Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

G?by, g?by, dawajcie g?by...

Recommended Posts

http://kartki.net.pl/kartki/4/139.gif

Z okazji Bożego Narodzenia,

Składam Wam serdeczne życzenia.

Niech Wam święta miłe będą,

Z dźwiękiem śpiewu i kolędą.

Z wigilią tuż po zmroku,

I w radosnym Nowym Roku.

ŻYCZY WSZYSTKIM KROPKA :)

kropka wiesz jak sie za tobą stęskniłem.Och TY TY.Miałaś wkleić gębusie a tu lipka.Dzięki .dzięki. :D :wink:

• Odpowiedzi 5,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jak wszystko pójdzie dobrze to niedługo wstawię jakieś świąteczne zdjecia przy chujance :wink: :lol:

Przy czym? :o :o

Co Ty tak się dziwisz?Może to odmiana choinki sztucznej :D :wink: ,albo takiego stroiku na stole.Jak Ty czasami wolno kombinujesz. :p :wink:

A wywalaj sobie jęzora ;)

Choinka, czy to sztuczna, czy w postaci stroika, jest symbolem świąt Bożego Narodzenia i przecież nie tylko dla mnie...

Jak wszystko pójdzie dobrze to niedługo wstawię jakieś świąteczne zdjecia przy chujance :wink: :lol:

Przy czym? :o :o

Co Ty tak się dziwisz?Może to odmiana choinki sztucznej :D :wink: ,albo takiego stroiku na stole.Jak Ty czasami wolno kombinujesz. :p :wink:

A wywalaj sobie jęzora ;)

Choinka, czy to sztuczna, czy w postaci stroika, jest symbolem świąt Bożego Narodzenia i przecież nie tylko dla mnie...

Nie krzycz tak bo Ci reniferek ucieknie. :p :wink: symbol symbolem a nazwa nazwą :p :wink:

Goście poszli, posprzątałam, nie mogę spać, więc porządkuję zrobione dziś zdjęcia i czytam sobie wypowiedzi na forum. Zwykle jestem fotografem i sama mam mało zdjęć, ale znalazłam jedno, które ktoś mi zrobił. Dołączam więc swoją gębę.

http://img338.imageshack.us/img338/9600/dekoracjexii2007tg3.jpg

Goście poszli, posprzątałam, nie mogę spać, więc porządkuję zrobione dziś zdjęcia i czytam sobie wypowiedzi na forum. Zwykle jestem fotografem i sama mam mało zdjęć, ale znalazłam jedno, które ktoś mi zrobił. Dołączam więc swoją gębę.

http://img338.imageshack.us/img338/9600/dekoracjexii2007tg3.jpg

W Święta to i prezenty w gębach piekniusie..........no no no.

pzdr.