Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

G?by, g?by, dawajcie g?by...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja moge :)

tak tradycyjnie na 10 minut :wink:

- fotka z wakacji na wyspie Sherkinn (tydzien temu :))

nieczesta okazja podziwiania zielonej sote czyli bez make upy a li jedynie z tuszem na rzesach :lol:

i domowe jazcuzzi (specjalnie zlosliwie zmniejszone coby zgorszenia nie siac :))

(ps. domowa sauna i jaccuzzi jest pych! polecam!:))

zielonooka napisał:
Ja moge :)

tak tradycyjnie na 10 minut :wink:

- fotka z wakacji na wyspie Sherkinn (tydzien temu :))

nieczesta okazja podziwiania zielonej sote czyli bez make upy a li jedynie z tuszem na rzesach :lol:

http://images12.fotosik.pl/108/47552757184fc5d9.jpg

Jesteś po prostu piękną kobietą 8)

no wreszcie się załapałam na Twoje zdjęcie Zielona :lol: :lol: :lol:

co ja ci tam będę słodziła...się już nasłuchalaś...i swoje wiesz...i ja się z tym zgadzam...nic dodać nic ująć... pięknie się zestarzejesz...

kurcze - wyszło ż e nie umiem tak kobiecie ,obcej komplementami sypać, żeby wyszło wiarygodnie i nie podejrzanie miło... :roll: 8) :wink:

zielonooka napisał:
kuleczka - wysle ci na priv jak mi obiecasz ze wydrukujesz przyczepisz na swoich drzwiach wejsciowych i napiszesz na fotce " ja tu teraz pilnuje hau hau!!!" :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: jak pragnę zdrowia, że wydrukuję i powieszę :D

na dowód zamieszczę fotkę :D :D :D

chłopaki żałujta, oj żałujta 8) 8) 8)

Ciężko mi to pisać, bo zazdrość chwyta za serce, ale Zielona to rasowa kobieta jest...............piękna 8) :wink:

kuleczka napisał:
  zielonooka napisał:
kuleczka - wysle ci na priv jak mi obiecasz ze wydrukujesz przyczepisz na swoich drzwiach wejsciowych i napiszesz na fotce " ja tu teraz pilnuje hau hau!!!" :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: jak pragnę zdrowia, że wydrukuję i powieszę :D

na dowód zamieszczę fotkę :D :D :D

chłopaki żałujta, oj żałujta 8) 8) 8)

Ciężko mi to pisać, bo zazdrość chwyta za serce, ale Zielona to rasowa kobieta jest...............piękna 8) :wink:

Żałujem :roll: :cry: :cry: :wink: