celt 12.09.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 no dobrze - przyznaję - spanikowałam trochę z tymi dziećmi... myślę że z tym zdjęcem nie można "zrobić" nic złego, więc jednak wkleję... moje prawdziwe "argumenty"... http://images21.fotosik.pl/414/13a370e18e3fc0d0m.jpg Super dzieciaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 12.09.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 ... http://images24.fotosik.pl/79/626e98c5da5ef9eam.jpg No fajowe to ... ramionka a szyja no no no, co my tu nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.09.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 http://images24.fotosik.pl/79/626e98c5da5ef9eam.jpg fajne ucho Które ?? Bo widać jakby dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.09.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Bardzo ladne macie te dzieciaczki. Z reszta wszystkie dzieci sa ladne i kochane. joan, laska z Ciebie nie ma co. Powinnas w filmach grac bo masz urode aktorki z Hollywood. Kto wie, jakbys sie w Ameryce urodzila to moze juz bys miala swoja gwiazde. Z drugiej strony, jednak tutaj w Polsce masz ich dwie, no chyba, ze meza dolicze, to trzy. Wiec i tak wyszlo Ci to na dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 14.09.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Bardzo ladne macie te dzieciaczki. Z reszta wszystkie dzieci sa ladne i kochane. joan, laska z Ciebie nie ma co. Powinnas w filmach grac bo masz urode aktorki z Hollywood. Kto wie, jakbys sie w Ameryce urodzila to moze juz bys miala swoja gwiazde. Z drugiej strony, jednak tutaj w Polsce masz ich dwie, no chyba, ze meza dolicze, to trzy. Wiec i tak wyszlo Ci to na dobre. Zeljka jak Ty coś powiesz... przez Ciebie zmarszczki mi się pogłębiają ...znacząco... dzieciaczki były dla Ciebie - wiesz - za to słowo na b... A Hollywood...? phiii...jeszcze się taki rezyser nie urodził , który byłby godzien całowac dłąnie młe... zresztą - jeden Gwiazd(or) juz mieszka ze mną pod jednym dachem...jeszcze a talent nie znosi konkurencji PS a męża mego też chcesz (zdjęcie?zobaczyć?) a tam...i tak wkleję - na chwilkę - dla Ciebie... (chociaz zamknąłby mnie za to w ciemnej piwnicy...i głodził przez tydzień ) a oto mój brzydal http://images30.fotosik.pl/79/d518621576451550m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 14.09.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 ha załapałam się na zdjęcie no proszę też ma zmarszczki od śmiacia bardzo sympatyczną z Was para Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.09.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Matko !!! skad ludzie taka urode biora ? nie wiem za czym ja stalam w kolejce do P.Boga , chyba za wlosami joan sliczna twa rodzinka o mezu sie nie wypowiadam ......nie wypada mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.09.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Hmmm......ten tego.....yyyy......... niezłe ciasteczko joan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.09.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 joan - Ty to masz ciacho w domu fiu fiu fiu jakie zabójcze oko ..... nie dziwię sie ,że takie śliczne dzieciaki macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 14.09.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 doceniam, doceniam to ciacho moje... (im więcej zmarszczek i siwych włosów mu przybywa - tym bardziej... ) a do tego n a p r a w d ę dobry z niego człowiek...i kawę pyszną robi...i w ogóle... (choć ciemnej piwnicy i tak sie boję... ) PS oczywiście ma też parę wad - ale sie wyrównują z moimi...zaletami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.09.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 joan -siwe włosy mówisz popatrz ile siwych jest w moim ciasteczku http://www.mfoto.pl/uploads/1473/motor-henia-002_bd95a.jpg ps .....i kawe też robi pyszną .....i ja do kompletu ...tj do motoru http://images13.fotosik.pl/90/9aa6c7965504e4eem.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 14.09.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 siwe nie siwe wazne że jest za co szarpać.... zresztą: każda szanująca się kobieta wie, że siwe jest sexy.. patrz: Gere, Connery, i inne takie dojrzałe ciacha...wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 14.09.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 w sumie, sexy to jest najbardziej to że nasze a tam łyse, czy siwe czy jeszcze inne... to chyba mniej ważne moje ciacho jeszcze siwych nie ma... ale łysinkę już... więc ja z tych co to bardziej lubią tych z myślącym czołem łagodnie opadającym na kark... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 14.09.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 w sumie, sexy to jest najbardziej to że nasze a tam łyse, czy siwe czy jeszcze inne... to chyba mniej ważne moje ciacho jeszcze siwych nie ma... ale łysinkę już... więc ja z tych co to bardziej lubią tych z myślącym czołem łagodnie opadającym na kark... ) takie sexy też jest sexy...(jeszcze więcej testosteronu - i więcej do... głaskania ale jeden warunek: brak zaczesek -mąż zapisał mi to w intercyzie małżeńskiej (jakby co:wink:) i obiecał: jak łysieć to z godnością np. jak posiadacz "myślącego czoła" z naszego podwórka, odkąd przestał oszukiwać siebie i nas, http://www.filmpolski.pl/z1/65o/4065_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 14.09.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 no i o to chodzi... bosz jakie zaczeski... to takie rozumiem powiewające resztki przyklepane czasem do łysiny????? a fuj... rozumiem i popieram w całej rozciągłości taki wpis w intercyzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 14.09.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Joan śliczny ten Twój brzydal!!!! Tworzycie piękną pare , także na tej dwójce dzieci niemozecie poprzestać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 A to i ja się latoroślą pochwalę i zdjątko wkleję, bo śliczniejsza ode mnie o Galaktyki wszystkie razem wzięte A ponieważ tak się głupio składa, że aktualne zdjęcia równa się związane z końmi, to też i sorry za nakrycie głowy http://images13.fotosik.pl/88/89d6f3277c08df72med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.09.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 braza, Ty nie bądź taka skromna uroda, to głównie po mamie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 braza, Ty nie bądź taka skromna uroda, to głównie po mamie jest Ej, cholera Króliczku, kiedy to nie skromność przeze mnie przemawia, a zazdrość okrutna Wymieszało się w tym naszym cudzie nieźle i taki fajny efekt końcowy wyszedł, a ja... No cóż... Ja się sobie nie podobam, cała prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.09.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 braza, Ty nie bądź taka skromna uroda, to głównie po mamie jest Ej, cholera Króliczku, kiedy to nie skromność przeze mnie przemawia, a zazdrość okrutna Wymieszało się w tym naszym cudzie nieźle i taki fajny efekt końcowy wyszedł, a ja... No cóż... Ja się sobie nie podobam, cała prawda... Moja rada, zawsze rano usmiechaj się do siebie w lustrze, to pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts