niktspecjalny 04.12.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 NS, muszę przyznać, że z kolegą tworzycie naprawdę zgrany duet Jak zwykle trafna uwaga . ....ad1 ...nie trafna......bo to nie mój kolega...Nie mów jak zwykle bo wiesz czym to pachnie Gadaj po swojemu .Lubie jak jesteś natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 04.12.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 NS, muszę przyznać, że z kolegą tworzycie naprawdę zgrany duet Jak zwykle trafna uwaga . ....ad1 ...nie trafna......bo to nie mój kolega...Nie mów jak zwykle bo wiesz czym to pachnie Gadaj po swojemu .Lubie jak jesteś natura kochanek? ps. slodkiego milego zycia , jest tyle.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 04.12.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.12.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 ...Nie mów jak zwykle bo wiesz czym to pachnie Tym ,ze Kulka zwykle dobrze trafia ?? Coz taka prawda. Powiem Ci ns-ie miedzy nami , ze mnie tez wkurza to , ze Ona tak wlasnie zwykle dobrze gada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.12.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 ...Nie mów jak zwykle bo wiesz czym to pachnie Tym ,ze Kulka zwykle dobrze trafia ?? Coz taka prawda. Powiem Ci ns-ie miedzy nami , ze mnie tez wkurza to , ze Ona tak wlasnie zwykle dobrze gada. nie mów między nami..... bo mnie to nie wkurza ,że ona tak zawsze ma.Może troszku mnie wkurza jak ktoś to powiela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 04.12.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 NS, a co cię jeszcze wkurza, napisz proszę ze szczegółami może coś w stylu instrukcji obsługi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.12.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 no teraz kulka to nsowi do rana zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 04.12.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 ...Nie mów jak zwykle bo wiesz czym to pachnie Tym ,ze Kulka zwykle dobrze trafia ?? Coz taka prawda. Powiem Ci ns-ie miedzy nami , ze mnie tez wkurza to , ze Ona tak wlasnie zwykle dobrze gada. nie mów między nami..... bo mnie to nie wkurza ,że ona tak zawsze ma.Może troszku mnie wkurza jak ktoś to powiela wiesz ns-sie, ze kulka i rrmi to prawie jak siostry. Wiec smialo mozna je nazwac kuleczkami, a ty swietnie miedzy nimi sie kiwasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.12.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 tego nie wiedziałem ale ktoś mi kiedyś coś pierdnąłwszy o tym kiwaniu...Instrukcji niestety niet....sama sobie kulka napisze wszak mądra z ciebie dziołcha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 04.12.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 tego nie wiedziałem ale ktoś mi kiedyś coś pierdnąłwszy o tym kiwaniu...Instrukcji niestety niet....sama sobie kulka napisze wszak mądra z ciebie dziołcha mdlo ci sie robi i nie masz czasu? ta to jest, jak sie duzo kiwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.12.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 poobrazajmy się ............nic sie nie zmieniło. Karmisz trolllla a on jest jak wrzut na du...pie.Karmi sie bez instrukcji bo ty tak chcesz.W sumie chórek jest jak the beast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 04.12.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 poobrazajmy się ............nic sie nie zmieniło. Karmisz trolllla a on jest jak wrzut na du...pie.Karmi sie bez instrukcji bo ty tak chcesz.W sumie chórek jest jak the beast kipi ci na dywanik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.12.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Z kombi, ale jakiej marki, przepraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 04.12.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Z kombi, ale jakiej marki, przepraszam... takiej do przewozu smietany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.12.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Qurka klikam na ostatni post a ciagle mi sie otwiera poprzednia strona.... Smietany mowisz...., moze byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 04.12.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Qurka klikam na ostatni post a ciagle mi sie otwiera poprzednia strona.... Smietany mowisz...., moze byc... Nie calkiem. Wyobraz sobie ze szofer z Kombi ja podbija i ma smietane na wasach, u-la-la co za widok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.12.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 No co Ty, ja takiej wyobrazni nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 04.12.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 No co Ty, ja takiej wyobrazni nie mam. powoli ,powoli . cos pomyslimy co to jest Kombi, to kazdy wie. potrzebny jest tylko osobnika plci meskiej z wasami : http://images32.fotosik.pl/68/f9c1287ff2c93e7b.jpg no i smietana. wyobraznia powinna byc zaspokojona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.12.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Czy Ty sie czasami nie czepkasz tego naszego bidnego ns-a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 04.12.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Ukradł mi również podpis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts