleję, bo śliczniejsza ode mnie o Galaktyki wszystkie razem wzięte :D :evil:

A ponieważ tak się głupio składa, że aktualne zdjęcia równa się związane z końmi, to też i sorry za nakrycie głowy

http://images13.fotosik.pl/88/89d6f3277c08df72med.jpg

braza, Ty nie bądź taka skromna 8)

uroda, to głównie po mamie jest :lol:

Ej, cholera Króliczku, kiedy to nie skromność przeze mnie przemawia, a zazdrość okrutna :oops: Wymieszało się w tym naszym cudzie nieźle i taki fajny efekt końcowy wyszedł, a ja... No cóż... Ja się sobie nie podobam, cała prawda... :-?

braza, Ty nie bądź taka skromna 8)

uroda, to głównie po mamie jest :lol:

Ej, cholera Króliczku, kiedy to nie skromność przeze mnie przemawia, a zazdrość okrutna :oops: Wymieszało się w tym naszym cudzie nieźle i taki fajny efekt końcowy wyszedł, a ja... No cóż... Ja się sobie nie podobam, cała prawda... :-?

Moja rada, zawsze rano usmiechaj się do siebie w lustrze, to pomaga 8) :wink: