editta 20.09.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 świercz napisał: http://images12.fotosik.pl/100/b1c9812939b7c368med.jpg łezka w oku się kręci, piękne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.09.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 http://images26.fotosik.pl/84/db2658b0498d1b02.jpg Taka fotka z lat ...tra lala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 20.09.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 elutek napisał: dżempel napisał: Swiercz -tym zdjęciem wywołał fale wspomnień Ja to aż bym sobie jeszcze takie strzeliła tylko ślubny niereaguje dżempel, po świecie chodzi też dużo nieślubnych... chyba musze się rozejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 24.09.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Nie może być...gęby spadają, na łeb, na szyję... Kto zapoda jakąś fajną uśmiechniętą fotkę? Najlepiej z wakacji - następne dopiero za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.09.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Ja moge tak tradycyjnie na 10 minut - fotka z wakacji na wyspie Sherkinn (tydzien temu ) nieczesta okazja podziwiania zielonej sote czyli bez make upy a li jedynie z tuszem na rzesach i domowe jazcuzzi (specjalnie zlosliwie zmniejszone coby zgorszenia nie siac ) (ps. domowa sauna i jaccuzzi jest pych! polecam!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.09.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Wow wow wow!!! i bez make up'u wpędzasz ludzi w kompleksy bezwzględna kobieto bardo mi się podobasz Zielona Ps.a jak jeszcze kiedyś obetniesz te piękne włosy, to osobiście przyjadę i nakopię Ci do tyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.09.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Pierwsza fotka, ok...można się doczepić ten kfiotek kontrastuje Druga fotka...jadę z kulką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 zielonooka napisał: Ja moge tak tradycyjnie na 10 minut - fotka z wakacji na wyspie Sherkinn (tydzien temu ) nieczesta okazja podziwiania zielonej sote czyli bez make upy a li jedynie z tuszem na rzesach http://images12.fotosik.pl/108/47552757184fc5d9.jpg Jesteś po prostu piękną kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.09.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 słonce mnie potwornie razilo w oczy - to skrzywilam "gebę" i ładnie wyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.09.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Ale ta skrzywiona ma w sobie no.... no to coś. Zapodaj jakąś "prostą" jeszcze coby porównać można było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 24.09.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 no wreszcie się załapałam na Twoje zdjęcie Zielona co ja ci tam będę słodziła...się już nasłuchalaś...i swoje wiesz...i ja się z tym zgadzam...nic dodać nic ująć... pięknie się zestarzejesz... kurcze - wyszło ż e nie umiem tak kobiecie ,obcej komplementami sypać, żeby wyszło wiarygodnie i nie podejrzanie miło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.09.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 a dziekuje starczy gebowania ps. braza - malenka prosba - wykasuj link ze swojego postu dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.09.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 no i wykasowała fotkę, a ja nie zdążyłam na kompie zapisać psiakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.09.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 kuleczka - wysle ci na priv jak mi obiecasz ze wydrukujesz przyczepisz na swoich drzwiach wejsciowych i napiszesz na fotce " ja tu teraz pilnuje hau hau!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 25.09.2007 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 zielonooka napisał: kuleczka - wysle ci na priv jak mi obiecasz ze wydrukujesz przyczepisz na swoich drzwiach wejsciowych i napiszesz na fotce " ja tu teraz pilnuje hau hau!!!" To mi wyślij. Odeślę Ci zdjęcie z widokiem, jak to będzie wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.09.2007 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 zielonooka napisał: kuleczka - wysle ci na priv jak mi obiecasz ze wydrukujesz przyczepisz na swoich drzwiach wejsciowych i napiszesz na fotce " ja tu teraz pilnuje hau hau!!!" czy ja też moge prosić o priva :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 25.09.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 zielonooka napisał: kuleczka - wysle ci na priv jak mi obiecasz ze wydrukujesz przyczepisz na swoich drzwiach wejsciowych i napiszesz na fotce " ja tu teraz pilnuje hau hau!!!" jak pragnę zdrowia, że wydrukuję i powieszę na dowód zamieszczę fotkę chłopaki żałujta, oj żałujta Ciężko mi to pisać, bo zazdrość chwyta za serce, ale Zielona to rasowa kobieta jest...............piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 25.09.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 kuleczka napisał: zielonooka napisał: kuleczka - wysle ci na priv jak mi obiecasz ze wydrukujesz przyczepisz na swoich drzwiach wejsciowych i napiszesz na fotce " ja tu teraz pilnuje hau hau!!!" jak pragnę zdrowia, że wydrukuję i powieszę na dowód zamieszczę fotkę chłopaki żałujta, oj żałujta Ciężko mi to pisać, bo zazdrość chwyta za serce, ale Zielona to rasowa kobieta jest...............piękna Żałujem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 25.09.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 I ja nie wcelowałam w te 10 minut Zielonooka, przyślesz mi? http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/ave.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.09.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 siade i przemysle ale dzis nic nie wklejam bo w domu bede tylko na sekunde - wskakuje do wanny , wyskakuje i wskakuje w ładna kiecke i ide swietowac malenka rocznice z "antkiem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts