stukpuk 30.09.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Widzę sporo nowych gębulek na forum!!!!!!!! A jabłko jak czarował "kobiełki" tak dalej czaruje Trzeba na niego uważać, hihihihiiii Pozdro dla wszystkich nowych!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.09.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Widzę sporo nowych gębulek na forum!!!!!!!! A jabłko jak czarował "kobiełki" tak dalej czaruje Trzeba na niego uważać, hihihihiiii Pozdro dla wszystkich nowych!!!!!!!! witamy,witamy,witamy ..... i na zdjęcia i opisy czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 A jabłko jak czarował "kobiełki" tak dalej czaruje Trzeba na niego uważać, hihihihiiii Tak też i uważamy, uważamy Ale odnosze wrażenie, że Jabko ma teraz niezłą konkurencję Pozdrawiam i gębę dawaj (tulipany też mogą być ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.10.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 A jabłko jak czarował "kobiełki" tak dalej czaruje Trzeba na niego uważać, hihihihiiii Tak też i uważamy, uważamy Ale odnosze wrażenie, że Jabko ma teraz niezłą konkurencję Pozdrawiam i gębę dawaj (tulipany też mogą być ) braza ja też odnoszę takie wrażenie,że ty odnosisz takie wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 A jabłko jak czarował "kobiełki" tak dalej czaruje Trzeba na niego uważać, hihihihiiii Tak też i uważamy, uważamy Ale odnosze wrażenie, że Jabko ma teraz niezłą konkurencję Pozdrawiam i gębę dawaj (tulipany też mogą być ) braza ja też odnoszę takie wrażenie,że ty odnosisz takie wrażenie Nie czaruj tylko zdjęć szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.10.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 A jabłko jak czarował "kobiełki" tak dalej czaruje Trzeba na niego uważać, hihihihiiii Tak też i uważamy, uważamy Ale odnosze wrażenie, że Jabko ma teraz niezłą konkurencję Pozdrawiam i gębę dawaj (tulipany też mogą być ) braza ja też odnoszę takie wrażenie,że ty odnosisz takie wrażenie Nie czaruj tylko zdjęć szukaj szukam szukam Same jakieś takie nieciekwe mam, Ale jutro to już na 99 % wlepie.(jak nie zapomne.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 A jabłko jak czarował "kobiełki" tak dalej czaruje Trzeba na niego uważać, hihihihiiii Tak też i uważamy, uważamy Ale odnosze wrażenie, że Jabko ma teraz niezłą konkurencję Pozdrawiam i gębę dawaj (tulipany też mogą być ) braza ja też odnoszę takie wrażenie,że ty odnosisz takie wrażenie Nie czaruj tylko zdjęć szukaj szukam szukam Same jakieś takie nieciekwe mam, Ale jutro to już na 99 % wlepie.(jak nie zapomne.) Oki. Poczekamy do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.10.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 A jabłko jak czarował "kobiełki" tak dalej czaruje Trzeba na niego uważać, hihihihiiii Tak też i uważamy, uważamy Ale odnosze wrażenie, że Jabko ma teraz niezłą konkurencję Pozdrawiam i gębę dawaj (tulipany też mogą być ) braza ja też odnoszę takie wrażenie,że ty odnosisz takie wrażenie Nie czaruj tylko zdjęć szukaj szukam szukam Same jakieś takie nieciekwe mam, Ale jutro to już na 99 % wlepie.(jak nie zapomne.) Oki. Poczekamy do jutra Ja też A na co???? Bo nie pamiętam?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 01.10.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Hej stuk Ty się nie wymiguj tylko pokazuj gębę bo już zapomnielismy jak wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 01.10.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 też tak mówie poprosimy fotke-bo dawno tu fotek niebyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.10.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Hej stuk Ty się nie wymiguj tylko pokazuj gębę bo już zapomnielismy jak wyglądasz Tak ,tak! Dawaj gębę, a potem w pysk dostanę zza winkla!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 01.10.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Hej stuk Ty się nie wymiguj tylko pokazuj gębę bo już zapomnielismy jak wyglądasz Tak ,tak! Dawaj gębę, a potem w pysk dostanę zza winkla!!!!!! Że niby ode mnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.10.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Hej stuk Ty się nie wymiguj tylko pokazuj gębę bo już zapomnielismy jak wyglądasz Tak ,tak! Dawaj gębę, a potem w pysk dostanę zza winkla!!!!!! Że niby ode mnie ?? Nie od ciebie Czuję się obserwowany i otoczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.10.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Hej stuk Ty się nie wymiguj tylko pokazuj gębę bo już zapomnielismy jak wyglądasz Tak ,tak! Dawaj gębę, a potem w pysk dostanę zza winkla!!!!!! Że niby ode mnie ?? Nie od ciebie Czuję się obserwowany i otoczony I'm watching you stukpuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.10.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Hej stuk Ty się nie wymiguj tylko pokazuj gębę bo już zapomnielismy jak wyglądasz Tak ,tak! Dawaj gębę, a potem w pysk dostanę zza winkla!!!!!! Że niby ode mnie ?? Nie od ciebie Czuję się obserwowany i otoczony I'm watching you stukpuk Aj dont spik dojcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Hej stuk Ty się nie wymiguj tylko pokazuj gębę bo już zapomnielismy jak wyglądasz Tak ,tak! Dawaj gębę, a potem w pysk dostanę zza winkla!!!!!! Że niby ode mnie ?? Nie od ciebie Czuję się obserwowany i otoczony I'm watching you stukpuk Aj dont spik dojcz to akurat był inglisz , stuk przywołuję cię do porządku !! ZDJĘCIEEEEE NOW!! no, proszę nie każ czekać kobietom zbyt długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.10.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Hej stuk Ty się nie wymiguj tylko pokazuj gębę bo już zapomnielismy jak wyglądasz Tak ,tak! Dawaj gębę, a potem w pysk dostanę zza winkla!!!!!! Że niby ode mnie ?? Nie od ciebie Czuję się obserwowany i otoczony I'm watching you stukpuk Aj dont spik dojcz to akurat był inglisz , stuk przywołuję cię do porządku !! ZDJĘCIEEEEE NOW!! no, proszę nie każ czekać kobietom zbyt długo Jutro "kobiełki" moje kochane Bo na dziś koniec czatowania. Stukowa stygnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.10.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Hej stuk Ty się nie wymiguj tylko pokazuj gębę bo już zapomnielismy jak wyglądasz Tak ,tak! Dawaj gębę, a potem w pysk dostanę zza winkla!!!!!! Że niby ode mnie ?? Nie od ciebie Czuję się obserwowany i otoczony I'm watching you stukpuk Aj dont spik dojcz to akurat był inglisz , stuk przywołuję cię do porządku !! ZDJĘCIEEEEE NOW!! no, proszę nie każ czekać kobietom zbyt długo Jutro "kobiełki" moje kochane Bo na dziś koniec czatowania. Stukowa stygnie HIHIHI,ŁADNIE SIĘ WYKRĘCIŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.10.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 No to, o to moja nowa gęba (dla niektórych nowa,dla mnie nie, bo męcze się z nią już ponad 20 lat ). http://images30.fotosik.pl/93/9572fbca3af725d7med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.10.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Ale ta pani obok, to nie stukowa ponad 20 lat jak to traumatycznie brzmi szok, normalnie szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts