stukpuk 02.10.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Ale ta pani obok, to nie stukowa ponad 20 lat jak to traumatycznie brzmi szok, normalnie szok Chyba nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.10.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Ale ta pani obok, to nie stukowa ponad 20 lat jak to traumatycznie brzmi szok, normalnie szok Chyba nie? tak myślałam, za bardzo jakby.....woskowa jest przystojniak z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.10.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Ale ta pani obok, to nie stukowa ponad 20 lat jak to traumatycznie brzmi szok, normalnie szok Chyba nie? tak myślałam, za bardzo jakby.....woskowa jest przystojniak z Ciebie E brzydal Woskowa?!!!!! E! Co ty gadasz?! Prawdziwa!!!! Tylko ten mój aparat tak "woskuje" albo jakiś tani podkład ma Jak bum cyk cyk prawdziwa!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.10.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 http://images25.fotosik.pl/93/ea0ae91fe66f4746med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 02.10.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Witaj Stukpuk Co za lakier używa ta Twoja znajoma coś ją wysztywniło całkowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 02.10.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Stuk wytworzył takie pole elektryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.10.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Stuk wytworzył takie pole elektryczne ujemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 03.10.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 witam nową gębę stukapuka (tak z ciekawości - bardziej puka czy stuka?) trochę jednak wątpliwe wrażenie stukpuk wywołał na tych jędrnych pośladkach (jakaś obrażona czy coś ) pamiętaj: trzeba uważać z tym zapałem do jędrnego i różowego - i rozgraniczać dotyk na: zły i dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.10.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 witam nową gębę stukapuka (tak z ciekawości - bardziej puka czy stuka?) trochę jednak wątpliwe wrażenie stukpuk wywołał na tych jędrnych pośladkach (jakaś obrażona czy coś ) pamiętaj: trzeba uważać z tym zapałem do jędrnego i różowego - i rozgraniczać dotyk na: zły i dobry To są ręce które leczą!!!!!!!! Pierwsza sesja gratis! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 03.10.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 witam nową gębę stukapuka (tak z ciekawości - bardziej puka czy stuka?) trochę jednak wątpliwe wrażenie stukpuk wywołał na tych jędrnych pośladkach (jakaś obrażona czy coś ) pamiętaj: trzeba uważać z tym zapałem do jędrnego i różowego - i rozgraniczać dotyk na: zły i dobry To są ręce które leczą!!!!!!!! Pierwsza sesja gratis! dzięki za ten gratis - ale na przyszłość: więcej gratisów już nie rozdawaj - bo w biznesie (także tym niekonwencjonalnym ) dobre serce nie popłaca... , chyba że swą ciężką pracę łączysz z pasją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 03.10.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Stuk - miło Cię znów widzieć I fajna ta mała, którą sesjujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 03.10.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 To są ręce które leczą!!!!!!!! tym dotykiem ją zmroziłeś!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.10.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Ręce są tak zdrowotne że wosk się topił, ups, co ja mówię przecież prawdziwa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 07.10.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 weekend mija a tu niema żadnych fotek dalej wklejać pokolei nie wszyscy naraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.10.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 weekend mija a tu niema żadnych fotek dalej wklejać pokolei nie wszyscy naraz Dałabyś jakis przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 08.10.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 ja niedawno byłam -poroszę Twoją fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.10.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 ja niedawno byłam -poroszę Twoją fotke Moja cały czas tu się kręci a poza tym nikt mi nie robi ładnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 08.10.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 niedowidze na tym kręcocym zdjęciu .Dawaj fotke ocenimy czy dobrze wyszłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.10.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 niedowidze na tym kręcocym zdjęciu .Dawaj fotke ocenimy czy dobrze wyszłaś Teraz mi wierzysz? http://images11.fotosik.pl/90/3e25dbd49e4a9563.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.10.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Łałłł, Verunia... jeszcze bardziej Cię lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts